ewelinabuck Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 jestem jestem za chwileczke wstawie wszystkie przepraszam ale mnie nogi bardzo bola musialam isc na spacerek z chapsikiem ,ugotowac psiakom jedzonko..no i pomoc cos w domu;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Zgodnie z prośbą Eweliny wstawiam zdjęcia z wczorajszego spacereku. Zdjęcia fantastyczne! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rinuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Z czyj to labiszonek??:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ale mieliscie fajnie! Hm, tzn. psy mialy fajnie... słoneczko,woda, las, bieganie do woli... pozazdrościć... Pzdr. Quote
haska_12 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ale śliczne zdjęcia Te mi sie najbardziej podoba :loveu: Quote
haska_12 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hahaha :D Mogłabyś je dać na zdjęcie miesiąca :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Wczoraj mi posta zjadlo ze zdjeciami to juz nie wstawialam:angryy: Goniu pieknie dziekuje :loveu: :loveu: :loveu: Hasko no zobaczymy ale tzreba wymyslic jakis tytulik Asiaczkowa oj tak piechy sie wyszalaly i mialy dosyc.....;) Rinusiowa przeciez to jest Berdy bGirl dziekujemy za zyczenia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
WalentyNaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Sliczne zdjecia po prostu zachwywacaje wszystkie mi sie podobaja choc to powyzej to naprawde extra :p ta moja Berducha calusnica :loveu: Quote
WalentyNaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 o juz nie ma tego powyzej:P hmm chodizlo mi o to co Berdy chce Bucka pocalowac:P :cool3: Quote
ewelinabuck Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 heehhhe no wyszlo poprostu zabojcze ten jej jezor hihihi:lol: Quote
eria Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 cześć !!! ale była radocha !!!!! super spacer i super fotki!!! bardzo mi się te borderki podobają :loveu: :loveu: :loveu: życzę Wesołych Świąt, dla Ciebie,łowiecki i wilcka!! Quote
WinterGirl Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ale ktoś zasypał fotkami....:loveu: miłość w powietrzu [SIZE=2]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=3][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD [SIZE=3][SIZE=1] Quote
Carolcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ale zaszalalasz z fotami!!!!!:multi::multi::multi:Super:p :p :p Nie boisz sie puszczac Bucka w lesie????Nie ucieka Ci???:crazyeye: Psy to mialy raj na tym spacerze.Jakie czyste na niektorych fotach byly:eviltong: Quote
WalentyNaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ewelinko! Wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, szalonego i wyjątkowo mokrego Śmigusa Dyngusa oraz samych słonecznych i cudownych dni życzy Ewcia & Berducha Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ale super fotki:loveu: :loveu: :loveu: tereny na spacerki piekne:loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 cześc Ewelina ! Fotki extra :loveu: Buziaki dla Bakusia od Malutkiej :lol: Quote
Recommended Posts