WinterGirl Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kochana Twoje foty jak zawsze POWALAJĄ nie wiem już czyja to zasługa Twoja, albercika czy piechów :razz: [SIZE=1]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
ewelinabuck Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 albercik robi wszystko w 60 % piechy za cierpliwosc 20% ja 20% a reszta co stworzyl Bog;) Quote
cavallo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 O rety, wpadłam tu za Asiaczkowym tropem...Zdjęcia świetne! Jestem pod wrażeniem. Rewelka. :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
WinterGirl Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 proporcje idealne Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
ewelinabuck Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 witamy cavallo:multi: :multi: :multi: :multi: no tak proporcje mi sie udaly:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli jednak umiem matematyke:eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ewelinabuck napisał(a): no tak proporcje mi sie udaly:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli jednak umiem matematyke:eviltong: Ja mam takie powiedzenie: Bogu - co boskie, Cesarzowi - co cesarskie, A pozostałe 3/4 sobie! Super,co? A wracajc do sesji - jest naprawde udana! Nie dośc, że masz głowę do matematyki, to jeszcze robisz piękne fotki! Super psy, przyroda... o i chapsik jest! Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 ekstra powiedzonko:multi: :multi: :multi: glowy do matmy to ja nie mam chociaz nie moge zbytnio narzekac;) ;) ;) piesy sa bardzo cierpliwe hihihihiihihihii maja chyba mnie czasem dosc:evil_lol: Quote
dbsst Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='ewelinabuck'] no nie doopel morderca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bowska musze spadac jutro nadrobie wszystko wszystkim słowo :cool1: Quote
ewelinabuck Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 oj Debe jak nie nadrobisz to cie Duplem poszczuje:evil_lol: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
BooBC Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='ewelinabuck'] hihihihiihihihii maja chyba mnie czasem dosc:evil_lol: Tu dowodzik :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A tu znowu tyle zdjęć, że nie wiem które cytować:evil_lol: Przepiękne fotki przyrody:loveu: Takie kolorowe i ostre. Chłopaki też niczego sobie:p Choć widok rozwścieczonej owcy pozostanie mi w pamięci na długo:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ewelinko jestem pod wrazeniem (jak zawsze zresztą). Piękne te zdjęcia :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 dzieki za wpisy;) ;) ;) ta owca jest bowska:lol: :lol: :evil_lol: Quote
WalentyNaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 extra fotecxzki :) uwielbiam sobie tutaj zagladac i przegladac co nowego :cool3: Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 sliczne:loveu: :loveu: :loveu: wszystkie fotki swietne, wiosenne piekne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rinuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='palma']Tu dowodzik :diabloti: :diabloti: :diabloti: hehe pewnie tez po jakims czasie mialabym Ciebie juz dosyć,ciagle tytlko foty i foty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
haska_12 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ale mnie tu dawno nie było :wink: Co tam u was? :grins: Quote
BooBC Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ale były wrażenia :eviltong: :lol: :eviltong: Jestem od 30 minut w domciu i zapowiadam Wam sweet fotasie :loveu: :loveu: :loveu: POZDRO :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Łii super, w takim razie czekamy na zdjęcia :multi: Quote
ewelinabuck Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ojjjjjj w sumie bylysmy na spacerku 6 godzin beda foty ale wieczorem bo mam ich ponad 400;) Quote
ewelinabuck Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ze starego.........tata pojechal z Albertem do Cedynii;) Quote
Recommended Posts