kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='ewelinabuck'] Ale superowe wiosenne fotki! :multi: A Buck na pierwszym ma minę na medal :lol: :lol: :lol: (i zdjęcia też pięknie zrobione :cool1: ) Quote
Pysia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='ewelinabuck']:razz: Eria dziekuje przesliczne:loveu: :loveu: goniu dziekuje ze powiedzialas:loveu: juz pisze....... a wiec tak urwalam sie ze szkoly i pojechalaz z rodzicami do szczecina wlasnie weszlam do domu nakarmilam pieski i wlazlam na dogo lustrzanka jest super kupilismy wszystko statyw karte 2GB torbe no i jeszcze wymienny obiektyw ktory mamy odebrac za 2 dni bo aktualnie go nie mieli Olympus e 500 to moje nowe dzieciatko:loveu: nazywa sie Albert (imie nadane mu w czasie podrozy do domku):evil_lol: teraz na zdjecia jest obiektyw tzw "kit" ale za dwa dni bede miala 40-150 mm:razz: oto zdjecia Gratulacje Albercika :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 zostalam juz uswiadomona jak zapisywac aby nie bylo na zdjeciu wlasnie teraz co jest widoczne po zmniejszeniu Albercik jest wspanialy,ma bardzo szybka migaweczke poprostu super Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 zakochałam się :loveu: rozkoszna fotka!! Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Asiaczek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ewelina - JUŻ teraz widać różnicę w zdjęciach! BRAWO za pierwsze tak udane fotki!!! Pzdr. Quote
eria Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ale śliczne fotki piesów i mawiosenne makro :loveu: :loveu: :loveu: więcej!! Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 dziekuje bedzie wiecej jak sie wybierzemy na polanke tylko musze sobie ustawic aby ladnie zdjatka w ruchu wychodzily ale to juz z instrukcja bo narazie sobie sama kombinuje no i czekam na obiektyw jutro ma byc:cool3: Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kochaniutka czekamy na Ciebie u biało- czarnych przepraszamy za śmiecenie [SIZE=2]Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
haska_12 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nie ważne kiedy wejde, ale zawsze widzę nowe fotki! :multi: ba! I za to jakie śliczne :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 widzisz hasko jaki zbieg okolicznosci....:evil_lol: :evil_lol: bialo czarni juz lece:loveu: Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='ewelinabuck'] bialo czarni juz lece:loveu: merdamy ogonkami bGirl & Cleo :bluepaw:EEDY Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 mam sporo zdjec zz Albercika za niedlugo wstawie tylko tzreba je pozmniejszac:p Quote
WinterGirl Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 czekamy Albercik spisał się.. Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 no i wlasnie jak ustawilam migaweczke na szybka to zdjecia bi zaczely wylazic ciemne hmmmm ..ide do tematu fotografia niech mi powiedza jak ustawic widac ze zdjacia sa ostre tylko ciemne Quote
kesslee Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 O jaaaaa... :-o <zbiera szczęke z podłogi> No po prostu cuda... :-o Nie potrafię wskazać najlepszych :shake: :lol: Quote
WinterGirl Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 na każdym, no prawie każdym zdiątku różowy jęzorek :loveu: uwielbiam twoje piechy Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 ciesze sie z tego ze wam sie podobaja a ja dalej kombinuje zz tym ruchem zeby zdjecia nie byly ciemne:mad: Quote
BooBC Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 :loveu: :cool3: :loveu: EWELINA GRATULUJĘ NABYTKU :loveu: :cool3: :loveu: MAKRO SWEET - to najlepsze :) Kiedy spacer ..... dawno nie byłyśmy razem :) ;) :cool3: ;) :) POZDRO DLA EWELINY, BYCKA, CHAPSA I ALBERTA :diabloti: :lol: :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 hejka za niedlugo beda nowe foty Palma nie wiem najpierw musze ustawic w aparacie tak zeby ladne zzdjecia w ruchu wychodzily:razz: Quote
eria Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 ale tu znowu śliczne fotki!! a ta jest przesłodka tylko mogłaś bliżej zrobić biedronkę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts