Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:razz: Eria dziekuje przesliczne:loveu: :loveu:

goniu dziekuje ze powiedzialas:loveu:

juz pisze....... a wiec tak urwalam sie ze szkoly i pojechalaz z rodzicami do szczecina wlasnie weszlam do domu nakarmilam pieski i wlazlam na dogo
lustrzanka jest super kupilismy wszystko statyw karte 2GB torbe no i jeszcze wymienny obiektyw ktory mamy odebrac za 2 dni bo aktualnie go nie mieli

Olympus e 500 to moje nowe dzieciatko:loveu: nazywa sie Albert (imie nadane mu w czasie podrozy do domku):evil_lol:

teraz na zdjecia jest obiektyw tzw "kit" ale za dwa dni bede miala 40-150 mm:razz:

oto zdjecia

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooooo! Pełny profesjonalizm... Gratuluję bardzo mocno. wiem, jak to jest kupic nowy aparat + oprzyrządowanie, bo... saa przeciez niedawo wymieniłam aparat. Konica-Minolta DIMAGE Z20 została zastąpiona CANO EOS 400D.
Radość niesamowita!!!

Czekamy zatem na fotki zrobione Albercikiem...:lol:
Pzdr.

Posted

napewno nie bede fotografem chociaz kto mnie tam wie :razz: :razz: :razz: :razz:

oj sprzecik troszke szarpnal budzet domowy bo fundowal go tata

limonciu nie wiem najpierw musze nauczyc sie obslugi:evil_lol:

mam dobra wiadomosc naladowal sie akumulator ,jutro przyjedzie nowy obiektyw i lece z nauka fotografowania

Posted

ewelinabuck napisał(a):

o rany, jaki osprzęt :cool3: Faktycznie jak do profesjonalnych sesji ;)
Czy mogę liczyć na to że kiedyś obfocisz mojego psiaka? :D

Posted

Zajrzałam tu zwabiona informacjami, że został nabyty Albert!
Na szczęście odetchnęłam, że mój piesio zostaje jednak na miejscu... UFF co za ulga...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Zajrzałam tu zwabiona informacjami, że został nabyty Albert!
Na szczęście odetchnęłam, że mój piesio zostaje jednak na miejscu... UFF co za ulga...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie to nie twij diabelski niufek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to cos bardziej devil:evil_lol:

kesslee pewnie ze kiedys obfoce ci piesa

Eria jak kupowac to w kaplecie:lol:

no wlasnei apropo baterii litowej na ile ona starcza ladowan ???slyszalam ze 500 i trzeba kupic nowa:roll:

fotki pierwsze juz sa ale trzeba zainstalowac programik do sciagania zdjec z aparaciku:lol:

Posted

Gratuluje zakupu ja tez mam lustrzanke a jak tylko ja mam Kodaka ale jesli chodzi o zdjecia to fakt lustrzanka to jednak nie to samo co narmoalna cyfrówka ja sie przymierzam do kupienia 3-go obiektywu na wymiany czy jak to sie tam nazywa ;)

czekam na fotki :p

Posted

:razz: ale jezeli on jest ten akumulator na 500 naladowan to tak duzo zdjec nie bedzie lusterkowych bo sama bateria kosztuje 200 zl.....

musze tate nagonic zeby zainstalowal:razz:

ale mam super makro i jakie slodkie zdjecie bucka i chapsika ojej sama sie rozzplywam:razz: :loveu: :loveu:

Posted

ale ja was chce potrzymac w niepewnosci:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: na takei foty warto czekac ..i przypominam ze ja sie dopiero ucze obslugi tego cacka czyli mojego kochanego Alberta:eviltong:

Posted

ewelinabuck napisał(a):

ale mam super makro i jakie slodkie zdjecie bucka i chapsika ojej sama sie rozzplywam:razz: :loveu: :loveu:

No wex już nie dręcz tak :lol: :cool3: