ewelinabuck Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 :razz: Eria dziekuje przesliczne:loveu: :loveu: goniu dziekuje ze powiedzialas:loveu: juz pisze....... a wiec tak urwalam sie ze szkoly i pojechalaz z rodzicami do szczecina wlasnie weszlam do domu nakarmilam pieski i wlazlam na dogo lustrzanka jest super kupilismy wszystko statyw karte 2GB torbe no i jeszcze wymienny obiektyw ktory mamy odebrac za 2 dni bo aktualnie go nie mieli Olympus e 500 to moje nowe dzieciatko:loveu: nazywa sie Albert (imie nadane mu w czasie podrozy do domku):evil_lol: teraz na zdjecia jest obiektyw tzw "kit" ale za dwa dni bede miala 40-150 mm:razz: oto zdjecia Quote
Asiaczek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ooooo! Pełny profesjonalizm... Gratuluję bardzo mocno. wiem, jak to jest kupic nowy aparat + oprzyrządowanie, bo... saa przeciez niedawo wymieniłam aparat. Konica-Minolta DIMAGE Z20 została zastąpiona CANO EOS 400D. Radość niesamowita!!! Czekamy zatem na fotki zrobione Albercikiem...:lol: Pzdr. Quote
haska_12 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A wy znów o tych aparatach, hehehe :cool3: No ale Ewelina to chyba fotografem bedzie w przyszłosci ;) ;) ;) Quote
limoncia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja tez chce byc fotografem:lol: :lol: :lol: fajny aparacik Ps; to kiedy idziemy na spacerek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 napewno nie bede fotografem chociaz kto mnie tam wie :razz: :razz: :razz: :razz: oj sprzecik troszke szarpnal budzet domowy bo fundowal go tata limonciu nie wiem najpierw musze nauczyc sie obslugi:evil_lol: mam dobra wiadomosc naladowal sie akumulator ,jutro przyjedzie nowy obiektyw i lece z nauka fotografowania Quote
kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ewelinabuck napisał(a): o rany, jaki osprzęt :cool3: Faktycznie jak do profesjonalnych sesji ;) Czy mogę liczyć na to że kiedyś obfocisz mojego psiaka? :D Quote
kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 I jeszcze chcialabym do nas na powrót zaprosić - fotki nowe, dość nieoczekiwane :cool1: Quote
AlKil Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Zajrzałam tu zwabiona informacjami, że został nabyty Albert! Na szczęście odetchnęłam, że mój piesio zostaje jednak na miejscu... UFF co za ulga...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :evil_lol: o kurcze ale sprzęcior :evil_lol: :evil_lol: szacuneeeczekk :evil_lol: czekam na pierwsze foty nim robione! Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 AlKil napisał(a):Zajrzałam tu zwabiona informacjami, że został nabyty Albert! Na szczęście odetchnęłam, że mój piesio zostaje jednak na miejscu... UFF co za ulga...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie to nie twij diabelski niufek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to cos bardziej devil:evil_lol: kesslee pewnie ze kiedys obfoce ci piesa Eria jak kupowac to w kaplecie:lol: no wlasnei apropo baterii litowej na ile ona starcza ladowan ???slyszalam ze 500 i trzeba kupic nowa:roll: fotki pierwsze juz sa ale trzeba zainstalowac programik do sciagania zdjec z aparaciku:lol: Quote
Marta_Ares Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 niezly sprzecik:evil_lol: czekamy na pierwsze zdjecia Quote
Rinuś Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 no to teraz beda foty lecialy:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Usia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Gratuluje zakupu ja tez mam lustrzanke a jak tylko ja mam Kodaka ale jesli chodzi o zdjecia to fakt lustrzanka to jednak nie to samo co narmoalna cyfrówka ja sie przymierzam do kupienia 3-go obiektywu na wymiany czy jak to sie tam nazywa ;) czekam na fotki :p Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 :razz: ale jezeli on jest ten akumulator na 500 naladowan to tak duzo zdjec nie bedzie lusterkowych bo sama bateria kosztuje 200 zl..... musze tate nagonic zeby zainstalowal:razz: ale mam super makro i jakie slodkie zdjecie bucka i chapsika ojej sama sie rozzplywam:razz: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 o jak ja uwielbiam zdjęcia makro, dawaj foty ! też się chcę porozpływać!:loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ale ja was chce potrzymac w niepewnosci:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: na takei foty warto czekac ..i przypominam ze ja sie dopiero ucze obslugi tego cacka czyli mojego kochanego Alberta:eviltong: Quote
kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ewelinabuck napisał(a): ale mam super makro i jakie slodkie zdjecie bucka i chapsika ojej sama sie rozzplywam:razz: :loveu: :loveu: No wex już nie dręcz tak :lol: :cool3: Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 nie ma nie ma musicie poczekac;) ;) ;) ;) ;) ;) tata sie ociaga a ja nie chce czegos zepsuc:lol: Quote
eria Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 powiedz Ty tacie że pół Polski czeka na te foty i niech się przestanie ociągać!! HA! Quote
g_o_n_i_a Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Hej! :multi: :multi: Łaa ale sprzęcior :loveu: Czekamy na zdjęcia zrobione Albercikiem. :razz: A co ze starym aparatem :diabloti: ? Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 nadal beda zdjecia robione starym aparatem bo tak wszedzie zabierac lustra mi sie nie bedzie chcialo troszku ciezkawe juz ide molestowac tate;) Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 zapraszam do ogladania ale jednak troche stracily na jakosci po zmniejszeniu cos musze wykombinowac zzeby tak nie bylo:roll: koniec nastepne z lustra beda jak sie naucze robic foty Quote
Recommended Posts