ewelinabuck Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 oj jakosc jest i to spora ....ja tez kompletny amator ale kocham pstrykac i pstrykac chyba umre z aparatem w reku:eviltong: Quote
kesslee Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 To taki sam napaleniec jak moj mąz jesteś :lol: :lol: :lol: W domu już nie ma innych tematow jak tylko nowe obiektywy, nowe soczewki ... bla bla bla :lol: Quote
ewelinabuck Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 psy i aparat ............to wsystko co do szczescia mi potrzebne:p :p :p :p :p :p :p :p Quote
kesslee Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ja bym ten aparta zamienila jednak na koty (i męża ewentualnie :lol: ) :cool1: Quote
ewelinabuck Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 hahhahaahhahaahhahahahahhah:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Mmmmmm :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='ewelinabuck']psy i aparat ............to wsystko co do szczescia mi potrzebne:p :p :p :p :p :p :p :p I do Białegostoku :eviltong: :eviltong: :eviltong: ;) ;) ;) Quote
Asiaczek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Jeeee, jak ja Ci zazdroszczę tych spacerków... No i fotki cudo! Buck jest baaaardzo fotogenicznym facetem... i pozwól, że będę upierdliwa, a gdzie Chapsik? pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 chapsik nie lubi sie z tymi pieskami i te pieski by go sobie na grilka najchetniej wziely;) chapsika foty beda jak bedzie ladna pogoda bo narazie leje...dupelek nie lubi fotek robi wszystko aby uniknac upierdliwej wlascicielki z aparatem.. ale nie martw sie asiaczkowa jak bede w Opolu to ci narobie fot i na dogo wstawie a wogole to zrobie duzo fotek:cool3: Quote
Daisunia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 kesslee napisał(a):To mnie chyba najbardziej urzekło :loveu: Ale wszystkie piękne, jak pocztowki dosłownie. świetne zdjęcia robisz :cool3: sliczne zdjecia Ewelinka i podzielam zdanie kesslee ;) kurcze chyba sie do ciebie Ewelina na sesje z Malą zapisze bo mi takie sliczne foty nie wychodzą chyba ze niechcąco :lol::evil_lol: i zapraszam do nas w ramach rewanżu Quote
ewelinabuck Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 no wlasnie juz dawno mialas przyjechac......a teraz na sesje zdjeciowa to chyba wpadniesz:razz: Quote
Daisunia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ewelinabuck napisał(a):no wlasnie juz dawno mialas przyjechac......a teraz na sesje zdjeciowa to chyba wpadniesz:razz: Nie martw sie my nie zajace i nie uciekniemy :lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 no nie wiem....:mad: :mad: :mad: :mad: znow sie nagadac nie bedziemy mogly..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ewelinabuck napisał(a):chapsik nie lubi sie z tymi pieskami i te pieski by go sobie na grilka najchetniej wziely;) chapsika foty beda jak bedzie ladna pogoda bo narazie leje...dupelek nie lubi fotek robi wszystko aby uniknac upierdliwej wlascicielki z aparatem.. ale nie martw sie asiaczkowa jak bede w Opolu to ci narobie fot i na dogo wstawie a wogole to zrobie duzo fotek:cool3: Ja już dokumenty a Opole wysłałam...:lol: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 i bardzoi dobrze czyli sie spotkamy ja bede w Opolu juz o 5.30 rano ..jakby co...:eviltong: Quote
Marta_Ares Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Buck lata:evil_lol: :evil_lol: :loveu: ta jest swietna:loveu: :loveu:pasuje do obrazka do jakiejs ksiazki np. zew krwi Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ewelinabuck napisał(a):i bardzoi dobrze czyli sie spotkamy ja bede w Opolu juz o 5.30 rano ..jakby co...:eviltong: O tej porze, to my bedzie w trasie... Planuję byc w Opolu tak ok. 8:30 - 9:00... Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 a my bedziemy pewnie siedziec w jakims barze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 :p a to zdjecie robione jakos 2 lata temu w cyrku z pudelkami ale wiocha......:p Quote
ewelinabuck Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 a na dzis zapowiadam foteczki bucka i chapsa wiec siedziec i czekac:eviltong: :eviltong: Quote
haska_12 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ale fajne pudelkowe! :loveu: Wogle fajne zdjecie :grins: Quote
kesslee Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ewelinabuck napisał(a):a na dzis zapowiadam foteczki bucka i chapsa wiec siedziec i czekac:eviltong: :eviltong: siedzę! czekam! :lol: Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='ewelinabuck']:p a to zdjecie robione jakos 2 lata temu w cyrku z pudelkami ale wiocha......:p Ale za to jaka pamiątka! [quote name='ewelinabuck']a na dzis zapowiadam foteczki bucka i chapsa wiec siedziec i czekac:eviltong: :eviltong: No to siedzę i czekam! A zjeść jabłko można? pzdr. Quote
Rinuś Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='ewelinabuck']:p a to zdjecie robione jakos 2 lata temu w cyrku z pudelkami ale wiocha......:p psy w cyrkuu...to juz chyba nie kreci nikogo co? Quote
ewelinabuck Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 on mnie lizal ten dupelek chyba mu smakowalam:eviltong: pewnie ze zjesc mozna .....ale bedzie fotek mowie wam:cool3: Quote
Recommended Posts