Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie co glupota ludzka nie zna granic:angryy:

jadac ze szkoly na autostradzie do szczecina zobaczylam psa rasy husky czarno bialego jechalam busem i oczywiscie kierowca nie mogl sie tam zatrzymac:-( ,jezeli znajde transport to pojade zobaczyc czy ten pies tam jeszcze jest i jak bedzie wezme go do siebie,sadze ze jest to mlody psiak a nawet chyba suka bo za duza to ona nie byla

jezu co ci ludzie wyprawiaja no tak zapomnialam zblizaja sie swieta:-(

Posted

ewelinabuck napisał(a):
dziekuje :p

a ja mowie ze nie mam jak jehac po tego psa brak transportu:-( :-( :-( :-( :-(

kurde lipa ;/
ludzie normalnie sa chorzy...ale moze on komus zaginal albo cos??

Posted

:shake: jutro wezme do szkoly smycz tak na wszelki wypadek;) a moze......oby nie:shake: piesek wygladal na bardzo mlodziutkiego......byl w rowie krecil sie w kolo...... ale busiarz ehhh zatrzymac sie nie chcial na autostradzie:shake:
od teraz zawsze bede ze soba wozila smycz dla psa i bede wrzeszczala na kierowce jak zobacze jakiegos piesia na tej autosce.............ze ma sie zatrzymac

kurcze ze akurat moich rodzicow nie bylo a tak piesia bym prawdopodobnie miala u siebie na tymczas.

ale sie wypuscilam w trase bez karty rowerowej ,bez swiatel dobrze ze policja nie jechala;)

Posted

[quote name='ewelinabuck']nikona 70d ...........

my mamy takiego i szczerze Ci powiem ze nie widze jakoś rożnicy w jakości zdjęć :cool1:
no ale z drugiej strony ja to kompletny amator fotografii więc się nie znam za bardzo :lol: