ewelinabuck Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 hehehh dziekujemy bardzo piesio wysciskany wymiziany,caly w skowonkach tylko pogoda zla caly czas pada ale na weekend ma nie padac to sie wybierzemy gdzies na calodzienna wyprawe;) Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ewelinabuck napisał(a):pies juzz ma dosyc mizianka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niemozliwe... Może za mocno miziałas, co? :lol: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 wiecie co glupota ludzka nie zna granic:angryy: jadac ze szkoly na autostradzie do szczecina zobaczylam psa rasy husky czarno bialego jechalam busem i oczywiscie kierowca nie mogl sie tam zatrzymac:-( ,jezeli znajde transport to pojade zobaczyc czy ten pies tam jeszcze jest i jak bedzie wezme go do siebie,sadze ze jest to mlody psiak a nawet chyba suka bo za duza to ona nie byla jezu co ci ludzie wyprawiaja no tak zapomnialam zblizaja sie swieta:-( Quote
Daisunia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 sto latek dla Bakusia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: spoźnione ale szczere zyczonka od Małej czarnej(daisy) i odemnie ;) Quote
ewelinabuck Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 dziekuje :p a ja mowie ze nie mam jak jehac po tego psa brak transportu:-( :-( :-( :-( :-( Quote
Rinuś Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ewelinabuck napisał(a):dziekuje :p a ja mowie ze nie mam jak jehac po tego psa brak transportu:-( :-( :-( :-( :-( kurde lipa ;/ ludzie normalnie sa chorzy...ale moze on komus zaginal albo cos?? Quote
Alicja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :multi::multi::multi:100 latek dla Buckiego:multi::multi::multi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ech ja mam nadzieję, ze ten psiak już jest u własciciela. Biedaczysko :placz: Quote
ewelinabuck Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 wrocilam przejechalam 22 km pieska nie znalazlam a bylam rowerkiem mam nadzieje ze ktos go zabral Quote
Daisunia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ewelinabuck napisał(a):wrocilam przejechalam 22 km pieska nie znalazlam a bylam rowerkiem mam nadzieje ze ktos go zabral :crazyeye: podziwiam cie dziewczyno :lol:;) Quote
ewelinabuck Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 :shake: jutro wezme do szkoly smycz tak na wszelki wypadek;) a moze......oby nie:shake: piesek wygladal na bardzo mlodziutkiego......byl w rowie krecil sie w kolo...... ale busiarz ehhh zatrzymac sie nie chcial na autostradzie:shake: od teraz zawsze bede ze soba wozila smycz dla psa i bede wrzeszczala na kierowce jak zobacze jakiegos piesia na tej autosce.............ze ma sie zatrzymac kurcze ze akurat moich rodzicow nie bylo a tak piesia bym prawdopodobnie miala u siebie na tymczas. ale sie wypuscilam w trase bez karty rowerowej ,bez swiatel dobrze ze policja nie jechala;) Quote
ewelinabuck Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 a i dziekujemy za zyczenia:loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 nie pieska nie bylo....mam nadzzieje ze ktos go wzial Quote
ewelinabuck Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 zapowiadam ze za godzinke beda zdjecia z dzisiejszego porannego spacerku.... byla piekna pogoda....:loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ewelinabuck napisał(a): byla piekna pogoda....:loveu: to niesprawiedliwe u nas caly czas pada i jest zimno:placz: :placz: czekam na foteczki:multi: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 nie martw sie u nas wlasnie zaczelo padac;) Quote
kesslee Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 u nas cały dzień leje. masakra :shake: no ale ale - czekamy na nowe fotki :cool1: Quote
ewelinabuck Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 prosze oto nowe foteczki malo bo mialam malo czasu ogolnie wyszlismy tylko na 40 min buck spotkal psich kolegow zrobil 8 szybkich rundek i musielismy zmykac koniec Quote
kesslee Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='ewelinabuck'] koniec To mnie chyba najbardziej urzekło :loveu: Ale wszystkie piękne, jak pocztowki dosłownie. świetne zdjęcia robisz :cool3: Quote
ewelinabuck Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 tylko tyle z tego sprzetu moge wykrzesac .....ja chce nowy aparat canona eosa 350d albo nikona 70d ........... a narazie sobie pstrykam gracikiem olympus c-1 zoom Quote
kesslee Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='ewelinabuck']nikona 70d ........... my mamy takiego i szczerze Ci powiem ze nie widze jakoś rożnicy w jakości zdjęć :cool1: no ale z drugiej strony ja to kompletny amator fotografii więc się nie znam za bardzo :lol: Quote
Recommended Posts