haska_12 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Przeciez wiesz, że nie jestem w stanie wszystkich zacytować :evil_lol: Nie umiem wyrazic jak swietne są te fotki!! :loveu: Ty jak dajesz zdjecia, to zawsze są piekne :loveu: Zawodowy fotograf z ciebie :cool3: Bo przeciez to nie od aparatu zalezy :evil_lol: :D Quote
ewelinabuck Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 haska_12 napisał(a):Przeciez wiesz, że nie jestem w stanie wszystkich zacytować :evil_lol: Nie umiem wyrazic jak swietne są te fotki!! :loveu: Ty jak dajesz zdjecia, to zawsze są piekne :loveu: Zawodowy fotograf z ciebie :cool3: Bo przeciez to nie od aparatu zalezy :evil_lol: :D skad ja to znam ....hmmmmmmmmmmmmm:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ale super fotki:loveu: :loveu: Naprawde nie wiem ktora zacytowac piekne portrey Bucka, jak milo widziec malamuta nie na uwiezi:multi: a wlasnie nie boisz sie tak w lesie go puszczac?? Quote
ewelinabuck Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Marta_Ares napisał(a):ale super fotki:loveu: :loveu: Naprawde nie wiem ktora zacytowac piekne portrey Bucka, jak milo widziec malamuta nie na uwiezi:multi: a wlasnie nie boisz sie tak w lesie go puszczac?? nie nie boje bo mam do niego zaufanie on zawsze w lesie jest puszczony luzem i tak samo na polankach na smyczy chodzi tylko po miescie albo po osiedlu Quote
Marta_Ares Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 to super, naprawde dla mnie to troche rzadki widok malamut albo husky puszczany luzem, a juz szczegolnie w lesie. ta jest swietna:loveu: :loveu: :loveu: co ci na pyszczadlo zalozyli:mad: :mad: :mad: Ewelina ja nie wiem jak ty Tymi psami sie zajmujesz na tych fotkach widac jakie sa nieszczesliwe, zostaw ten aprat i pobaw sie z nimi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 na pyszczydle mial 3 raz w swoim zyciu halti tylko tak dla prowizorki a kaganca zwyklego wogole nie posiadamy;) ;) ;) ;) ;) wyrodna pancia ze mnie no......:evil_lol: :evil_lol: bo Buck to ciezki przypadek bardzo wszyscy sie dziwia jak ja moge puszczac w lesie mamuta:cool3: :cool3: :cool3: a ja mowie ze normalnie tak jak kazdego innego psa;) ;) ;) ;) ;) dla mnie nie istnieje cos takiego jak nie puszczanie huskiego luzem poprostu jak sobie kto wychowa tak ma;) Quote
haska_12 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ewelinabuck napisał(a):skad ja to znam ....hmmmmmmmmmmmmm:eviltong: :eviltong: :eviltong: No własnie.... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Asiaczek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No i znowu super fotki z super spacerku!!! Tyle pięknych fotek i jakie ciekawe ujęcia... Pzdr. Quote
g_o_n_i_a Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Kolejne piekne fotyy :loveu: :loveu: A Bakuś cudniasty :iloveyou: Ewelinko, piękne robisz zdjęcia Quote
ewelinabuck Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 dziekuje za odwiedzinki ja zaraz zmywam sie do szkoly;) nastepne zdjecia beda 21.03 - urodzinki Bucka- konczy 5 lat;) Quote
Rinuś Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ooo ile fotek:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: na jednej to nawet widze jak tos tam spiewa:loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 mialam wstawic zdjecia labedzi ale cos mi sie img wiesza wiec bda wieczorem a teraz cos specjalnego na pierwszym planie jest bakus ten taki z okularkami piesio a na dole rodzice bucka mama to ta czarno biala Alba Merkambertaner,ojciec to ten wilczasty w okularkach Aris Quote
Rinuś Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ojejku:loveu::loveu::loveu::loveu: ale gromadka sliczna:loveu::loveu::loveu::loveu: ale on musial byc kluseczka jak byl szczeniorkiem:loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 byl fajna klucha a teraz to taki maly konik:razz: :loveu: Quote
Rinuś Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ewelinabuck napisał(a):byl fajna klucha a teraz to taki maly konik:razz: :loveu: ale jaki puchaty maly konik:loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 bo to kucyk szetlandzki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ewelinabuck napisał(a):bo to kucyk szetlandzki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ooo do kucyka to on podobny nawet:evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 hahahhaahhahahahhahhahh mo;) :evil_lol: j kucykos mutantos hihihihihi Quote
Rinuś Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ewelinabuck napisał(a):hahahhaahhahahahhahhahh mo;) :evil_lol: j kucykos mutantos hihihihihi haha dobre :D a ja znowui Co nabijam strony:eviltong::eviltong: ale to juz koniec bo ide sie polozyc:evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 mozesz nabijac ja sie nie gniewam:p :p :p :p :p :p Quote
BooBC Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No widzisz Ewelina jak masz dobrze ...... do mnie to ostatnio mało osób wpada .... a jak już wpadnie to szybko wypadają :-( :placz: :-( Quote
ewelinabuck Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 a wiesz ze przez twoj pokoik to czesc dogomanii w ciazy internetowej jest bys sie wstydzila:mad: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ojciec tak samo uroczy jak jego synek :loveu: I mamusia jaka :loveu: Quote
Recommended Posts