Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeciez wiesz, że nie jestem w stanie wszystkich zacytować :evil_lol: Nie umiem wyrazic jak swietne są te fotki!! :loveu: Ty jak dajesz zdjecia, to zawsze są piekne :loveu: Zawodowy fotograf z ciebie :cool3: Bo przeciez to nie od aparatu zalezy :evil_lol: :D

Posted

haska_12 napisał(a):
Przeciez wiesz, że nie jestem w stanie wszystkich zacytować :evil_lol: Nie umiem wyrazic jak swietne są te fotki!! :loveu: Ty jak dajesz zdjecia, to zawsze są piekne :loveu: Zawodowy fotograf z ciebie :cool3: Bo przeciez to nie od aparatu zalezy :evil_lol: :D

skad ja to znam ....hmmmmmmmmmmmmm:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale super fotki:loveu: :loveu: Naprawde nie wiem ktora zacytowac piekne portrey Bucka, jak milo widziec malamuta nie na uwiezi:multi: a wlasnie nie boisz sie tak w lesie go puszczac??

nie nie boje bo mam do niego zaufanie on zawsze w lesie jest puszczony luzem i tak samo na polankach na smyczy chodzi tylko po miescie albo po osiedlu

Posted

to super, naprawde dla mnie to troche rzadki widok malamut albo husky puszczany luzem, a juz szczegolnie w lesie.

ta jest swietna:loveu: :loveu: :loveu:

co ci na pyszczadlo zalozyli:mad: :mad: :mad:

Ewelina ja nie wiem jak ty Tymi psami sie zajmujesz na tych fotkach widac jakie sa nieszczesliwe, zostaw ten aprat i pobaw sie z nimi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

na pyszczydle mial 3 raz w swoim zyciu halti tylko tak dla prowizorki a kaganca zwyklego wogole nie posiadamy;) ;) ;) ;) ;) wyrodna pancia ze mnie no......:evil_lol: :evil_lol:

bo Buck to ciezki przypadek bardzo wszyscy sie dziwia jak ja moge puszczac w lesie mamuta:cool3: :cool3: :cool3: a ja mowie ze normalnie tak jak kazdego innego psa;) ;) ;) ;) ;) dla mnie nie istnieje cos takiego jak nie puszczanie huskiego luzem poprostu jak sobie kto wychowa tak ma;)

Posted

mialam wstawic zdjecia labedzi ale cos mi sie img wiesza wiec bda wieczorem a teraz cos specjalnego na pierwszym planie jest bakus ten taki z okularkami piesio a na dole rodzice bucka

mama to ta czarno biala Alba Merkambertaner,ojciec to ten wilczasty w okularkach Aris

Posted

ewelinabuck napisał(a):
hahahhaahhahahahhahhahh mo;) :evil_lol: j kucykos mutantos hihihihihi

haha dobre :D
a ja znowui Co nabijam strony:eviltong::eviltong:
ale to juz koniec bo ide sie polozyc:evil_lol::evil_lol: