Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oo czyli beda kolejne foteczki:multi: napatrzec sie nie moge na tego Twoje mamucisko:loveu: :loveu: :loveu:
a no i oczywisice mame wolam i jej pokazuj:cool3: a moja mama ze sliczny ale zebym nie myslala ze zgodzi sie na 3 psa...:placz:

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no co za niedobra ta twoja mama:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
taki piekny piesio a mama kupic nie chce:mad: :mad:
ale tak serio nie masz czego zalowac jak bys miala zdurniec majac mamuta to niech bedzie tak jak jest teraz bo malamuty to naprawde psy z wielkim charakterem i nie do kazdego one pasuje owszem w moim bucku mozna sie zakochac jak sie zobaczy go na zywo i powiedziec ze jest super ale nie kazdy taki mamut jest wiec... trzeba sie doooobrze zastanowic przed kupnem

Posted

wiem tzn teraz raczej nie mam czasu na:
1) kolejnego psa
2) psa z takim charakterem jaki ma malamut

Wiem ze maja ciezki charakter, ale to nie jest tak ze on mi sie spodobal i chce takiego psa, husky i malamuty podobaja mi sie od dawna na wystawie staram sie rozmawiac z hodowcami wlasnie na temat charakteru, wychowania itp.
Narazie to jest moje wielkie marzenie, ale wiem ze narazie niestety nie moze sie spelnic.... ale w przyszlosci napewno:cool3:

Posted

Ewelinko, cudne te fotki :loveu: :loveu:
A tutaj, to powinnas po lepku dostac - dopiero co chora byla a tu tak cienko ubrana! :mad:

Ale trzeba przyznac - pieknie razem wygladacie :loveu:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
kolejna mi sie tu rozplywa :razz: :razz: :razz: nie bedzie wiecej fot nie chce miec trupow na sumieniu:cool1: :eviltong:

Jak to nie bedzie wiecej!! Teraz to bedziesz miala trupy:diabloti: