ewelinabuck Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 to powiem wam ciekawostke ja kazde zdjecie zmniejszam osobno i je obrabiam w ramke a jak mi sie nie chce to bez ramki:cool3: :cool3: :cool3: a wszystko robie w photoshopie Quote
g_o_n_i_a Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ewelinabuck napisał(a):to powiem wam ciekawostke ja kazde zdjecie zmniejszam osobno i je obrabiam w ramke a jak mi sie nie chce to bez ramki:cool3: :cool3: :cool3: Dokładnie robię to samo. :p Ewelinko sprawdź poczte :cool3: Quote
Marta_Ares Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ;) Witam a ja zawsze zmniejszam fotki grupowo bo szkoda mi czasu na pojedyncze zmniejszanie, jedynie jak dodaje ramki to wiadomo, ze kazda oddzielnie Quote
Olynda Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 czesc kochani - chyba sie nakreciłam na ta galerie (uzaleznilo mnie) :crazyeye::diabloti: ale chcialabym prosic moja eweline o banerek niewiem zy sie zgodzi ale zapytac zawsze warto :cool3: jezeli chodzi o fotki to ja zmnijeszam pojedynczo- w programie IrfanView - polecam ! chociaz mam photoshopa wole irfana - bardziej prymitywny ,,prostacki,, :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 witam kochani:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jestem jeszcze w szkole:razz: :razz: :razz: :razz: i wroce po 16 do domciu:-( Olcia ja cie chyba kiedys zamorduje na stojaco:cool1: :cool1: :cool1: ale oki zrobie ci banerek dzis wieczorkiem:p niewyplacisz mi sie do konca zycia Quote
haska_12 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witam serdecznie w te piękne popołudnie :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 witam witam fakt brzzydko nie jest:multi: :multi: :multi: :multi: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 no kogorz tu do nas sprowadzzilo:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 a juz myslalam ze mi gdzies moja druga zona uciekla a jednak nie:multi: :multi: :multi: Quote
ewelinabuck Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 no a co nie ????????? pierwszza to guficzzkowa:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Rinuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a Wy to lessss??? ;P oj nieladnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 hahahahaahahahah nie no rozwalilas mnie w tym momencie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co chceszz dolaczyc??????????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:eeee a moze zzostan w tym pokoiku drugim:eviltong: Quote
BooBC Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='ewelinabuck'] Sweet! Sweet! Sweet! :loveu: :loveu: :loveu: Dawno mnie tu nie było :-o Quote
ewelinabuck Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 nooooooooooooooooo wiiiiiiiiiiitaaaaaaammmmmmmmm:p :p :p :p :p zapraszam czesciej:mad: :mad: :mad: Quote
ewelinabuck Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 powalasz mnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BooBC Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ależ dlaczego ? :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Ja Cię zaraz mogę powalić .......... :mad: :razz: :mad: Quote
ewelinabuck Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 tymi minkami:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: no dawaj mozesz powalac ............aaaaaaaaaa maaaaaaaammmmmmmoooooo raaaaattujjjjjjjjjj palma mnie bije aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 hahahhahhahahahhahahahahahhaahahaahaahahaah musze sie ubrac w ubranie ochronne jutro :p :p Quote
Rinuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ewelinabuck napisał(a):hahahahaahahahah nie no rozwalilas mnie w tym momencie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co chceszz dolaczyc??????????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:eeee a moze zzostan w tym pokoiku drugim:eviltong: haha widze wracamy do wspomnien:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: to moze zaprosze Was tam>??:eviltong:moze byc nawet ciekawie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Carolcia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 witam :) Jak sie psiuly chowia:razz: :evil_lol: :evil_lol: ???Grzeczne sa???:diabloti: Quote
Recommended Posts