Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ostatnio rzadko wchodze na DGM, szczegolnie teraz kiedy mam 39 stopni, wczoraj 40 - to tylko angina ale caly tydzien w domq Ewcia śliczne zdjęcia ! jak zawsze :loveu:
Więcej chce !
pzdr for P.MAMA

Posted

wczoraj i przed wczoraj lezalam non stop. juz nie moge ! :-( mam czas tylko do 15 - bo o 15 wraca mama i jakby mnie przyłapała siedzącą przy komputerze to niewiem :-o punkt 15 wskakuje do lozka
dlugo nie odpisywalam bo czytalam tresc pani strony www. naprawde swietna strona :cool3::loveu:

Posted

Olcia&Tasha napisał(a):
wczoraj i przed wczoraj lezalam non stop. juz nie moge ! :-( mam czas tylko do 15 - bo o 15 wraca mama i jakby mnie przyłapała siedzącą przy komputerze to niewiem :-o punkt 15 wskakuje do lozka
dlugo nie odpisywalam bo czytalam tresc pani strony www. naprawde swietna strona :cool3::loveu:

Olcia, dzięki za miłe słowa. Ale moja strona naprawdę mogła poczekać... Czuję się trochę współwinna...:oops:

No nic. Zdrowiej!
Pzdr.

Posted

asiaczek oszalałas ?! :razz: co ty slonce niczyja wina- chyba tylko moja ze czapki nie nosilam :roll:a teraz antybiotyki przyjmuje
twoja strona nie ma nic do rzeczy poprostu mnie zaciekawila :loveu:

ale nie piszmy juz w galerii bo ewcia bedzie zła :)

Posted

ok ok ok asiaczek

ewcia nie bedzie zła bo to moja sis :loveu::eviltong:
z reszta musze sie z nia umówic na nakrecenie filmików wspolnych :) agility albo dog dance :loveu:
ale najpierw musi wklejc zdjecia bucka i owieczki

Posted

Ta jest niesamowita :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wrecz piekna:p :p jej jak duzo fotek dobrze ze przylazłam bo potem bym miała jeszcze wiecej zaległosci tylko patrzec jak sie wszyscy rozgadaja na temat fotek:cool3:

Posted

Jeżeli jest jeszcze konkurs "Zdjęcie miesiąca..", to może warto tym się zainteresować i wysłać tam to zdjęcie z drzewem i Buckiem?
Ewelina, sprawdź to na spisie tematów, co?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aaaaa, to ja nie wiedziałam, że wy - Sisters jesteście...
Pzdr.

hej hej no co ty my siostry ale przzybrane naszzczzescie nie rodzone tak sobie ubzduralysmy ze my SIS i juz:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

pewnie zzze sie nie gniewam za offa bardzo mi sie milo czyta wasze pogawendki;)

_ChiQuiTa_ i Usia cisze sie ze podobaja sie foteczki przzyznam po cichu ze ta zz drzewkiem tezz mi sie barrrrdddzzzzooo podoba:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeżeli jest jeszcze konkurs "Zdjęcie miesiąca..", to może warto tym się zainteresować i wysłać tam to zdjęcie z drzewem i Buckiem?
Ewelina, sprawdź to na spisie tematów, co?
Pzdr.

juzz zaraz dodam zdjecie ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Posted

[quote name='ewelinabuck']

nie no ta fota przebija wszystko:loveu::loveu::loveu:
jestes mistrzynia robienia zdjec:loveu::loveu::loveu:
a chce Ci sie naraz tyle zdjec pomniejszac??:eviltong::eviltong: