Guffi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ewelinabuck napisał(a):dziekowac dziekowac:razz: :razz: ;) Ale nie podziękować:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 doberek wieczorek:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: galeria chyli sie ku upadkowi prawie nikt nie zaglada Quote
Guffi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Wypraszam sobie! Ja nie jestem prawie nikim:mad: ! Quote
ewelinabuck Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Guficzkowa co cie ostatnio ugryzlo???okres masz????? a moze w ciazy?????:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: jestes wielkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye: :crazyeye: Quote
Guffi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ewelinabuck napisał(a):Guficzkowa co cie ostatnio ugryzlo???okres masz????? a moze w ciazy?????:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: jestes wielkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye: :crazyeye: Zezzzłośśściłaaaam się na Ciebie i tyle:diabloti: !!!! Bo mnie zaliczyłaś do złej grUUUpy! Quote
ewelinabuck Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Kocham cie Guficzkowa:loveu: :loveu: :loveu: ;) :razz: bez skojarzen prosze Quote
Guffi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='ewelinabuck']Kocham cie Guficzkowa:loveu: :loveu: :loveu: ;) :razz: bez skojarzen prosze Ja też Cię kocham;) Gdybyś Ty dla mnie była taka jak ja dla Ciebie to bym Cię chyba nie kochała:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 hehehehheeheehehhhehhehehhehehh :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale skladam do ciebie zazalenie dlaczego nie dostalam od ciebie walentynki?:mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ewelinabuck napisał(a):hehehehheeheehehhhehhehehhehehh :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale skladam do ciebie zazalenie dlaczego nie dostalam od ciebie walentynki?:mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ejjj no, nie wypominaj mi! Nikomu nigdy nie dawałam walentynki, taką mam zasadę:evil_lol:. Quote
ewelinabuck Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 ale zelazne zasady:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ewelinabuck napisał(a):ale zelazne zasady:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dokładnie;) Quote
ewelinabuck Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 a ja mam religie i powiedzialam ksiedzu ze ide do int cos waznego zalatwic:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: a ja pedzilam na dogomanie:razz: Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Nie no niezła jesteś:evil_lol: Ja to zawsze na infie kombinuje:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 oh wrocilam ze szkoly ;) ;) ;) ;) ;) dogomaniacka religia:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Chyba tylko ja na Ciebie czekałam:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 :razz: no wlasnie widze ze nikt wiecej mnie nie kocha ostatnio:placz: :placz: trudno:placz: :placz: :placz: poradze sobie sama:razz: Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ewelinabuck napisał(a)::razz: no wlasnie widze ze nikt wiecej mnie nie kocha ostatnio:placz: :placz: trudno:placz: :placz: :placz: poradze sobie sama:razz: Jak to sama?? Hę? Przecież ja jestem, kochana;):loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 tak no fakt razem z toba:razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: a teraz przerwa na chwile bo licytuje perfumki na allegro Dior Poison;) Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ewelinabuck napisał(a):tak no fakt razem z toba:razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: a teraz przerwa na chwile bo licytuje perfumki na allegro Dior Poison;) HEHE Mi to nic nie mówi, ale trzymam kciuki żebyś wygrała;) Quote
ewelinabuck Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 klopsik a zabraklo tylko kilku sekund:placz: :placz: no nic nastepne beda Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 No nic:placz: Trudno się mowi i żyje się dalej:cool3:... Quote
ewelinabuck Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 no pewnie :razz: :razz: poluje na nastepne;) Quote
Usia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 hej nie sama to po 1-e jeszcze jestem ja. Po drugie w tygodniu jest mniej czasu, ja np: powinnam teraz/ dzisiaj uczyc sie do 4-ch kartkówek na jutro i sprzatac mieszkanko a co robie siedze na dogo :eviltong: taka jestem.Ale zaraz musze isc wiec wybacz :modla: Quote
ewelinabuck Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 pewnie ze wybacze :razz: ;) ;) :loveu: Quote
Recommended Posts