Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tez codziennie jestem nad rzeczka nawet w zime buck sie kompie:smhair2: :smhair2:
ale planuje za dwa tyg wybrac sie na caly dzien do lasu na drygim koncu goleniowa i tam jest taka fajna wysepka a dookola woda jakies tylko 12 kmtrzeba isc od mojego domu do tego miejsca
:cool3: :cool3: :cool3: zabiore kumpele i aparat no i oczywiszcie kanapeczki i smakolyki dla psow

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinabuck']ja tez codziennie jestem nad rzeczka nawet w zime buck sie kompie:smhair2: :smhair2:
ale planuje za dwa tyg wybrac sie na caly dzien do lasu na drygim koncu goleniowa i tam jest taka fajna wysepka a dookola woda jakies tylko 12 kmtrzeba isc od mojego domu do tego miejsca
:cool3: :cool3: :cool3: zabiore kumpele i aparat no i oczywiszcie kanapeczki i smakolyki dla psow;)no kumpela z aparatem koniecznie :p

Posted

Ewelino pragnę Ci zaprezentować banerek który własnoręcznie wykonałam :cool3: jest on w porównaniu do Twojego kiepściutki ale nie mogłam się opanować :evil_lol: chyba mnie zaraziłaś:cool3: pragnę jeszcze raz podziękować za ten który mi wykonałaś będe go używać z rozkoszą :evil_lol: :D
pozdrawiam Esfer :)

Posted

ewelinabuck napisał(a):

To ja:evil_lol: zdjecia robione wczoraj o 2 w nocy poz zakladem karnym:evil_lol:

gdzie ?? :-o co się robi o 2 w nocy pod zakładem karnym ?:diabloti: ;)

Posted

siedzi sie i odpoczywa a tak na serio to razem z ola od tyashy spalysmy w namiocie no i nie mialysmy co robic to zwiedzalysmy osiedle a ze ja mieszkam kolo zakladu karnego to tam poszlysmy i siedzialysmy na laweczkach:evil_lol:

Posted

to evka mnie tam zaciągneła - ona chyba lubi przebywac w towrzystwie brudnych ławek i pijanych facetówale tak ogólnie było git... !!! szkoda tylko że o 5 deszczyk padał i musiałyśmy sie przenieść do domu - przepraszam za jakość zdięć ale fotki były robione na oślep było ciemno a ja nic niewiedziałam to moje miasto to nawet porządnych lamp nocnych nie posiada !!! :mad: :shake: :eviltong: