Magda Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='ewelinabuck'] Owca dostala z lewego -sierpowego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Lwiątko rozpoczęło rozmowe... Trwała długa dyskusja... Gdyby Lwiątko zrobiło jeden "zły ruch" z pewnością Wilk pozarłby i Jego, a wtedy już nie byłoby szans na uratowanie przyjaciela... Lwiątko cały czas realizowało plan, który uzgodnił wcześniej z Owieczką... Zecydował się na szybką ucieczkę, gdy tylko Wilk zaczał się nudzić rozmową. Ucieczka nie była bez celowa! Lwiątko miało za zadanie znaleźć Wilkołaka, który miał unicestwić Wilka... A więc Lwiątko biegło ile sił w łapkach... Tak, tak, udało się!! Lwiątko szybko znalazło Wilkołaka, włascicielkę Wilka, która wbiła zęby w Wilczą szyję... Iii... Wilk zamarł... (brak zdjęc! brak zdjęć! :evil_lol:) Quote
Daisunia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: super.. tylko ja mam jedno ale ... (jak zwykle :lol:) dlaczego taaaakie smutneee :( <żartuje , żartuje> Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 jutro wkleje jeszcze narazie siedze z buckiem bo go pies pogryzl mozna przeczytac w topicku w dziale PRAWO Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Daisunia napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: super.. tylko ja mam jedno ale ... (jak zwykle :lol:) dlaczego taaaakie smutneee :( <żartuje , żartuje> Ale on zamarł, zmroziło Go jak Go Pancie chciala unicestwic, ale to jeszcze nie koniec! :cool3: :cool3: Quote
ewelinabuck Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 to juz naprawde ostatnie fotki goniu wymyslaj Quote
g_o_n_i_a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Lwiątko uwaznie patrzyło jak Pańcia czaruje swego Wilka, aby więcej takie sytuacje się nie powrtórzyły, a także aby uratować Owcę. Wilk musiał słuchać swojej Pańci, przecież On Ją tak bardzo kocha... Czary - mary iii... Owca cała i zdrowa! Za to Wilk troche głodny... :evil_lol: Wilk jednak zdecydował, ze nie warto poddawać się swojemu instynktowi i lepiej zchrupać swoją ulubioną karmę. ;-) I tak oto, dzieki ogromnej miłości Wilka do Jego Pańci, Owca wyszła cała z opresji. Tylko ciekawe na jak długo :evil_lol: A Wilk? Sami zobaczcie, grzeczny, kochany i spokojny piesio. :iloveyou: Quote
Olynda Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 fajna historyjka goniu :):):) czy to ty wymysliłas taszce perzydomek : Lwiatko - fajne podoba mi sie :lol::lol::lol::eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Oj, bo jakos nie wiedzialam jak mogę ją nazwać - Wilk malamut, Owca pudel, ale sznaucerek? Więc jest słodkie Lwiatko ;-) Quote
ewelinabuck Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 swietna historia ktora ma szczesliwe zakonczenie:multi: :multi: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Wiosna idzie, wena mnie nadchnęła. :evil_lol: A kiedy nowe fotki? :cool3: Quote
ewelinabuck Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 no przez najblizszy tydzien nie bedzie bo Buck ma dziore na doopie wiecej na off topicku:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 "co ta gglupia baba mi zrobila tylko popatrzcie:angryy: :angryy: ", "przecierz to obraza moj meski honor" Quote
Daisunia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 ewelinabuck napisał(a):"co ta gglupia baba mi zrobila tylko popatrzcie:angryy: :angryy: ", "przecierz to obraza moj meski honor" skąd ja to znam :lol: ta nieszczęśliwa minka :lol: a mąż mojej sąsiadki stwierdzil że daisy ma antene na glowie :lol: Quote
ewelinabuck Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Bakuniu, nie załamuj się, dla cioci goni zawsze będziesz męskim Wilkiem. :calus: Przeżyjesz te kilka dni... :calus: A gdzie Owca? :cool3: Quote
ewelinabuck Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 owca bedzie i to duzo za kilka dni jak kolezanka mi zgra zdjecia bo sa na jej aparacie:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 ewelinabuck napisał(a):owca bedzie i to duzo za kilka dni jak kolezanka mi zgra zdjecia bo sa na jej aparacie:cool3: :multi: :multi: :multi: Wilczku, wracaj szybko do zdrowka! :p Quote
ewelinabuck Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 zaczynam dostalam od kolezanki zdjecia mojego autorstwa no i nie ktore jej( narazie tylko kilka)cos imegeshack nie chce chodzic;) Quote
ewelinabuck Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 no i kolejne zaraz nastepne:cool3: Quote
ewelinabuck Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Mozliwe ze we wtorek przyjedzie eliza z daisunia wiec fotek bedzie zatrzesienie Quote
Recommended Posts