Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie wrocilam

film piekny ,niesamowity,pokazane sa w nim rozne sceny od katastrofy do bezsilnosci ,milosci,pojawila sie rowniez chciwosc ktora pozniej i tak zostala sprawiedliwie rozliczona,ogolnie film zapierajacy dech w piersi ,i co poniektore sceny naprawde utkwily mi w pamieci;)

Posted

[quote name='ewelinabuck']wlasnie wrocilam

film piekny ,niesamowity,pokazane sa w nim rozne sceny od katastrofy do bezsilnosci ,milosci,pojawila sie rowniez chciwosc ktora pozniej i tak zostala sprawiedliwie rozliczona,ogolnie film zapierajacy dech w piersi ,i co poniektore sceny naprawde utkwily mi w pamieci;)

To musze sobie obejrzec ^^
A gdzie reszta fotek ?

Pozdro.

Posted

[quote name='ewelinabuck']kto znajdzie w moim watku zdjecia ostatnie z mojej kolekcji obrozy i smyczy dla tego bedzie porcja fotek:)
masz w podpisie:diabloti::diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Zadajesz zagadki, piszesz ze nikt u Ciebie nie jest a sama u nas dawno sie nie wpisalas :(

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::laugh2_2::mdleje:

Posted

[quote name='deer_1987']Zadajesz zagadki, piszesz ze nikt u Ciebie nie jest a sama u nas dawno sie nie wpisalas :(
noo żeby coś dostać trzeba najpierw coś dać :diabloti:

Posted

no cóż,może będzie to wredne i złośliwe co napiszę ,ale niektórzy zaglądają do innych fotoblobów tylko po to by zapraszać do swojego, ja takie zachowanie ignoruję osobiście i słowa w takim blożku nie skrobne... gdzie ta hmm....bezinteresowność ?

Posted

Eria takie cos jak bezinteresowność na dogo chyba juz nie istenieje.....

gdzie sie nie wejdzie to widac co chwila jakies zaproszenia...:roll:
ja wychodze z załozenia jak ktos bedzie chcial to przyjdzie do nas

Posted

gdzie sie nie wejdzie to widac co chwila jakies zaproszenia...
od tych samych osób generalnie...
też nigdy czegoś takiego nie robię, jesteś ciekawa moich psów,zdjęć,co u mnie słychać - OK, ale nie że ktoś wejdzie po to by zaprosić do siebie a nawet strony jednej nie przejrzy

ale offa zrobiłam, Ewelina,może by tak fotki co ???? :cool3:

Posted

generalnie ja też czegoś takiego nie lubię,ale czasem jak ktoś przyjdzie do mnie i mi napisze, że u niego sa nowe fotki to się cieszę,bo z pośpiechu czasem zapominam o tej galerii i nie wchodzę...