anetta Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Po tych wodnych zdjęciach to mi się zimno zrobiło :lol: Pasuje mu pomarańcz :p Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 odwdzieczymy sie za obrozke:loveu: Quote
taxelina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Widac ze pasuje ;) Ciesze sie ze moglam pomoc :D Niunia mowi ze zyczy zeby sie dobrze nosila obroza :D Quote
Atkaaaa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Przystojny Kropuś :D Buck jest boski!:loveu: A Chapsika więcej fot chce! :D Ewelina przyjedziesz zrobic wizyte przed adopcyjną? Czy oddajesz w ciemno?:diabloti: Quote
Atkaaaa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ok,to super :diabloti: Nie muszę sprzątac ani łańcuchów i tego kartkonu który ma za bude robic:diabloti: KUrcze...tylko żeby mioty były porządne bo jak nie to na smalec!:mad: Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 w ciemno oddam :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
rwpb Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Atkaaaa']Ewelina przyjedziesz zrobic wizyte przed adopcyjną? Czy oddajesz w ciemno?:diabloti:[/quote] My będziemy latem u Was, to zrobimy wizytę poadopcyjną :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 super w tym rogzie wyglada:loveu: :loveu: :loveu: Quote
taxelina Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Marta_Ares']super w tym rogzie wyglada:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] I my czujemy sie spelnieni :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 to teraz troche fotek robionych telefonem na wczorajszym spacerze dzis juz sniegu nie ma tylko swieci piekne sloneczko i nawet cieplutko:loveu: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Jak na fotki robione komórką, to jakość jest naprawde super! Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 no to lecimy dalej ze zdjeciami z telefonu nie chce mi sie brac aparatu do plecaka wiec pozostaje mi tylko aparat w tel:roll: Quote
taxelina Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jak Ci sie moze nie chciec brac aparatu? :P Quote
rwpb Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='deer_1987']Jak Ci sie moze nie chciec brac aparatu? :P[/quote] Właśnie. Toż to obowiązek :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 ilez mozna robic fotek psom :diabloti::diabloti:starczy ich juz na kompie no i aparat odpocznie przynajmniej :eviltong: teraz daje mu miesiac odpoczynku czekamy na wiosne taka prawdziwa wiosne:loveu: Quote
Ania :) Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Witamy :razz: Super psiaki ^^ Buck taki misiowaty :loveu: Quote
rwpb Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='deer_1987']Psom mozna duzo :P[/quote] Nieprawda. Psom trzeba dużo. Quote
Iwa-R Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ewelinabuck napisał(a):to nie jest latwe potrzeba troszke czasu gdzies kiedys na wystawie ci powiem:P:evil_lol: Trzymam za słowo :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
ewelinabuck Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 u nas juz 2 dzien sypie snieg wczoraj bylo troszke na - i bylo fajnie a dzis chlapa sniegowa i ciagle sypie moje psy dzis tylko spacerki na sik i Q i na chatke spowrotem Quote
taxelina Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 U nas pieknie sypnelo w nocy, ale dzis sie topi, dobrze ze pojechalismy do Örtofty na spacer :P Psy szczesliwe ze snieg :P Quote
ewelinabuck Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 a ja mam foteczki z dzisiejszego ranka godzina 5 albo 6:razz: i ciagle sypie chyba nas zasypie niedlugo:P Quote
Recommended Posts