ewelinabuck Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 chyba Aresow:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Piękne fotki :loveu::loveu::loveu: Ale kropek urósł ! :cool3::lol: Quote
anetta Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Piękne zdjęcia :loveu: To niesamowite jak Atos się zmienił :loveu: Troszke mu się przytyło :cool1: http://img72.imageshack.us/img72/6216/obraz1908ha9.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
rwpb Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Atos się zmienił? Troszkę się rozwija :evil_lol: CD spacerku: Quote
rwpb Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 To w takim razie podpowiedź druga: fotka przedstawia ruiny kościoła w Trzęsaczu :eviltong: Quote
taxelina Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Oj.. mieszkalam tylko w Wawie i nie znam az tak dobrze polnocnej Polski :( Quote
taxelina Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='rwpb']To w takim razie podpowiedź druga: fotka przedstawia ruiny kościoła w Trzęsaczu :eviltong: Znalazlam tyle: [quote name='rwpb']Ja myślałem cosik o okolicach Pobierowa, w Międzyzrojach może być sporo ludziów i spacerek na smyczy. W ogole pamietam ze zagladalam kiedys na Wasz watek - temat mnie zaintrygowal ale dopiero dzis jak kliknelam w banner to dotarlo do mnie ze to Wasz psiak i Eweliny byly na spacerze :diabloti: znaczy temat czytalam i w ogole ale jakos nie skojarzylam od razu ;) Quote
rwpb Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Byliśmy w Rewalu i szliśmy plażą do Trzęsacza. Tam wzdłuż plaży nie ma wysokich i zadrzewionych wydm i jest sporo światła. Oczywiście lepiej byłoby w Międzyzdrojach, ale tam zawsze sporo ludzi i nie każdemu się podobają psy na plaży. Jak znasz historię Atosa, to zajrzyj jeszcze tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f1090/niekonwencjonalne-wyleczenie-nuzycy-124989/ Quote
Recommended Posts