Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czemu Kropek jest już taki duży ? :crazyeye: on wygląda jak spaniel taki duży już no :eviltong::eviltong:
Chapsik :loveu::loveu::loveu:
dalej u was tyle śniegu ? u mnie był ale umarł..

Posted

u nas tez sie sniegowi umarlo:shake::shake::shake::shake:a szkoda:shake::shake::shake:

dzis po 2 godzinnej wyprawie do lasu z Buckiem i Kropkiem musialam go szorowac bo byl caly czarny taka chlapa jest i bloto:shake:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
u nas tez sie sniegowi umarlo:shake::shake::shake::shake:a szkoda:shake::shake::shake:

dzis po 2 godzinnej wyprawie do lasu z Buckiem i Kropkiem musialam go szorowac bo byl caly czarny taka chlapa jest i bloto:shake:

I powiesz nam ze masz fotki z tego spaceru?

Posted

nie mam fotek:shake:bo nie chcialo mi sie brac aparatu a poza tym mam goraczke i gardlo mnie boli dzis raczej nie pojde wogole z pieskami..wczoraj poszlam jak zawsze pomimo goraczki ale to nie byl najlepszy pomysl raczej

Posted

ewelinabuck napisał(a):
nie mam fotek:shake:bo nie chcialo mi sie brac aparatu a poza tym mam goraczke i gardlo mnie boli dzis raczej nie pojde wogole z pieskami..wczoraj poszlam jak zawsze pomimo goraczki ale to nie byl najlepszy pomysl raczej

oj to zdrowiej Ewelina!!!

Posted

ewelinabuck napisał(a):

Ewelina wyobraz sobie ze ja mialam to samo- chora poszlam z psem wrocilam z 39 stopni gorączki i teraz sie z domu nieruszam...

Posted

zdrowiej szybko.. taka pogoda że wokół prawie wszyscy przeziębieni abo chorzy..
beznadzieja, byłby ten śnieg z powrotem.. Byłam chwilkę na podwórku i już jestem cała brudna, nie mówiąc o Chesterze..:evil_lol:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
a jeszcze dzis do szkoly na 16 bo ja sie zaocznie ucze:cool1:

e nie idz:shake:ja też chora!2 dni w wyrku przelażałam i już dziś jest zdecydowanie lepiej:multi:jutro mam zamiar być już w 100% zdrowa:razz:
więc nasmaruj się jakimś rozgrzewającym badziewiem i do wyra:razz: