BooBC Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ja coś czuję że on 4 lipca nie tylko pobiegnie jako przedpies, ale i pokażecie jakiś fajny pokaz :cool3: Może dog dance ... :cool3: . Bo wiesz, że potrzebujemy zapchać luki sobotnie i cały piątek jest jeszcze nieprzygotowany !!! Ja umówię nas na rozmowę ... szykuj gadkę :lol: :eviltong: . Quote
Paula&Goofi Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 No i co ja mam pisać? Chyba nie da się wymyślić czegoś oryginalnego :lol: Foty świetne - jak zwykle z resztą, psiaki oczywiście też. Kropek super sobie radzi ze sztuczkami:diabloti: I Zapraszamy do nas częściej ! :cool3: Quote
ewelinabuck Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 tyle fotek i nawet filmiki a nas prawie nikt nie odwiedza:shake: Quote
Kasia&Rika Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Mówiłam ci już, że twój pudelek jest jedynym przedstawicielem Pudelków, który mi się podoba?:loveu: Świetnie sobie chłopaki radzą:D Quote
ewelinabuck Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 a nie mowilas ale bardzo bardzo dziekuje:loveu: Quote
Matusz Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 ach ta biel Chapsika :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BooBC Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ewcia ja się załamie ... do galerii mogę wcisnąć nie całe 50 zdjęć :-o Jak ja to zrobię skoro tu jedno lepsze od drugiego ? A jest dużo ponad 50 !!! :lol: PS. Jutro piszę e-maila ... tylko że nie mam wszystkiego jeszcze dopracowanego, musisz mi pomóc :niewiem: Quote
Asia & Ginger Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 palma napisał(a):Nie znam się na cockerach, ale też bym tak uciachała Kropkowi uszy jak zrobiła to Ewelina. Myślę, że odrośnie mu lepszy włos ;) . Ale Ewelina nie uciachała Kropkowi uszu tylko wyrwała mu włosy, nie tylko podszerstek, ale i żywe włosy, które powinno się tylko wygolić maszynką albo wystrzyc degaźówkami. :eviltong: Cocker to nie sznaucer, nie trzeba go rwać do łysa, żeby włos się poprawił. ;) Na szczęście włoski szybko odrosną. :multi: Kropek zdolniacha. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dorkaa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Nie no Kropek mnie powalił. Młody talent :) Quote
taxelina Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Kropek widze tylko probuje z tunelami na razie? Quote
Kasia&Rika Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='palma']Świeżutkie :diabloti: Fast Dogs link do galeri zdjęć Eweliny nie dziala - przynajmniej mi Quote
ewelinabuck Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='deer_1987']Kropek widze tylko probuje z tunelami na razie? hopeczki niziutkie rowniez -sa jego zdjecia i slalom tez sa zdjecia Kasia z tego linka wyswietla sie stronka o mnie musi dzialac bo mi dziala:diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='ewelinabuck']hopeczki niziutkie rowniez -sa jego zdjecia i slalom tez sa zdjecia Kasia z tego linka wyswietla sie stronka o mnie musi dzialac bo mi dziala:diabloti: chodzi mi o to: Moje prace można obejrzeć na: www.ewelinabuck.digart.pl. Quote
BooBC Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 No przecież działa wszystko :D :D :D . Pięknie zrobiłam ... :lol: Jestem z siebie dumna :turn-l:. deer_1987 - tunele, slalom i stacjonaty tyczki na ziemi ... czyli wcelowywanie ;). Tory proste i krótkie, aby nie zniechęcać młodych psów ;) Quote
Recommended Posts