Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty sobie ze mnie żartujesz ?! :lol: ( :eviltong: )

A te moje ... ''ZŁAPAŁAM OSTROŚĆ !!! No pieski róbcie coś fajnego" :lol: :evil_lol: :diabloti:

Wiesz co ... ja wpadam z płytą ... :cool1: Tylko kiedy ? :cool3:

Posted

Oj no widzisz ... :eviltong:

A to foto Boogie na tle nieba z zabawką też mi nie wyszło :-o :placz: Mówiłaś, że jest wmiare ostre ... ale i tak wpadam z płytą i wiesz z czym jeszcze ( :eviltong: ) ;)

Posted

[quote name='Kasia&Rika']A masz może jakieś zdjęcie z bliża starszego spaniela? ładnie obcięty widać i chciałam się lepiej przyjrzeć :)

o jaaaaa, ale Fisiosława zaszczyt kopnął! Sama go strzygłam i moim zdaniem wygląda okropnie, ale okej. Każdy ma inny gust :eviltong:.

[SIZE="1"]A tak ogólnie to jest straszliwie krzywo... ja sprzętu nie posiadam i tne go zwyklyi nożyczkami (tzn. takimi fryzjerskimi chyba :oops:)

Ewelina, foty CZADOWE :loveu:

Posted

[quote name='Figo_94']o jaaaaa, ale Fisiosława zaszczyt kopnął! Sama go strzygłam i moim zdaniem wygląda okropnie, ale okej. Każdy ma inny gust :eviltong:.

A tak ogólnie to jest straszliwie krzywo... ja sprzętu nie posiadam i tne go zwyklyi nożyczkami (tzn. takimi fryzjerskimi chyba :oops:)

Ewelina, foty CZADOWE :loveu:

Bardzo ładnie wygląda! :eviltong: Podaszmi linka do jego galerii? W spanielowych go chyba nie ma ... Albo ja nie umiem znaleźć:hmmmm:

Posted

no ja raczej nie zadziwię Cię moim komentarzem.. i nie powiem nic nowego, ale.. `fajowskie` foty :eviltong: naprawdę super zdjęcia ze spacerku, strasznie podobają mi się miny karoliny :evil_lol: ale to z pysią&boogie na trawie w (o dziwo) prostych włosach jest piękne :loveu: trzy modelki.
Kroposław tam szaleje i zaczepia wszystkich po kolei widzę :shake::evil_lol: więcej zdjęć :mad:

pozdrawiamy tashowe-olyndy :diabloti: