Dorkaa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Fajniuchneeee..... nie mogę się doczekać nowej strony :) Informuj :) Quote
Asia & Ginger Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ale świetne sportowe fotki. :cool3: :loveu: :p Quote
limoncia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dorkaa napisał(a):Limoncia mam do ciebie pretensje :evil_lol: hihi:evil_lol::evil_lol: to nie do mnie tylko do mojego aparatu...a konkretnie do karty pamieci:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Justa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 klik Widać przemianę - po lewej talerzyk nowiutki, po prawej już 'nieco' zmasakrowany:evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Super Ewelinko zdolna jesteś to i zdjęcia super i stronka sportowa będzie super. Bardzo Ci dziękuje za pomoc przy filmikach :cool3:. Moze teraz ktos zobaczy moje dzieci i ......bedzie lepiej sprzedać. Jak ktoś ciekawy to zapraszam do mnie :lol::cool3: Quote
ewelinabuck Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 dzis bylimy kila godzin na spacerku w bardzo milym towarzystwie borderow Avalona,Nony, Boogie i nie pamietam jak jej bylo na imie:eviltong:i kundelka Timo-niestety z Timem Buck sie nie polubil i musial byc na smyczy ale nie caly spacer na poczatku bylo okej pozniej im cos odalilo ze na siebie warczeli:mad::mad::mad:a teraz mala fotorelacja ze spacerku: Nona wlasnie zapomnialam jak ma kolezanka na imie:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 zarąbiste http://images27.fotosik.pl/151/fb47e32bc71e952d.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Coffee&Nera Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ewelinka nie bylo Dominiki z Luckym? xD Quote
ewelinabuck Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Wiecej zdjec Bucka i calej reszty beed miala jak dostane od borderowcow zdjecia na meila:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Nerul napisał(a):Ewelinka nie bylo Dominiki z Luckym? xD nie niestety nie;) :shake: Quote
natija Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ale super fotki i jak duzo:multi::):):):)no i czekam na foteczki Twoich:) Quote
Olynda Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 szkoda że tak mało :placz: bardzo fajny spacerek no i fotki :) i szkoda że żadnej foty Boogie :roll: Quote
ewelinabuck Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 mam tylko jedna fote boogie;) Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ale mieliście super spacerek, tyle psiaków. :cool3: A fotki jak zwykle piękne. :cool3: :loveu: :p Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :multi:witam widziałam mnóstwo fantastycznych fotasków:loveu: Quote
Atkaaaa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Border Collie:loveu::loveu::sweetCyb: czemu mnie tam nie było?!!:mad::placz::comp26: Quote
Jess Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 szkoda że Boogie nie uchwyciłaś obiektywem... cóż :p. Później Nonka i Boogie zaczęły szaleć razem. Było bardzo fajnie. Chyba jakieś foty Boogie i tak będą bo Tomek i Ewa też robili zdjęcia... ;) A sunia Marty wabi się Caoimhe. :roll: Quote
Recommended Posts