Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja tak jak obiecalam wstawiam foty z dziesiejszego znecania sie nad biednym pudelkiem od 9 rano do godz 10 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:znecam sie nad nim regularnie co 2-3 tyg:evil_lol:w naszym mini zakladzie fryzjerskim w piwnicy:eviltong:

przed strychaniem

i po strychaniu:diabloti:

Posted

Coś ty mu zrobiła :evil_lol: Biedny pies :evil_lol:
Ale się puchaty zrobił :loveu: Widać różnicę.
Ja bym się chyba bala ze go tam gdzieś zranię szczotą :P

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
Śliczna fotka na schodach,a ta mnie rozbawiła http://images24.fotosik.pl/144/edb8e6865d2570ce.jpg
Chaps i Gusti wyglądają jak bracia;)

moze gdzies tam kiedys:diabloti::diabloti::diabloti:

Alicja napisał(a):
Witaj Ewelinko:multi::multi::multi: z nieaktualizowaną www:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

foty jak zawsze the best ...buziory dla psiaków:loveu:

witanko Alutko:loveu::loveu::loveu:

Dorkaa napisał(a):
Coś ty mu zrobiła :evil_lol: Biedny pies :evil_lol:
Ale się puchaty zrobił :loveu: Widać różnicę.
Ja bym się chyba bala ze go tam gdzieś zranię szczotą :P

oj tam szczota sie nie zrani:diabloti:

Posted

[quote name='ewelinabuck']
Atkaaa stalo sie cos??:diabloti::diabloti::diabloti:

ależ skad :eviltong: za kare codzienne odwiedziny u nas hehe nie no żartuje...:evil_lol:
ale zapraszam zapraszam:mad:

Posted

no dobrz, czas na mnie. Codziennie podglądam galerie ale nigdy się nie wpisuję. Tylko co ja mogę powiedzieć ? to co miliony innych ludzi "ładne zdjęcia" no tak, no bardzo boskie są ale ile razy będziecie jej to mówić, zakocha się :evil_lol:. Zdjęcia naprawdę prześliczne Ewka. leśny Baniu :loveu:
A to co najbardziej uwielbiam !!! to Papuś świeżo po strzyżeniu. Ta jego goła mordka :loveu:rozpływam się.. :evil_lol:

Ja muszę wybrać się z Taszką do strzyżenia ale chwilowo ma cieczkę więc nie pozwala nawet czesać tylnych łap :shake:
a po strzyzeniu... wybieramy sie do fotografa na ulice Jana III o ile się nie mylę :eviltong:

Posted

[quote name='Olynda']no dobrz, czas na mnie. Codziennie podglądam galerie ale nigdy się nie wpisuję. Tylko co ja mogę powiedzieć ? to co miliony innych ludzi "ładne zdjęcia" no tak, no bardzo boskie są ale ile razy będziecie jej to mówić, zakocha się :evil_lol:. Zdjęcia naprawdę prześliczne Ewka. leśny Baniu :loveu:
A to co najbardziej uwielbiam !!! to Papuś świeżo po strzyżeniu. Ta jego goła mordka :loveu:rozpływam się.. :evil_lol:

Ja muszę wybrać się z Taszką do strzyżenia ale chwilowo ma cieczkę więc nie pozwala nawet czesać tylnych łap :shake:
a po strzyzeniu... wybieramy sie do fotografa na ulice Jana III o ile się nie mylę :eviltong:

hejooooooo
no dobszzzzzzzz pomyslimy nr 17 jakbys zapomniala:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='chester07']http://images24.fotosik.pl/144/edb8e6865d2570ce.jpg :evil_lol:
oj wy, ładnie się tak znęcać nad biednym pieskiem? :evil_lol::loveu:

a gdzie większy kolega? :cool3:

ladnie ladnie:lol::lol::lol:

[quote name='Cheritka']No to chodzcie też do mnie, bo zaraz wstawie następne zdjęcia ;)

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810&goto=newpost

pozniej lokniemy:diabloti:

poszlam spac dzis o 5 a musialam wstac o 7 i do szkoly isc ...nie ma to jak imprezka ..przylazlam ze szkoly i od razu spac sie polozylam bo czulam sie tak jakby mnie traktor przejechal :lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

ten filmik robil mateusz ;);););)a gdzies ty go znalazla cio??????;)

moze kiedy sie zgadamy co do pudliska....ale morelke :loveu::loveu::loveu:
a co do wystaw to az za duzo na nie jezdze i wystawiam obcym ludziom psy a swoje mam bez rod