ewelinabuck Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 wstawiam koncowke zdjec z niedzielnego spaceru;);););) Quote
ewelinabuck Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 i to koniec fot z tamtego spacerku;) Quote
eria Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 niektóre fotki są zaszumione, ale widzę że pogoda była fatalna na focenie:shake:;) Quote
ewelinabuck Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 teraz kolej na foteczki owieczki z dzisiejszego spacerku :loveu::loveu::loveu:pogoda jaka jest taka jest czyli okropna i tyle.....:shake::shake::shake: musialam dac to zdjecie choc jest zamazane -Chapsik wyjacy:diabloti: Quote
limoncia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 foteczki jak zwykle sliczne:loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 anetto podesle tobie ale ta fota jest nie fajna a wstawilam ja tylko zeby pokazac jak Bucek ladnie biega Mi sie podoba :p Ten pęd i rozwiane fafle :loveu: Wygląda jak wilk na polowaniu :lol: Co Chapsowi stało się w główke?:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 nic mu sie nie stalo ma kiteczke zrobiona zeby zaroslakowi nie wpadaly wloski do oczek:diabloti: Quote
Matusz Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Chapsik z kiteczką:loveu::loveu::loveu::loveu: jak super się rozwiewa na łapach:loveu::loveu: http://img236.imageshack.us/img236/1939/obraz912pu8.jpg Quote
Mudik Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Zdjęcia bombowe,te zachody i Chaps w zachodzącym słońcu GIT!Pozdrówka:-) Quote
ewelinabuck Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 nie wiem kiedy wole nie wiedziec:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 sliczne fotki:loveu: :loveu: bardzo ladny banerek:loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 dla Mateusza -rozesmiany Chapsik:multi::multi: i ziewajacy :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Matusz Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Asiaczek']A kiedy wyniki oficjalne? pzdr. pewnie dopiero po nowym roku ;) [quote name='ewelinabuck']dla Mateusza -rozesmiany Chapsik:multi::multi: http://img514.imageshack.us/img514/8454/obraz950ed9.jpg i ziewajacy :diabloti::diabloti::diabloti: http://img141.imageshack.us/img141/3931/obraz847xz9.jpg dzięki za Chapsika !! :loveu::loveu::loveu: cudny jak zawsze:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula&Goofi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Chapsik ziewający <3333 Jejku jakie śliczne foteczki! Zapraszam do nas jest kilka nowych foteczek ;* Quote
Cheritka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Serdecznie pozdrawiamy, Mikołajkowo ;):loveu: :oops: Quote
ewelinabuck Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 dziekuje za piekna karteczke:loveu::loveu::loveu::loveu: mam dla was normalnie hit dnia ,zachodze do szkoly w przekonaniu ze pisze probna maturke z biologii poz rozszerz a tu suprise haah nie ma mnie na liscie a nasza bilogoca mowila ze mnie wisala okazalo sie ze jestem na liscie z wosu wos tez rozsz no i pisalam ten wos hahahhahahaah:evil_lol: Quote
Matusz Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='ewelinabuck']dziekuje za piekna karteczke:loveu::loveu::loveu::loveu: mam dla was normalnie hit dnia ,zachodze do szkoly w przekonaniu ze pisze probna maturke z biologii poz rozszerz a tu suprise haah nie ma mnie na liscie a nasza bilogoca mowila ze mnie wisala okazalo sie ze jestem na liscie z wosu wos tez rozsz no i pisalam ten wos hahahhahahaah:evil_lol: no to ładnie :shake::shake::shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 nie smiej sie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='ewelinabuck']dziekuje za piekna karteczke:loveu::loveu::loveu::loveu: mam dla was normalnie hit dnia ,zachodze do szkoly w przekonaniu ze pisze probna maturke z biologii poz rozszerz a tu suprise haah nie ma mnie na liscie a nasza bilogoca mowila ze mnie wisala okazalo sie ze jestem na liscie z wosu wos tez rozsz no i pisalam ten wos hahahhahahaah:evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:......ale jajecznia .....:roflt::roflt::roflt: Quote
Cheritka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='ewelinabuck']dziekuje za piekna karteczke:loveu::loveu::loveu::loveu: mam dla was normalnie hit dnia ,zachodze do szkoly w przekonaniu ze pisze probna maturke z biologii poz rozszerz a tu suprise haah nie ma mnie na liscie a nasza bilogoca mowila ze mnie wisala okazalo sie ze jestem na liscie z wosu wos tez rozsz no i pisalam ten wos hahahhahahaah:evil_lol: Bardzo prosze, mam nadzieję, że się spodobała ;) ....... A czy Ty lubisz WOS, bo ja wolałam biologię :evil_lol:, ale numer Ci wykręcili. Quote
ewelinabuck Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 lubie wos i mialam go zdawac jako przedmiot dodatkowy :diabloti::diabloti::diabloti:ehhehhehheheehh Quote
Recommended Posts