Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Hej!
Pisze w sprawie tego noclegu na czas wystawy w Poznaniu no i nie bardzo bo przyjedzie też rodzinka co psa będzie wystawiać wiec zbytnio nie będę miec miejsca:roll:

oki nie ma sprawy my juz mamy zalatwiony nocleg;)

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej postaram sie o wiecej foteczek specjalnie dla ciebie:loveu::loveu::loveu:

pieski jak zwykle nic nie robia :evil_lol:chyba je przerobie na pasztetowki a szkielet wypcham i na sciane:evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

Bosz, Ewelinko, mówią, że to głowa robi zdjęcia, a nie aparat, ale połączenie Ty + Olympus to cuda zdjęcia.. I wiesz, chyba zdecyduję się na E-410, ale to jeszcze prawie rok :(

Czekam na Twoje makro :calus:

Posted

ja jutro jade po nowe lusterko bo to jest taty a ja wkoncu bede miala swoje :multi:tylko jeszcze sie niezdecydowalam czu moze canon albo nikon albo olimpus heehh tak przegladam ogladam i trudny wybor:shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

Ewelinka, naprawdę? :mdleje: 2 lustra w domu... Bosz, ja mam tylko jednego wspólnego kompakta... :mdleje:

Życzę udanych zakupów i jutro licze na zdjęcia z nowego lustra :multi:

Posted

jade do Media markt mam nadzieje ze cos wybiore i ze bedzie jakas ciekawa oferta :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:jak kupie to zdjecia dopiero w poniedzialek bo sie bedzie bateria musiala naladowac a wroce pozno