Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak na jesień, to trochę mało liści... Umówmy sie, że jest to koniec lata... A o jesieni - sza...

Mniam, mniam, ja lubie grzybki pod każda postacią! A ten ostatni Wasz zbiór to będzie na zimę czy "na teraz" do jedzenia?
Pzdr.

a i na teraz mama ugotowala sosik grzybowy ..pycha i na zime wlasnie sie susza heheeeh ,ale jeszze pojedziemy do lasu coby na sosik bylo:loveu:

evanescence napisał(a):
starczy na teraz i na zime ja kocham sos grzybowy :P

;);)

Helga_psiaki napisał(a):

dzieki

matusz5 napisał(a):
Witamy !!

ale grzyybów :crazyeye::p

noo duzooooo..a ile obierania bylo ,ja juz usypialam nad tymi grzybami:evil_lol:

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elapieczus1 napisał(a):
to kiedy mogę do ciebie przyjechać?poszłybyśmy na grzyby ja nie mam z kim:(

a przyjezdzaj kiedy chcesz najlepiej sobota albo niedziela:cool3::cool3::cool3:

Helga_psiaki napisał(a):
będą obiadki na następne 2 tygodnie ;);)

hahah:evil_lol:

Posted

hahahahh ja tam lubie grzybki ale w sosie :evil_lol::evil_lol:

nie ma jak wyslas poczta bo by im sie umarlo zanim by dotarly heeheheheheh:p:diabloti:

a ja dzisiaj na dzampreske zmiatam moja 18 wczesniej troszke wyprawiam bo wiecie szkola bo normalnie to mam 18 wrzesnia 18 wiosenek

Posted

dzieki wszystkim
;)

a teraz do konkretow przechodze:zabawa udana ,towarzystwo rozspiewane wogole wszyscy co tam byli zaczeli mi spiewac "sto lat" i taki chlopak zaspiewal dla mnie piosenke z dedykacja hahahh al mialam ubaw,poskladali mi zyczenia heehh no i zabawa trwala do okolo 4 bo po 4 bylam w domciu
;););););)no i to na tyle ;);););)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
dzieki wszystkim
;)

a teraz do konkretow przechodze:zabawa udana ,towarzystwo rozspiewane wogole wszyscy co tam byli zaczeli mi spiewac "sto lat" i taki chlopak zaspiewal dla mnie piosenke z dedykacja hahahh al mialam ubaw,poskladali mi zyczenia heehh no i zabawa trwala do okolo 4 bo po 4 bylam w domciu

No to super :multi:
Ja mam za 2 tyg. 18-stke brata..:cool1:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
dzieki wszystkim
;)

no to zabawa była iście szampańska :p:p:p