Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heheh wrocilam z grzybow uzbieralismy cale duze wiadro ale bedzie pyszny sosik:loveu: :loveu:

ojjj marudzicie z tymi zdjeciami brzydka pogoda taka a ja mam zdjecia robic heehh;) ;) ;) ;) ;) caly czas mży na dworze ,do lasu pojechal z nami Buck z tego wzgledu ze chapsik sie suszyl ,bucek sie wybiegal i spi:eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']czemu wszyscy czekają na foty Chapsa?? :D
heh Ewelina Ty mnie zabijesz :evil_lol::evil_lol: ja nigdy się nie nauczę który to Buck a który Chaps :placz:

a zamorduje zebys miala to na uwadze:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

ale śnieżnobiała biel :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

wiesz co Ci powiem, Ewka, bardzo jesteś podoba do Chapka ! w tym przypadku przysłowie pies podobny do pana sprawdza się w 100% !!

Posted

[quote name='matusz5']ale śnieżnobiała biel :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

wiesz co Ci powiem, Ewka, bardzo jesteś podoba do Chapka ! w tym przypadku przysłowie pies podobny do pana sprawdza się w 100% !!

teraz to zes odwalil nie ma co:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

cześć nie wiem jak ty ale nie lubie jak ktoś do mnie mówi Elka więc Ewka też tak jakoś nieładnie ,miło jak mówią Ewa,Ela,reszta kojarzy mi się ......no nie ważne piękny ten bieluśki piesek Łuki przesyła mu buziaki

Posted

[quote name='matusz5']

ale gdzie to podobieństwo jest??:razz::razz:

a ja chcę Bucka!!!!!!!!!!!!!!!