Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zgadza sie. od samego rana do samego wieczora, przez dwa dni. Wiem, bo pytałam.

oj fotek cos mało. bierz sie do roboty ewelina.

Tak Helga. xP scisle tajne FAJNE ! lol2

Posted

w Szczecinie od nas 40 km;) ale tam trzeba w szczecinie jeszcz tramwaj i autobus zaliczyc zeby dojechac na miejsce..ii jak bedzie 30 stopni to ja nie jade szkoda aler psa w taki upal to meczyc nie bede

Posted

Karolina a czy ja napisalam ogolnie ze meczarnia niee...napisalam ze ja swojego psa nie bede meczyla i tyle.....a wtedy bylo znosnie na wystawie skad mozesz wiedziec jak na niej nie bylas:eviltong:

wczoraj i dzis tez mialy byc opady i coo i g...ienko

Posted

acha no to sie czyta na stronie ;) a ty poczatkujaca jestes tez nie bo nie nalezysz do zadnego klubu wiec nie wiem o co ci chodzi hahhahahah chcesz pokazac ze jestes lepsza bo masz rasowego psa????? wiesz co to jest naprawde rozmowa nie na poziomie heheh ale jak chcesz podkleslic swoja wartosc oki

Posted

po prostu palma czuje się niedoceniona wśród innych ludzi, i chce podwyższyć swoją rangę, że ma rasowego psa i jaka to ona jest suuper zaawansowana w agility...

to tyle ode mnie...

Posted

[quote name='ewelinabuck']dzieki Mati

koniec rozmowy ...po poludniu zapowiadam nowe foteczki:cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

to ja czekam :D

chciałem zauważyć, że już jest popołudnie :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong: