Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewelinabuck napisał(a):
Mati na wystawie w Sopocie bedzie taki pan co sprzedaje gryzaki dla psow i ma bardzo fajne swinskie uszka ja od niego tylko kupuje :multi:

tooo suuper !! ;) to ja tez kupię :multi:

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinabuck']no ba :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: mam juz tam swoje rewiry :diabloti: przyslac ci troche?:cool3: :evil_lol:
no jasne :diabloti: Brutus ludzkie to zje na bank :evil_lol:

Posted

pewnie ze zje:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Mati duze ucho ktore naprawde jest wielkie kosztuje 3 zl a male 1.50 albo 1.70.:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: zawsze kupuje 5 sztuk

a teraz bede jeszcze musiala kupic penisa wolowego ciekawe czy bucek i chapek beda to jesc:eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']

a teraz bede jeszcze musiala kupic penisa wolowego ciekawe czy bucek i chapek beda to jesc:eviltong: :evil_lol:
zrobia to co należy zrobić z penisem :diabloti:

Posted

buhahahahhahahahah:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

kurcze ten osobny pokoik- teraz to buhahahahhaah:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: rinusiowa ja sie przez ciebie to zabije kiedys:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']o kosteczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: psiakosteczka:evil_lol:
Rinuś chyba coś ci się dziecino pomieszało. Jak dla mnie to mało przypomina kość psa :roll:

Jesteś żałosna. Będę ci to powtarzać aż dotrze do tej dziecinnej główki.

Posted

[quote name='ewelinabuck']buhahahahhahahahah:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

kurcze ten osobny pokoik- teraz to buhahahahhaah:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: rinusiowa ja sie przez ciebie to zabije kiedys:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ta mi dalej ten pokój wypomina :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol:
[quote name='BORA']Rinuś chyba coś ci się dziecino pomieszało. Jak dla mnie to mało przypomina kość psa :roll:

Jesteś żałosna. Będę ci to powtarzać aż dotrze do tej dziecinnej główki.
lubię być żałosna :diabloti::diabloti:i ta główka juz nie taka dziecinna:evil_lol::evil_lol:
ale tak na serio,to nie wiem o co Ci chodzi,równie dobrze mogłam napisać krowiakość i co też byś mnie zbeształa??:razz:
do ********** jako forum nic nie mam bo przecież sama tam zaglądam :) tak więc czas chyba na jakiś kabareton się udać i nauczyć się śmiac z żartów :p

[quote name='Czarna_Owieczka']Bora przecież Rinuś tylko żartuje ;)
dam se radę :diabloti:
[quote name='ewelinabuck']:diabloti: o kosc czy to ludzka czy psia- no i stala sie koscia niezgody:diabloti:
kość zawssze jest powodem do kłótni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

buhahahahhahhhah ale zes sie rinusiowa wysilila piszac ten post wielki podziw:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taki dlugi

mi by sie nie chcialo:evil_lol: :multi:

Posted

[quote name='palma']No właśnie to najbardziej mnie ciekawiące :diabloti: :turn-l: :oops:

PS. Focie Bucka i Chapsa u mnie w galerii :D :D :D

Zapraszam na fotki :)

http://www.fotybc.kgb.pl/6lipca/78.jpg
zgaduj zgadula :diabloti::diabloti:

niegdy nie wiem który to Buck a który Chaps :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale tutaj jeden się chyba zamienił z kimś na futro :diabloti::diabloti: