ewelinabuck Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Palma nie dziekuj to dopiro poczatek przemian boogie;) buck tej jesieni pazdziernik listopad grudzien marzec Quote
ewelinabuck Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 maj -nadal w pelnej okrasie ani wlosek mu nie wychodzil a tu juz koniec czerwca-buck goly no a teraz wiadomo jak wyglada troche juz obrosl w siersciuszke:multi:i bardzo sie z tego ciesze:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
ewelinabuck Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 nooo i stalooo sie..........mam obiad dla Bucka:diabloti: rodzice pojechali sobie do Kamienia pomorskiego no i lazili po miescie pozniej usiedli na lawce na mojego brata kolana wskoczyl malutki kociak szaro bialy taka chudzinka:-( no i moi rodzice przywiezli go ze soba do domu Buck naszczescie go jeszcze nie widzial a Chapek az sie caly trzesie i piszczy musi biedny w kagancu chodzic bo chce sie z koteczkiem pobawic :diabloti: moze jeszce wstawie fotki kocia ..no i oczyiscie zostaje u nas na zawsze;) Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ewelinabuck napisał(a):nooo i stalooo sie..........mam obiad dla Bucka:diabloti: rodzice pojechali sobie do Kamienia pomorskiego no i lazili po miescie pozniej usiedli na lawce na mojego brata kolana wskoczyl malutki kociak szaro bialy taka chudzinka:-( no i moi rodzice przywiezli go ze soba do domu Buck naszczescie go jeszcze nie widzial a Chapek az sie caly trzesie i piszczy musi biedny w kagancu chodzic bo chce sie z koteczkiem pobawic :diabloti: moze jeszce wstawie fotki kocia ..no i oczyiscie zostaje u nas na zawsze;) czekam na zdjęcia kocinki ;) dobrze, że Twoi rodzice wzięli tą chudzinkę Quote
Asiaczek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Podziękuj Rodzicom, że się zgodzili! Uratowali Maleństwu życie... pzdr. Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 no uratowali życie, tak ;) cicho teraz Ewka będzie sprawdzać czy to kotka czy kocur:diabloti::diabloti: Quote
WinterGirl Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 bGirl brakowało Twoich psiaków, one całą radość mają wypisaną na mordce [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
ewelinabuck Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 matusz5 napisał(a):no uratowali życie, tak ;) cicho teraz Ewka będzie sprawdzać czy to kotka czy kocur:diabloti::diabloti: mati j ci zaraz wrzuce na ekran to sam sprawdzisz:evil_lol: :eviltong: Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ewelinabuck napisał(a):mati j ci zaraz wrzuce na ekran to sam sprawdzisz:evil_lol: :eviltong: ok, dawaaj :D czekam :evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 sliczny/a kot/kicia :loveu::loveu: a właśnie sprawdziłaś płeć tego osobnika?:diabloti: Quote
BooBC Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Śliczna/y :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja też w galerii dałam foto kici :D :D :D To 'mój' zaprzyjaźniony kociak, czasem mleczka mu się da :) Quote
ewelinabuck Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 no ba pewnie ze sprawdzilam to kocica :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bucek sie kota boi:crazyeye: malutka na bucka chciala napasc to dobrze ze on byl w koju bo tak to moze by mu krzywde zrobila:crazyeye: Quote
Asiaczek Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 ewelinabuck napisał(a):prosze narazie dwa takie lipne;) Śliczna kicia! Jak jej dacie na imię? palma napisał(a):Śliczna/y :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja też w galerii dałam foto kici :D :D :D To 'mój' zaprzyjaźniony kociak, czasem mleczka mu się da :) Na serio? Zaprzyjaźniony? Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Mala juz od wczoraj ma imie- FIONKA;) Quote
Recommended Posts