Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wrocilam....................nie obylo sie oczywiscie bez przygod :shake: zepsul mi sie aparat ale ten stary i mam tylkko ok 40 fot naszeczescie koikerka z nami byla i ona robila zdecia swoim aparacikiem pozniej moja maam przykechala do mnie z albertem i molam tychfotek troiche pocykac.Buck zmeczony ale mysle ze szczesliwy:cool3: to na tyle niedluo fotki

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak malutka czekamy na fotki
(nadrobiłam juz wszystko wiec teraz moge spokojnie połozyc sie spac ;) ;) ;) )
sliczny nowy banerek :cool3:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
wrocilam....................nie obylo sie oczywiscie bez przygod :shake: zepsul mi sie aparat ale ten stary i mam tylkko ok 40 fot naszeczescie koikerka z nami byla i ona robila zdecia swoim aparacikiem pozniej moja maam przykechala do mnie z albertem i molam tychfotek troiche pocykac.Buck zmeczony ale mysle ze szczesliwy:cool3: to na tyle niedluo fotki

No to ja czekam na foteczki :cool3:

Posted

najpierw tez zdjectka ktore zdazylam zrobic zanim sie zepsul:-(

to zdjatka z pociau jak jechalismy do miedzyzdroi

a tu juz z pokoju

niestety wszedzie buck musial byc na smyczy albo na lince no i w parky narodowym w kaancu dopiero jak poszlismy na wyznaczona plaze dla psow to molam go spokojnie puscic

to na tyle ze starego aparatu a teraz beda fotki z alberta

Posted

Ewka ja Ci pomarudziłam już na gg, błagam obiecałaś mi :loveu: ;) :loveu: To ważne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Plissssss :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: