Jess Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ewelina, też załóż hodowle :evil_lol: (Olka i Karolina wiedzą o co chodzi więc mogą cię wtajemniczyć...) A ja mam hodowle domową ślimaków wspinających się, właście mój pupil śpi :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 to chapsia ulubione miejsce czyli pod sypialnia rodzicow:multi: Wig wiecej nie bede obiecuje:diabloti: :diabloti: :diabloti: Asiaczek i czarna owieczka ..no moi rodzice nie byli zadowoleni i teraz musze troche ograniczac:placz: a z kieszonkowego mi nie potraca bo nie dostaje:p Quote
ewelinabuck Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 JESS a to ciekawe ,kiedys tez hodowalam slimaczki :cool3: :cool3: :cool3: Quote
eria Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ewelinabuck napisał(a):JESS a to ciekawe ,kiedys tez hodowalam slimaczki :cool3: :cool3: :cool3: ja też !!! w słoikach i innych pojemnikach, gazą zakrywałam, ale ja uwielbiałam te bez skorupy :loveu: a one kanibalizm uprawiaja i nigdy nie wiedziałam jak to jest że miałam kilka a nagle został tylko jeden :evil_lol: :evil_lol: Quote
BooBC Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 A jak się nazywa twoja żabulka? Moje i Olki i Elwiry to Fiflak i Lucky :lol: :evil_lol: :lol: No a co do rozmowy na temat czereśni .... bardzo interesująca :lol: :evil_lol: :lol: MNIAM ...... :lol: :evil_lol: :lol: Pozdrawiam Quote
Jess Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ewelinabuck napisał(a):JESS a to ciekawe ,kiedys tez hodowalam slimaczki :cool3: :cool3: :cool3: A ja mam narazie jednego ... często śpi ... :cool1: I dobrze że nigdzie nie łazi, przynajmniej jest na biurku i tylko trochę pospaceruje to znowu zasypia... Zastanawiam się czy on niema czegoś z nietoperza, bo śpi do góry nogami :eviltong: Eria napisał(a):a one kanibalizm uprawiaja i nigdy nie wiedziałam jak to jest że miałam kilka a nagle został tylko jeden :lol: :evil_lol: :lol: Powinno być ich więcej a nie mniej... :D Quote
haska_12 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Goleniów czy Łomża - gdzie pojechac na czeresnie...? Oj, ciężko wybrać... A które sa słodsze?;) Pzdr. Moje, moje! :eviltong: Quote
Guffi Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='ewelinabuck'] Ale fajna:p Jak ona się nazywa(chodzi o gatunek oczywiście):eviltong:? Quote
BooBC Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Pewnie że Goleniowskie najlepsze :cool3: :razz: :cool3: A jeszcze u nas to chyba limoncia ma czeresienki ? :cool1: Quote
Matusz Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ewelina cały czas myślę, czy jechać, chyba jednak pojadę, tylko gdzie ja przenocuje co ?? :d ;> :eviltong::eviltong: Quote
ewelinabuck Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 ale sie rozwinela rozmowa na temat czeresni zab i slimaczkow:lol: :lol: :lol: :lol: ja wrocilam z imprezki ale bylo ekstra:cool3: :cool3: :cool3: Mati przy dobrych wiatrach to cos wykąbinuje:cool3: :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witamy po imprezce Ewelina- i jak bylo opowiadaj :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 ojj bylo fajnie mam duzo fot kilka postaram sie wstawic :razz: :razz: :razz: :razz: wrocilam w nocy gdzies kolo 3-4 ,to byla impreza zbiorowa czyli bylo 6 okazji : mojego wujka urodziny,takiego pana odejscie na emeryture z zakladu karnego,jego zony urodziny, moje imieniny ,dzien mamy i mojego dziadka urodziny Quote
ewelinabuck Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 teraz wstawie wam kilkanascie zdjatek a pozniej jeszcze kilkanascie :evil_lol: ja z kumpela chodzilysmy sobie po polach i placach zabaw beda zdjecia na konikach :evil_lol: :evil_lol: a pozniej sie przebralam ;) mam cos dla was specjalnego cdn nastapi ;) Quote
Usia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 hej alkocholiczko :eviltong: super foty, zaba sliczna i prywatna wiec chce poznac jej imie ??:> ta fotka superowa niesamowite kolory :cool3: Co do gadki o czeresniach ja sie nie odzywam jestem zacofana ostatnio z dgm :roll: mam nadzieje ze juz nie długo bede mogła do ciebie przyjechac i wreszcie napijemy sie w realu i pójdziemy na ta nie tuczaca pizze z psami ;) ;) ;) ;) Quote
eria Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 oo tu widzę też było imprezowanie :cool3: :cool3: piękne te ostatnie zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 to wpadaj od razu do mnie na czeresnie Usia beda w polowie czerwca;) pojdziemy na pizze i na dobrego kebaba;) + karaoke w Labiryncie;) zaba imienia nie ma hmmmmm moze byc Ford :evil_lol: Eria no pewnie ze bylo ;) Quote
ewelinabuck Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 dobra a teraz sie ulatniam bo musze sie w koncuy zaczac uczyc:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: musze poprawic sprawdzian z chemii:angryy: Quote
haska_12 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ooo widzę, że nieźle było :D Świetne fotki! :) Jak ja bym chciała być taka fotogeniczna jak ty... :oops: Quote
Usia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 miały byc koniki :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :cool2: sliczne i biedrona :grins: Ford no nie wiem takie ... mało zabie :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 no dobra byl slonik ale obok stalo konik:razz: no co ty haska ja wogole fotogeniczna nie jestem:oops: Quote
haska_12 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 ewelinabuck napisał(a):no co ty haska ja wogole fotogeniczna nie jestem:oops: Taaa :lol: :lol: :lol: Żebys ty mnie zobaczyła... :shake: :roll: :shake: Quote
Recommended Posts