Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

żabcia jest OK, ale kadr centralny :mad:
czy sąsiadka byłaby zadowolona z nalotu stada ludzi z psami na jej czereśnie ???????:diabloti:

Posted

hehheh z mojego ogrodka mozna jej drzewko oskubac a co wy myslicie z naszej stronki jest zawsze oskubane pomimo ze rosnie na jej posesji;)

Eria ja i tak twoim zabulcom nigdy nie dorownam;)

Posted

Tak, dokładnie o to chodzi! To cieszę się, że nie ma "mięska", bo jak byłam mała, to prawie każda czeresnia miała małego białego robaczka... Wydłubywało się robaczka i ... czereśnia nasza!:evil_lol::lol:
Pzdr.

Posted

a ja pamietam jak jeszcze mieszkalismy w bloku i mama kupywala czeresnie to ja tak chcialam a one byly az bordowe i co zobaczylam robaczka:mad: :mad: :mad: obzydzilo mnie troche a mama przyszla i zjadla wszystkie czeresnie nic nie wiedziala o robaczkach hihihihihi:diabloti: ale bylo jej zdziwienie jak sie dowiedziala:crazyeye: :diabloti:

Posted

hehehh no dobra dostane ich jak bede sie dlugo wczytywala w dogo :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
tylko Bog trzyma mnie jeszcze w opiece bo czasami potrafie 11 godzin spedzic przy kompie

ostatnio wlasnie przyszedl rachunek za prad ponad 400 zl i w kwietniu dzialal praktycznie tylko komp:mad: :mad: :mad: :mad: oszukali mnie czy jak z tymi kilowatami?

Posted

[quote name='ewelinabuck']

Gosiu przesadzasz:oops: :oops: :oops:
Ani trochę!! :loveu:

u mojej sasiadki sa juz czeresnie :loveu: :loveu: :loveu:

Owiecko, gdzie Ty sie chowasz? :-o :loveu: :loveu:

Piękna żabula :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: