ewelinabuck Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Guficzkowa bo to Guru i jego podwladni:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale tak seryjnie wszystkie dziewczynki szly w sukniach a 2 chlopakow w garniturach i reszta w albach smiesznie ale no coz JESS sorki:oops: Quote
Matusz Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 fajne zdjęcia z komunii :) kiedy to bylo jak była moja komunia ? ohhoho.... Quote
ewelinabuck Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Mati to ja ci przypomne 10 lat temu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matusz Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ewelinabuck napisał(a):Mati to ja ci przypomne 10 lat temu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nom, dzięki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 starosc nie radosc "Młodość jest przesycona przyszłością, wiek dojrzały teraźniejszością, a starość przeszłością.":lol: :lol: :lol: Quote
ewelinabuck Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 nasz stronka pojawila sie w katalogu na onet. pl:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
eria Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 z tej komunii to najbardziej podoba mi się.....jedzenie :cool3: Quote
ewelinabuck Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 wlasnie tak sie sklada ze ja nie mam zadnych swoich zdjec :mad: :mad: moze moj wujek jakies mi zrobil ladne musze sie go zapytac i jak bedzie mial to tu wstawie;) Quote
haska_12 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ale twój braciszek się wyróżnia :cool3: :cool3: :cool3: Ps.Jak zrobiłas, ze na onecie jest? :o Quote
ewelinabuck Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 tam jest taka opcja "dodaj do katalogu" i wpisalam dodalam poczekalam 2 miesiace i jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: a teraz zmykam na 2 godzinki do szkoly mam 2 polskie:evil_lol: Quote
WalentyNaa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hej Ewelinka jak tam po komunii ? ja wreszcie mam kompa sprawnego i moge w koncu zajrzec ... i bardzo rozsmieszylo mnie to zdjecie ponizej :> :D Quote
psiulka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 WalentyNaa napisał(a):Hej Ewelinka jak tam po komunii ? ja wreszcie mam kompa sprawnego i moge w koncu zajrzec ... i bardzo rozsmieszylo mnie to zdjecie ponizej :> :D To zdjęcie można na konkurs dac :evil_lol: Quote
eria Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 taaaa to zdjęcie jest zaczepiste!! dawaj je na konkurs! :diabloti: zapraszamy na opowieść o dzielnym ratowniku :cool3: Quote
ewelinabuck Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 dam na konkurs tylko wymyslcie tytul;) a po komunii oki bylo bardzo fajnie,dobre jedzonko,fajne prezenty:cool3: Quote
ewelinabuck Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Mati dzieki za propozycje -czekam na dalsze:cool3: Quote
haska_12 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ewelinabuck napisał(a):Mati dzieki za propozycje -czekam na dalsze:cool3: "Głodny wilk" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: "Zezowaty wampir" :diabloti: A jaką masz opcje w aparacie, że robi takie ładne zdjęcia, ze tło jest rozmazane a tylko ten jeden obiekt taki widoczny? :oops: ( Pytałam juz chyba o to, ale nie pamietam;P) Quote
Daisunia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 super fotki z komunii no ja niestety jak bylam na komunii u siostrzenca to właściwie nic nie widzialam :angryy:(siostra też nic nie widziala za to śmiejemy sie ze bedzie filmik pewnie to obejzymy na spokojnie :lol:) taki byl tłok w kosciele Quote
ewelinabuck Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 hasko to dlugoogniskowy obiektyw;) i im przyslona wiecej otwarta czyli wieksze przyblizenie tym glebia ostrosci mniejsza;) a w zwyklych cyfrowkach to jest punktowy pomiar ostrosci ale nie mam pojecia gdzie i w jakich aparatach sie znajduje napewno w fuji s9600 a dalej nie wiem;) ja w Albercie tezm mam ponktowy pomiar ;) Quote
haska_12 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ewelinabuck napisał(a):hasko to dlugoogniskowy obiektyw;) i im przyslona wiecej otwarta czyli wieksze przyblizenie tym glebia ostrosci mniejsza;) a w zwyklych cyfrowkach to jest punktowy pomiar ostrosci ale nie mam pojecia gdzie i w jakich aparatach sie znajduje napewno w fuji s9600 a dalej nie wiem;) ja w Albercie tezm mam ponktowy pomiar ;) Aha ;) Ja to musze jeszcze posiedziec przy tym swoim aparacie, ale nie chwaląc się, to coraz lepsze mi te zdjecia wychodzą :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 tak sie cieszylam ale.....dzis moj Bakusio zrobil mnie w konia i wylinial a do wczoraj bylo wszysto oki :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: juz myslalam ze bedzie piekny puchaty i ciemny a on jeszcze zjasnial:mad: i wyglada tak:placz: Quote
Matusz Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ewelina i tak jest śliczny :D :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 welne sprzedaje za grosze -kto chce kto chce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 co wy macie wszyscy z tymi groszami :evil_lol: ta wełnę za grosze sprzedaje,a kilka innych osób zbiera na ROGZA i ma tam jakieś pół grosza na koncie :evil_lol: nic z tego już nie rozumiem:evil_lol: a Busk i tak jest piękny, właściwie to nie widzę różnicy ;) Quote
Recommended Posts