Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Guficzkowa bo to Guru i jego podwladni:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale tak seryjnie wszystkie dziewczynki szly w sukniach a 2 chlopakow w garniturach i reszta w albach smiesznie ale no coz

JESS sorki:oops:

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
Mati to ja ci przypomne 10 lat temu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nom, dzięki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

tam jest taka opcja "dodaj do katalogu" i wpisalam dodalam poczekalam 2 miesiace i jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:
a teraz zmykam na 2 godzinki do szkoly mam 2 polskie:evil_lol:

Posted

WalentyNaa napisał(a):
Hej Ewelinka jak tam po komunii ? ja wreszcie mam kompa sprawnego i moge w koncu zajrzec ...

i bardzo rozsmieszylo mnie to zdjecie ponizej :> :D

To zdjęcie można na konkurs dac :evil_lol:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
Mati dzieki za propozycje -czekam na dalsze:cool3:

"Głodny wilk" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
"Zezowaty wampir" :diabloti:

A jaką masz opcje w aparacie, że robi takie ładne zdjęcia, ze tło jest rozmazane a tylko ten jeden obiekt taki widoczny? :oops: ( Pytałam juz chyba o to, ale nie pamietam;P)

Posted

super fotki z komunii
no ja niestety jak bylam na komunii u siostrzenca to właściwie nic nie widzialam :angryy:(siostra też nic nie widziala za to śmiejemy sie ze bedzie filmik pewnie to obejzymy na spokojnie :lol:) taki byl tłok w kosciele

Posted

hasko to dlugoogniskowy obiektyw;) i im przyslona wiecej otwarta czyli wieksze przyblizenie tym glebia ostrosci mniejsza;)

a w zwyklych cyfrowkach to jest punktowy pomiar ostrosci ale nie mam pojecia gdzie i w jakich aparatach sie znajduje napewno w fuji s9600 a dalej nie wiem;)

ja w Albercie tezm mam ponktowy pomiar ;)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
hasko to dlugoogniskowy obiektyw;) i im przyslona wiecej otwarta czyli wieksze przyblizenie tym glebia ostrosci mniejsza;)

a w zwyklych cyfrowkach to jest punktowy pomiar ostrosci ale nie mam pojecia gdzie i w jakich aparatach sie znajduje napewno w fuji s9600 a dalej nie wiem;)

ja w Albercie tezm mam ponktowy pomiar ;)

Aha ;) Ja to musze jeszcze posiedziec przy tym swoim aparacie, ale nie chwaląc się, to coraz lepsze mi te zdjecia wychodzą :eviltong:

Posted

tak sie cieszylam ale.....dzis moj Bakusio zrobil mnie w konia i wylinial a do wczoraj bylo wszysto oki :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: juz myslalam ze bedzie piekny puchaty i ciemny a on jeszcze zjasnial:mad:

i wyglada tak:placz:

Posted

co wy macie wszyscy z tymi groszami :evil_lol: ta wełnę za grosze sprzedaje,a kilka innych osób zbiera na ROGZA i ma tam jakieś pół grosza na koncie :evil_lol: nic z tego już nie rozumiem:evil_lol:

a Busk i tak jest piękny, właściwie to nie widzę różnicy ;)