Usia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ewelinabuck napisał(a):heheeheeheh moj biedny mamut skonczyl w paszczy malej kundliczki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i sie wydało ze Buck to pantoflarz :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 jak smiesz Usia :mad: :mad: :mad: :mad: ja tu widze ze sie opuszczasz kochanienka i zabardzo trzezwiejesz :mad: :mad: :mad: nie pozwole rozumiesz nie pozwole!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak sie zastanawiam czy Marisa umrze czy nie z serialu :"zycie na fali" Quote
Usia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ewelinabuck napisał(a):jak smiesz Usia :mad: :mad: :mad: :mad: ja tu widze ze sie opuszczasz kochanienka i zabardzo trzezwiejesz :mad: :mad: :mad: nie pozwole rozumiesz nie pozwole!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak sie zastanawiam czy Marisa umrze czy nie z serialu :"zycie na fali" Ja juz dawno sie opusciłam i zawiodłam wszystkich którzy pokładali we mnie nadzieje wiec to co piszesz jakoś mnie mało rusza, chyba :roll: Nie pozwalaj nigdy :evil_lol: Co to za serial ?? :-o :-o :-o Quote
ewelinabuck Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 "Alkohol pity w miarę nie szkodzi nawet w dużych ilościach":evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ewelina - fotki cudne, jak zawsze!!! Powiedz mi tylko, skąd u Ciebie takie alkoholowe doświadczenie, co?:mad: Pzdr. Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witaj Ewelinko :* Jak zwykle jak mam dola to oglądam twojego Mamutka xD Chyba moge? Quote
ewelinabuck Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Asiaczkowa doswiadczenie zadne bo w rzeczywistosci ja grzeczne dziewcze jestem;) Nerul zapraszam;) Quote
Carolcia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Usia napisał(a):i sie wydało ze Buck to pantoflarz :eviltong: ja tez sie zdziwilam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buck co z toba????? :shake: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Widze ze tutaj chyba duzo osób ma moje milosci- Malamuty... Wystawia ktoś z was? Carolcia ja i twojego psa i Buca i Daisy jeszcze oglądam zawsze jak jestem tutaj ;) Quote
ewelinabuck Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 ja nie wystawiam bo moj nie ma rodowodu:placz: Quote
Carolcia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nerul napisał(a):Widze ze tutaj chyba duzo osób ma moje milosci- Malamuty... Wystawia ktoś z was? Carolcia ja i twojego psa i Buca i Daisy jeszcze oglądam zawsze jak jestem tutaj ;) Malamutom ciezko sie oprzec :loveu: :loveu: :loveu: Ja nie wystawiam, bo bez rodowodu :roll:. A dziekuje za podziwianie Blacky'ego :cool3: :oops: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A tam z rodowodem czy bez- wazne ze są -przez was kochane i juz... A co do Blacky'ego- wierz mi zawsze odemnie usłyszysz same komplementy na jego temat :* i Buck to samo :D:D Quote
ewelinabuck Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dziekuje bardzo mi milo i Buckowi chyba tez;) Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ewelinko ile masz lat? I w jakiej czesci polski mieszkacie z psiakami... Moze kiedys zachaczylabym :D:D Quote
ewelinabuck Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 ja mam prawie 18 mieszkam w zachodnio pomorskim kolo Szczecina w Goleniowie Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ja mam 15 xD i mieszkam idealnie z drugiej strony polski- podkarpacie moze kojarzysz dziure zwaną Rzeszowem ;) Quote
ewelinabuck Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 pewnie ze kojarze tam mieszka gonia od Azulki dalmatynki ale zapraszam w moje stronki;) Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Niedługo sie z Gonią spodkamy !! Nareszcie wygłaszcze Azulka... Mam tez za ciebie to zrobic? Hihi Quote
ewelinabuck Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 pewnie wycaluj ,wygaszcz ;) ;) ;) ;) Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Alez oczywiscie ale cos w zamian- ty wycałuj swoje kochane czworonogi ;) ;) ;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gadulstwo!! :mad: :mad: ewelinabuck napisał(a):pewnie ze kojarze tam mieszka gonia od Azulki dalmatynki ale zapraszam w moje stronki;) Łaa, ktos mnie pamieta! :loveu: Nerul napisał(a):Niedługo sie z Gonią spodkamy !! Nareszcie wygłaszcze Azulka... Mam tez za ciebie to zrobic? Hihi Azulka powinna sie chyba strzec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ewelinabuck napisał(a):pewnie wycaluj ,wygaszcz ;) ;) ;) ;) A mi to nie napisze, zebym ją wycałowała :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gosiu chyba to jest oczywiste, ale wiadomo- sama to zrobie osobiscie niedługo xD Futerko jej zniknie nagle w tym miejscu hehehe Quote
eria Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 musiałam się 4 strony cofnąć do ostatniej foty...jaki z tego wniosek ? za dużo gadacie!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts