ewelinabuck Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 acha...szkoda :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
haska_12 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Rinuś']bo ja się już przenoszę powoli na inne forum :) Tak? :crazyeye: A na jakie? Quote
Czarna_Owieczka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='ewelinabuck'] jakie oryginalne zdjęcie :cool3: Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 PI:evil_lol:ESKI SOBIE POSZLY HIHIHI BO WAJ NIE LUBIA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 HEHEHE WSZYSTKICH:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
haska_12 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Nie wierze! Prosze o wieksze dowody! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 HMMMM POSTARAM SIE WAM COS WYKOMBINOWAC:evil_lol: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='ewelinabuck']HMMMM POSTARAM SIE WAM COS WYKOMBINOWAC:evil_lol: :evil_lol: ja wiem za co mnie Buck nie lubi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo do Was na spacer nie przyjeżdzam :cool3: ale wkrotce.... :cool3::cool3: Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 CHCIELISCIE DOWODOW TO MACIE :diabloti: :diabloti: :diabloti: KONIEC Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Daisunia']ja wiem za co mnie Buck nie lubi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo do Was na spacer nie przyjeżdzam :cool3: ale wkrotce.... :cool3::cool3: SWIETE SLOWA ELIZA:multi: :multi: Quote
haska_12 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Hmm moze i to dowód... ale nie jestem przekonana xDD Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Zalamac rece tylko przy was zobaczycie jak poszczuje moimi rottweilerami a co!!!!!!!!!:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 a moze i pozrec ja za nia nie recze:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ewelinabuck napisał(a):a moze i pozrec ja za nia nie recze:diabloti: :diabloti: :diabloti: Yeah :D Zgine w paszczy jedego z moich ulubionych Dogomaniackich psów :multi: :multi: :multi: :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 widzisz jaki zaszczyt cie kopnal:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Widze, widze...:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Achh jestem pod wrażeniem :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Wojny kryją w sobie czar Szemrających kośćmi mar. Tłuką się szklane krtanie Kończy się krzykiem trwanie. Cierpienie rozrywa skronie Czaszka od kuli płonie. Patrz na niebo, patrz Płacz rzewnie, płacz Jutro nie zobaczysz nieba Jutro krzyż, zimna gleba. Strachem podszyta skóra Krwi tryskającej wichura Echa łamanych kości Oczy bez żadnej litości Wymalowane strupami ciała I kula w sercu tak mała... Patrz na niebo, patrz Płacz rzewnie, płacz Jutro nie zobaczysz nieba Jutro krzyż, zimna gleba. Taniec padających ciał Zimny, palący strzał Las krzyczących rąk Głów zgolonych pąk Wszystko to widziała Dziewczynka tak mała... :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale tak seryjnie bardzo smutny wiersz:-( Quote
haska_12 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No smutny, smutny... Buck... bo ja sie normalnie zaczne bać! :D Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 boj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!twoj koniec nadchodzi:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Daisunia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ewelinabuck napisał(a):SWIETE SLOWA ELIZA:multi: :multi: :lol: " Hmm moze i to dowód... ale nie jestem przekonana xDD" Haaaska sugerujesz że Buck jest malo przekonywujący ? piekne fotki piekne :) Quote
haska_12 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Daisunia napisał(a)::lol: Haaaska sugerujesz że Buck jest malo przekonywujący ? Nom jeśli chodzi o to, ze on już nas nie lubi, to w to nie wierze :diabloti: Quote
Usia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 owca to ma chyba ochote na wszystkich ;) wiersz jest sliczny ja bardzo lubie "Król Olch" Noc padła na las, las w mroku spał, Ktoś nocą lasem na koniu gnał. Tętniło echo wśród olch i bórz, Gdy ojciec syna do domu wiózł. - Cóż tobie, synku, że w las patrzysz tak? - Tam, ojcze, on, król olch, daje znak, Ma płaszcz, koronę i biały tren. - To mgła, mój synku, albo sen. "Pójdź, chłopcze, w las, w ten głuchy las! Wesoło będzie płynać czas. Przedziwne czary roztoczę w krąg, Złotlistą chustkę dam ci do rąk." - Czy słyszysz, mój ojcze, ten głos w gęstwinie drzew? To król mnie wabi, to jego śpiew. - To wiatr, mój synku, to wiatru głos, Szeleści olcha i szymi wrzos. "Gdy wejdziesz, chłopcze, w ten głuchy las, Ujrzysz moje córki przy blasku gwiazd. Moje córki nucąc pląsają na mchu, A każda z mych córek piękniejsza od snu." - Czy widzisz, moj ojcze, tam tańcza wśród drzew Srebrne królewny, czy słyszysz ich śpiew? - O, synku mój, to księżyc tak lśni, To księżyc tańczy wśród czarnych pni. "Pójdź do mnie, mój chłopcze, w głęboki las! Ach, strzeż sie, bo wołam ostatni już raz!". - Czy widzisz, mój ojcze, król zbliża sie tu, Już w oczach ciemno i brak mi tchu. Więc ojciec syna w ramionach swych skrył I konia ostrogą popędza co sił. Nie wiedział, że syn skonał mu już W tym głuchym lesie wśród olch i brzóz. Quote
Recommended Posts