Rinuś Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 hejka:multi: na to wychodzi że ja też mam jeszcze rok do maturki :-(ale dam jakoś radę :) Quote
kesslee Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='ewelinabuck'] Ah, jęzorkowe śliczności :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='matusz5']coś bym sobie tutaj zjadł:diabloti: chyba mnie:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Usia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 udam ze jestem prawdziwa blondynka Ewelina ,Twoje wróble sa takie same jak moje w W-wie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaki pióropusz z tyłu i to spojrzenie :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 no popatrz takie same jak w Wawie no nie moze tak byc:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i wiesz co jeszcze mi on nie linieje;) ale nawet jak wylinieje to ma taki pioropusz i portki pierzaste Quote
Celina12 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Zdjęcia jak zwykle piękne....:loveu::loveu::loveu: A fryzurka i pióropusz Twoich Pięknot -zabójcze!!! Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Celinko a moze masz ochote przyjechac do mnie i wyczesac mi dupelka mojego albo mamutka??;) Quote
Usia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 jakie propozycje :crazyeye: ja tez malamuta którego trzeba wyczesac Celinko to moze wpadniesz do wawy :cool3: Ewelina nie moze byc myslałam ze Twoje wróble to beda raczej podobne do ...(nie wiem jak to sie nazywa) czegoś takiego :cool3: :cool3: :cool3: Quote
eria Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 piękne te Twoje fotki, zwłaszcza wróbelki mi się podobają :lol: taka rada-staraj się unikać centralnego kadru ;) Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 wiem ten centralny kadr wryyyyyyy......... Usia pilas dzisiaj?????????????ja mam kaca i e mna zle ale z toba jeszzcze gorzej .........:evil_lol: Quote
eria Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 no Usia coś bredzi dzisiaj ! normalnie jakby blondynką była :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 i to taka rodowita blondynka z rodowodem trzeba sprawdzic czy ma tatuaz w uchu:razz: Quote
Usia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 w uchu nie za to gdzie indziej ...... :cool1: moze, moze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rodowód trzeba odebrac bo na ostatniej wystawie mi zabrali :angryy: jeszcze nie zaliczyłam wszystkich i pogryzłam sedziego :roll: bo mi palce do nosa wkładał na ostatniej .... Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Usia naprawde musisz przystopowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo mi sie wydaje albo wyczuwam .......hihihihihihihihihih chec pokazania tatuaza:eviltong: Quote
Usia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 z czym przystopować ?? tatuazu jeszcze nie mam:roll: bynajmniej nic o tym nie wiem narazie :cool3: dobra zeby nie było off-a ładny wróbel Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 hahhahhahahhahahahahahahhahahahahahhahahha piknyyyyyyyyyyyyyy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mam obsliniony monitor przez tego twojego mutanta :eviltong: przystopowac zz wodeczka "wplyw alkoholu na mozg czlowieka" Quote
Usia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 jaki mutant to Twój wróbel -nie poznajesz go :shake: wstyd Ogranicze wode, zapisze sie na terapie.Wstydze sie "Jestem Usia, pije od wczoraj i nie moge sobie z tym poradzić ...." Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 poznaje poznaje tylko ze ten ma big mouth hihihihi and big eye :eviltong: idziemy razem na terapie??????:evil_lol: Quote
eria Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Usia napisał(a): "Jestem Usia, pije od wczoraj i nie moge sobie z tym poradzić ...." <tarza się ze śmiechu> nie żeby tam z cudzego nieszczęścia albo coś:evil_lol: :evil_lol: Quote
Usia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 tobie na pewno sie przyda :evil_lol: biedne sa te Twoje psy -taka pani alkocholiczka Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 ja nie mam piesow tylko myszy :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: piesy juz dawno zza kieliszeczek oddalam Quote
Usia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Eria nie ładnie sie nabijac z kolezanek po fachu marnotrawstwo za kiliszek trzeba było za butelke PS:idz porób zdjecia tym swoim wróblom ;) Quote
Recommended Posts