eria Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 boszeee alem ja samotna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ale my mamy szczęście znowu mnustwo foteczek dueciku i kicusie...:loveu: Witamy i buziaka przesyłamy.. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
kesslee Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 eria napisał(a):boszeee alem ja samotna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie tylko Ty :cool3: Quote
Usia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='ewelinabuck']"wyzszosc samotnosci nad nie samotnoscia polega na tym ze jest ona prawdzuwa.jak czlowiek jest samotny,jak jego samotnosc jest ewidentna,widzialna ,calodobowa i scisle pojedyncza-to jest w tym prawda W nie samotnosci takiej prawdy nie ma bo przeciez nawet ekstremisci nie samotnosci miewaja chwile samotnosci.w tym znaczeniu kazda nadzieja na zazegnanie samotnosci jest wewnetrznym p[rzyzwoleniem na rezygnacje z prawdy czyli klamstwo czym jest samotnosc?dokladniej:czym jest wedlug mnie samotnosc?albo inaczej:jaki jest wedlug mnie konieczny wystarczajacy i kanoniczny warunek samotnosci? otoz konieczny ,wystarczajacy i kanoniczny warunek samotnosci jest wedlug mnie taki zeby nikt do mnie nie gadal.wybor samotnosci jest wyborem ciszy albo wyborem takich nadawcow ktorych arbitralnie moge uciszyc.naleza do nich:radio,teleizor i w pewnym sensie telefon.innych nadawcow unikam jak moge.samotnosc rozumiana jako nieobecnosc drugiego czlowieka,jako glod drugiego czlowieka,jako tesknota za drugim czlowiekiem, jako egzystencjalne niespelnienie jest ma sie rozumiec przykra Jest prawda ale jest to prawda trudna do zniesienia.ale gorsze od glodu jest oszukiwanie glodu.Ale gorsze od tesknoty jest frajerskie zapewnianie siebie ze juz sie nie teskni.ale gorsze od prawdziwego niespelnienia jest spelnienie pozorne." ;) Ewelina jaki wywód filozoficzny :roll: Króliczki sa piekne takie malutkie i bezbronne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 a no bo zostalam sama i plete glupoty wiem e i tak nikt mnie nie rozumie ale to szczegol;) a kroliczki odeszzly za TM kilka dni temu [*] Quote
Usia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no tak szczerze to z tych wywodów jakos mało do mnie dotarło :roll: a o króliczka wiem czytałam i bardzo mi przykro :-( Quote
BooBC Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ewelina twoje foty są piękne ...... może jutro spacer ? Masz mój numer kom? Quote
Marta_Ares Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 dawno chyba nie byo nowych fotek:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 oj nie bylo nie bylo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 To może trza to zmienić? :cool3: :evil_lol: Heloł, pozdrawiamy serdecznie :multi: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 zmieni sie napewno;) ;) witamy w naszej galerii Quote
eria Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ale owijają w bawełnę!!!!!! wklejać foty!! rano se obejrzę na miły początek dnia :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Witaj Kochana :calus: Jak dzisiejsze samopoczucie? Quote
ewelinabuck Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 a dobrze bede siedziala cala noc na dogo;) Quote
kesslee Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Hop hop - do której na dogo wytrwałaś? :cool3: Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 hejcia bylam na dogo do po 3 i wstalam niedawno ;) dis w nocy bede siediala do 4;) Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 a bo tak lubie nocne posiedzenia na dogo wtedy moge poprzegladac galerie a i swoja stronke aktualizuje;) Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 mam dobra wiadomosc pozniej bedzie pare fotek podworkowych dzisiejszych;) Quote
kesslee Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ewelinabuck napisał(a):a bo tak lubie nocne posiedzenia na dogo wtedy moge poprzegladac galerie a i swoja stronke aktualizuje;) Ja tak przed maturą miałam :roll: No, moze nie siedziałam wtedy na dogo, ale całe noce przy kompie spędzałam :roll: Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 a ja jeszcze mam roczek do maturki ciekawe jak mi sie bedzie objawialo przedmaturalne przygotowanie:evil_lol: Quote
Recommended Posts