Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale my mamy szczęście znowu mnustwo foteczek
dueciku i kicusie...:loveu:
Witamy i buziaka przesyłamy..

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD

Posted

[quote name='ewelinabuck']"wyzszosc samotnosci nad nie samotnoscia polega na tym ze jest ona prawdzuwa.jak czlowiek jest samotny,jak jego samotnosc jest ewidentna,widzialna ,calodobowa i scisle pojedyncza-to jest w tym prawda
W nie samotnosci takiej prawdy nie ma bo przeciez nawet ekstremisci nie samotnosci miewaja chwile samotnosci.w tym znaczeniu kazda nadzieja na zazegnanie samotnosci jest wewnetrznym p[rzyzwoleniem na rezygnacje z prawdy czyli klamstwo
czym jest samotnosc?dokladniej:czym jest wedlug mnie samotnosc?albo inaczej:jaki jest wedlug mnie konieczny wystarczajacy i kanoniczny warunek samotnosci? otoz konieczny ,wystarczajacy i kanoniczny warunek samotnosci jest wedlug mnie taki zeby nikt do mnie nie gadal.wybor samotnosci jest wyborem ciszy
albo wyborem takich nadawcow ktorych arbitralnie moge uciszyc.naleza do nich:radio,teleizor i w pewnym sensie telefon.innych nadawcow unikam jak moge.samotnosc rozumiana jako nieobecnosc drugiego czlowieka,jako glod drugiego czlowieka,jako tesknota za drugim czlowiekiem, jako egzystencjalne niespelnienie jest ma sie rozumiec przykra
Jest prawda ale jest to prawda trudna do zniesienia.ale gorsze od glodu jest oszukiwanie glodu.Ale gorsze od tesknoty jest frajerskie zapewnianie siebie ze juz sie nie teskni.ale gorsze od prawdziwego niespelnienia jest spelnienie pozorne."

;)
Ewelina jaki wywód filozoficzny :roll:

Króliczki sa piekne takie malutkie i bezbronne:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
a bo tak lubie nocne posiedzenia na dogo wtedy moge poprzegladac galerie a i swoja stronke aktualizuje;)

Ja tak przed maturą miałam :roll: No, moze nie siedziałam wtedy na dogo, ale całe noce przy kompie spędzałam :roll: