ewelinabuck Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Carolcia napisał(a):ale zaszalalasz z fotami!!!!!:multi::multi::multi:Super:p :p :p Nie boisz sie puszczac Bucka w lesie????Nie ucieka Ci???:crazyeye: Psy to mialy raj na tym spacerze.Jakie czyste na niektorych fotach byly:eviltong: mam dziwnego mamuta i tyle;) ;) ;) nie ucieka .....i na polance i w lesie..nie goni za sarnami.....on nigdy w lesie nie chodzi na smyczy ..a w lesie jak jest pierwszy raz w innym miejscu to raczej sie pilnuje i lazi kolo mnie....no coz bywa ;) Quote
ewelinabuck Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 zapraszam oto dzisiejsze fotki bo ciachalam chapsika no i ja oczywiscie na zdjeciach:eviltong: Koniec Quote
Carolcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ewelinabuck napisał(a):no i ja oczywiscie na zdjeciach zebys tylko w narcyzm nie popadla:lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong: A foteczki sliczne :loveu: Czyzby Chapsik byl niedawno strzyzony???:p Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='ewelinabuck'] Buck - tradycyjnie - pięknie wychodzi na fotkach! No a sterta patyczków... Super! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='ewelinabuck'] Koniec zycze milego ogladania;) Dwa pierwsze = zdjęcie miesiąca! A co to za słodki cudaczek na ostatim zdjęciu? pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 a ten ostatni psiul to Lana;) carolcia byl strzyzony dzis po poludniu fotki zrobilam 20 min po strzyzeniu;) Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Lana - Śmiesznota! Zdolniacha z Ciebie: fotki robisz cudowne, strzyżesz pudelka... co jeszcze? pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 hmmmm musialabym sie zastanowic o juz wiem robie strony internetowe i wszelaka grafike.....;) Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='ewelinabuck']hmmmm musialabym sie zastanowic o juz wiem robie strony internetowe i wszelaka grafike.....;) No, mówiłam: ZDOLNIACHA! pZDR. Quote
BooBC Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ewelina suuper fotki :loveu: A JA ZAPRASZAM DO SWOJEJ GALERII NA FOTY BY PALMA :eviltong: ;) :eviltong: Quote
cavallo Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 O, właśnie oglądnęłam wszystkie nowe foteczki. Te ze spacerku, REWELACYJNE!!! Co za wspaniały spacerek! Pudelek też obcięty profesjonalnie! Wesołych Swiąt!:krolik::krolik::krolik: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
g_o_n_i_a Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ewelinka :loveu: i Owiecka :loveu: - śliczności. Dziękuję Ci Kochana za karteczkę :buzi: Quote
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hej Ewelinko! Super zdjęcia:loveu: Bardzo fajnie się je ogląda. Chapsik stylowo obcięty. Brakuje mu tylko tego pompona na poopie:lol: Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 witamy o Chapsik sie pojawil:loveu: a dlaczego jego nie zabierasz na wspolne spacerki??? zyczenia dla was: Quote
ewelinabuck Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 dziekujemy za zyczenia :loveu: chapsik nie chodzi bo: 1 dwoch chlopakow przez miasto nie dam rady a do takiego lasu jest daleko 2 na niektorych pieskach kopuluje i nie kazdemu to sie podoba 3 nie wszystkie psy toleruje i potrafi na duzo wiekszego warknac ;) Quote
Kati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołego zająca co się śmieje bez końca Szczerbatego barana co beczy z rana pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzien polewania. Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Szczęśliwych świąt, pięknego koszyka, dobrego jajka, pięknych pisanek, życzy gogunia i reszta:loveu: :multi: Quote
Jess Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 http://img291.imageshack.us/img291/73/kartkayg5.gif" class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts