ewelinabuck Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 hihihhih zastanowie sie:cool1: :cool1: :cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ewelinabuck napisał(a):hihihhih zastanowie sie:cool1: :cool1: :cool1: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
ewelinabuck Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 no dobra dam dwie fotki Buck byl dzis kapany zobaczcie jak bucek wyglada:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: byl bardzo nieszczzesliwy z tego faktu ze pancia postanowila go uprac:diabloti: ciekawa jestem co on mi dzis za to pranie zmaluje na spacerku...:razz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Buck! :o Co Ty taki niewyraźny jesteś? :evil_lol: Paskudna Pancia :mad: Prosze ucałowac Bakunia w nosek od cioci goni Quote
Rinuś Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 haha tez chcialam napisac Bucek co Ty aki niewyrazny jestes ale Gonia juz to napisala haha :P i co zmalowal cos??:mad: Quote
ewelinabuck Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 jeszcze nic nie zmalowal:razz: :razz: :razz: musialam troche zamazac bo to zdjecie robione w garazu i szpargaly byly na wierzchu;) a tam bakusia przygotowywalam do czesania ile siersciuchy mu wyszlo;) Quote
ewelinabuck Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Buck wyczesany ale nie do konca suchy wielki skok ooo mama panci przzyszla mozze nam cos przyniosla??? pokaz co tam dla mnie masz a pomysle czy cie wpuszczze Quote
g_o_n_i_a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Chapsik jaki patyczek :o Ło matko :evil_lol: Quote
haska_12 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 palma napisał(a):boshe ludzie weźcie jak nie wiecie to nie piszcie ........ To moze ja sie wogle zamkne? :razz: :razz: :razz: Quote
haska_12 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Buck ahhh :loveu: Nie moge sie doczekac, kiedy go osobiście wyciągam za te uszaki :multi: :loveu: :multi: Łojej :loveu: On tego nie przeskoczy? :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 GONIU mowilam ze Chapsik to chudzielec;) i wyobraz sobie ze mi przytyc nie chce a moglby chociz 0.5 kg obecknie wazy 10;) watpie czy on kiedys przytyje bardzo lubi biegac i jest bardzo szybki ma chyba za dobra przemiane materii:evil_lol: :evil_lol: HASKO pewnie ze tego nie przeskoczy bo ma 4 literki za ciezkie a zreszta gdzie bedzie mial lepiej jak nie u mnie:evil_lol: :evil_lol: no moze juz niedlugo go wymiziasz:cool3: hmmmmmmmmtak kusisz i kusisz ta wystawka w Bialymstoku:cool3: :cool3: :cool3: ale Buckowi siersciucha wychodzi za miesiac moze byc goly i wesoly moze w koncu mu wszystko wypadnie bo od 2 lat tylko jasnieje a siersci mu prawie nie ubywa woli sie chlopak chyba kisic w tej swojej pierzynce trudno nic na to nie poradze;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) mam w planach zrobic duzo zdjec Chapsika ale to zlezy od pogody:razz: :razz: :razz: o wiem Chapsik zeby pzytyl to przestane chodzic na spacery i bede w niego pchala zarcie moze cos to da......o i przestane go brac na wycieczki rowerowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ps. jestem wlasnie w szkole i sie obijam ,jutro znow do szkolki nie ide bo jest dzien przedsiebiorczosci i cala szkola ma wolne:multi: :multi: :multi: :multi: ojeeeeeeejjjj ale zem sie rozpisala dobra koncze swoj list przepraszam za bledy........:eviltong: Quote
haska_12 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ewelinabuck napisał(a): hmmmmmmmmtak kusisz i kusisz ta wystawka w Bialymstoku:cool3: :cool3: :cool3: I dobrze :cool3: :cool3: :cool3: Quote
ewelinabuck Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 wlasnie wrocialm ze spacerku bylam w lesie :razz: i buck spotkal swoja kolezanke Husky(Neli tak ma na imie) i kumpla Dzekiego ale ja oczywiscie nie mialam aparatu bo baterie nie naladowane;) na jutro obiecuje jakies foteczki Quote
ewelinabuck Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 trzymaj trzymaj:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 spokojnie beda za 2 gdzinki na dogo bo dopiero wrocilam do domciu:multi: Quote
Rinuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 czesc Ewelinko :* dopiero teraz przwczytalam ze tutaj jakas sprzeczka byla:mad: to w takim razie wszyscy Cui co maja galerie nie zajmuja sie swoimi psami tylko cyakniem im fotek??:razz::razz::razz:albo zle zrozumiala,m... ale dobra mniejsza z tym...ktos sie nie zna i pi*****i glupoty:angryy: dawaj te fotki:loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Rinus bardzo dobrze zrozumialas;) fotki beda za jakies 1.5 godzinki Quote
haska_12 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Z tego co wiem, to szykuje sie fuuuuuul fotek!!!!! :multi: Quote
ewelinabuck Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 dzisiaj rano bylam z Buckiem w lesie na drugim koncu miasta i przy okazji odebralam brata ze szkoly;) pozniej poszlam z Chapsikiem na polanke i do lasu ;) Quote
Recommended Posts