Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
hihihhih zastanowie sie:cool1: :cool1: :cool1:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

no dobra dam dwie fotki Buck byl dzis kapany zobaczcie jak bucek wyglada:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: byl bardzo nieszczzesliwy z tego faktu ze pancia postanowila go uprac:diabloti: ciekawa jestem co on mi dzis za to pranie zmaluje na spacerku...:razz:

Posted

jeszcze nic nie zmalowal:razz: :razz: :razz:

musialam troche zamazac bo to zdjecie robione w garazu i szpargaly byly na wierzchu;) a tam bakusia przygotowywalam do czesania ile siersciuchy mu wyszlo;)

Posted

GONIU mowilam ze Chapsik to chudzielec;) i wyobraz sobie ze mi przytyc nie chce a moglby chociz 0.5 kg obecknie wazy 10;) watpie czy on kiedys przytyje bardzo lubi biegac i jest bardzo szybki ma chyba za dobra przemiane materii:evil_lol: :evil_lol:

HASKO pewnie ze tego nie przeskoczy bo ma 4 literki za ciezkie a zreszta gdzie bedzie mial lepiej jak nie u mnie:evil_lol: :evil_lol:
no moze juz niedlugo go wymiziasz:cool3: hmmmmmmmmtak kusisz i kusisz ta wystawka w Bialymstoku:cool3: :cool3: :cool3:

ale Buckowi siersciucha wychodzi za miesiac moze byc goly i wesoly moze w koncu mu wszystko wypadnie bo od 2 lat tylko jasnieje a siersci mu prawie nie ubywa woli sie chlopak chyba kisic w tej swojej pierzynce trudno nic na to nie poradze;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

mam w planach zrobic duzo zdjec Chapsika ale to zlezy od pogody:razz: :razz: :razz:

o wiem Chapsik zeby pzytyl to przestane chodzic na spacery i bede w niego pchala zarcie moze cos to da......o i przestane go brac na wycieczki rowerowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ps. jestem wlasnie w szkole i sie obijam ,jutro znow do szkolki nie ide bo jest dzien przedsiebiorczosci i cala szkola ma wolne:multi: :multi: :multi: :multi: ojeeeeeeejjjj ale zem sie rozpisala dobra koncze swoj list przepraszam za bledy........:eviltong:

Posted

wlasnie wrocialm ze spacerku bylam w lesie :razz: i buck spotkal swoja kolezanke Husky(Neli tak ma na imie) i kumpla Dzekiego ale ja oczywiscie nie mialam aparatu bo baterie nie naladowane;) na jutro obiecuje jakies foteczki

Posted

czesc Ewelinko :*
dopiero teraz przwczytalam ze tutaj jakas sprzeczka byla:mad:
to w takim razie wszyscy Cui co maja galerie nie zajmuja sie swoimi psami tylko cyakniem im fotek??:razz::razz::razz:albo zle zrozumiala,m...
ale dobra mniejsza z tym...ktos sie nie zna i pi*****i glupoty:angryy:
dawaj te fotki:loveu::loveu: