ewelinabuck Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 hehehehehh a nic nowego:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nic sie nie urodzilo nikt nie przybyl:lol: :lol: :lol: ale nie bede juz robila fotek bo komus nie odpowiada to ze chodze na spacerki z psami i robie fotki a tym samym nie zajmuje sie nimi wiec .... Quote
BooBC Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Oj Ewelina Ewelina ....... co się z tobą dzieja (jak to kiedyś martavantos mi napisała w galerii) :shake: :shake: :shake: Quote
ewelinabuck Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 a co ma sie ze mna dziac?????????:roll: :roll: :roll: Quote
haska_12 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ewelinabuck napisał(a): ale nie bede juz robila fotek bo komus nie odpowiada to ze chodze na spacerki z psami i robie fotki a tym samym nie zajmuje sie nimi wiec .... Kto to powiedział? :mad: Niech sie przyzna a kopów nawsadzam! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Takich ludzi to tylko tępić :shake: Quote
BooBC Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Haska ale prawdy trochę w tym jest nie ma co kryć :p Quote
BooBC Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 A Ewelina się użala nad sobą ....... jutro będziecie mieli następne foty ..... :p Quote
ewelinabuck Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 ja sie nie uzalam i fot nie bedzie :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
Marta_Ares Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Palma wyluzuj, Ewelina nie przejmuj sie. Byl Buck to teraz czas na Chapsika:loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 :shake: :shake: ani Bucka ani Chapsika nie bedzie:shake: :shake: :shake: po co ma mi ktos pozniej wypominac:cool1: :cool1: :cool1: Quote
Marta_Ares Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ewelina przestan przeciez kazdy wie ze dobrze zajmujesz sie psami, a ze Palma jako jedyna uwaza co innego.... zreszta zauwazylam ze Ona ciagle sie do czegops musi przyczepic. Dobra koniec off dawaj fotki:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 hehehehehehhee ide z psami na spacerek ale nie liczcie narazie na fotki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bede za niedluo i zobaczze jak mi tu offujecie:diabloti: Quote
haska_12 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 palma napisał(a):Haska ale prawdy trochę w tym jest nie ma co kryć :p Nie znam Eweliny osobiście, ale z tego co zdążyłam ją poznać to widać, ze kocha swoje psy a fotki cyka dla nas, zebysmy mogli je podziwiać.Czy na fotkach widać, zeby biła Bucka czy Chapsa? Na każdym zdjęciu psiaki biegają luzem ( i to lubią! ) albo Ewelina je przytula.No to chyba nie ma nic w tym złego :razz: Ps.Dobra koniec tematu.. Ewelina - prosze sie nie przejmowac, bo nie ma czego.Niech uważają, to co uważają, ale ty wiesz swoje :) Quote
haska_12 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 palma napisał(a):Haska ale prawdy trochę w tym jest nie ma co kryć :p Nie znam Eweliny osobiście, ale z tego co zdążyłam ją poznać to widać, ze kocha swoje psy a fotki cyka dla nas, zebysmy mogli je podziwiać.Czy na fotkach widać, zeby biła Bucka czy Chapsa? Na każdym zdjęciu psiaki biegają luzem ( i to lubią! ) albo Ewelina je przytula.( napewno nie tylko na zdjęciach )No to chyba nie ma nic w tym złego :razz: Ps.Dobra koniec tematu.. Ewelina - prosze sie nie przejmowac, bo nie ma czego.Niech uważają, to co uważają, ale ty wiesz swoje :) Quote
ewelinabuck Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 hahhah dzzieki hasko :lol: :lol: :lol: :lol: wiecie zadna maska nie jest zla:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ja tam katuje swoje piesy i je glodze tylko do zdjatek wypycham im brzuchy:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Quote
haska_12 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ewelinabuck napisał(a): wiecie zadna maska nie jest zla:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ja tam katuje swoje piesy i je glodze tylko do zdjatek wypycham im brzuchy:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Ja tak samo :diabloti: Ale my nie dobre jesteśmy, co? :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 hahahahaaaaaaahha jasne a zeby bylo ciekawej karmie je pasza dla ptakow:diabloti: Quote
haska_12 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 A ja wogle nie karmie.Chyba ze ktos mi zwroci pozadnie uwage to biore liście z drzewa, jakiś gnój pod ręka i mieszam z mlekiem :evil_lol: Hahahaha Quote
ewelinabuck Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 heheehheheh dobre ja tezz sprobuje:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: dobra koniec :eviltong: Quote
Asiaczek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja dopiero dzisiaj oglądnęłam ostatnie zdjęcia z Nową Koleżanką Bucka - Perełką. I mówiąc szczerze, Perełka "bije" na głowe Bucka. Jest przesłodka... I dlatego proszę o więcej zdjęć Tej Małej... Pzdr. Quote
haska_12 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A ja się przywitam póki mam czas, bo zaraz do szkoły :( Quote
ewelinabuck Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 fakt Perelka ma cudowne spojrzenie i taki fajny wyraz mordki ale nie wiem kiedy beda zdjatka:p a tak przy okazji dziendoberekkkkkk:lol: Quote
BooBC Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Marta_Ares i haska do waszej wiadomości TĄ OSOBĄ NIE JESEM JA !!! :p :p :p I nie wiem o co Wam znowu chodzi ...... Ewelina znowu obracasz kota ogonem !!! Ja nic nie napisałam Ci a już palma źle .... boshe ludzie weźcie jak nie wiecie to nie piszcie ........ Quote
ewelinabuck Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 a czy napisalam kto mi tak powiedzial ???? nie naucz sie czytac ze zrozumieniem:razz: :razz: hasce chodzilo o twoja wypowiedz" Haska ale prawdy trochę w tym jest nie ma co kryć :p" Quote
g_o_n_i_a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Bry dzien! :multi: A co tu za sprzeczki :mad: Ewelinko, zdjęcia mają być w czwartek i bez gadania. :loveu: Quote
Recommended Posts