Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehehehehh a nic nowego:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nic sie nie urodzilo nikt nie przybyl:lol: :lol: :lol:

ale nie bede juz robila fotek bo komus nie odpowiada to ze chodze na spacerki z psami i robie fotki a tym samym nie zajmuje sie nimi wiec ....

Posted

ewelinabuck napisał(a):

ale nie bede juz robila fotek bo komus nie odpowiada to ze chodze na spacerki z psami i robie fotki a tym samym nie zajmuje sie nimi wiec ....

Kto to powiedział? :mad:
Niech sie przyzna a kopów nawsadzam! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
Takich ludzi to tylko tępić :shake:

Posted

Ewelina przestan przeciez kazdy wie ze dobrze zajmujesz sie psami, a ze Palma jako jedyna uwaza co innego.... zreszta zauwazylam ze Ona ciagle sie do czegops musi przyczepic. Dobra koniec off
dawaj fotki:eviltong:

Posted

hehehehehehhee ide z psami na spacerek ale nie liczcie narazie na fotki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bede za niedluo i zobaczze jak mi tu offujecie:diabloti:

Posted

palma napisał(a):
Haska ale prawdy trochę w tym jest nie ma co kryć :p

Nie znam Eweliny osobiście, ale z tego co zdążyłam ją poznać to widać, ze kocha swoje psy a fotki cyka dla nas, zebysmy mogli je podziwiać.Czy na fotkach widać, zeby biła Bucka czy Chapsa? Na każdym zdjęciu psiaki biegają luzem ( i to lubią! ) albo Ewelina je przytula.No to chyba nie ma nic w tym złego :razz:

Ps.Dobra koniec tematu.. Ewelina - prosze sie nie przejmowac, bo nie ma czego.Niech uważają, to co uważają, ale ty wiesz swoje :)

Posted

palma napisał(a):
Haska ale prawdy trochę w tym jest nie ma co kryć :p

Nie znam Eweliny osobiście, ale z tego co zdążyłam ją poznać to widać, ze kocha swoje psy a fotki cyka dla nas, zebysmy mogli je podziwiać.Czy na fotkach widać, zeby biła Bucka czy Chapsa? Na każdym zdjęciu psiaki biegają luzem ( i to lubią! ) albo Ewelina je przytula.( napewno nie tylko na zdjęciach )No to chyba nie ma nic w tym złego :razz:

Ps.Dobra koniec tematu.. Ewelina - prosze sie nie przejmowac, bo nie ma czego.Niech uważają, to co uważają, ale ty wiesz swoje :)

Posted

hahhah dzzieki hasko :lol: :lol: :lol: :lol:

wiecie zadna maska nie jest zla:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ja tam katuje swoje piesy i je glodze tylko do zdjatek wypycham im brzuchy:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Posted

ewelinabuck napisał(a):

wiecie zadna maska nie jest zla:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ja tam katuje swoje piesy i je glodze tylko do zdjatek wypycham im brzuchy:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Ja tak samo :diabloti: Ale my nie dobre jesteśmy, co? :evil_lol:

Posted

Ja dopiero dzisiaj oglądnęłam ostatnie zdjęcia z Nową Koleżanką Bucka - Perełką. I mówiąc szczerze, Perełka "bije" na głowe Bucka. Jest przesłodka... I dlatego proszę o więcej zdjęć Tej Małej...
Pzdr.

Posted

Marta_Ares i haska do waszej wiadomości TĄ OSOBĄ NIE JESEM JA !!! :p :p :p
I nie wiem o co Wam znowu chodzi ...... Ewelina znowu obracasz kota ogonem !!! Ja nic nie napisałam Ci a już palma źle .... boshe ludzie weźcie jak nie wiecie to nie piszcie ........