Usia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='ewelinabuck'] matko boska mam w domu .. UFO:-o :-o :-o :-o O rany :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: łowca Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 czekajcie czekajcie a Bog was w dzieciach wynagrodzi:diabloti: Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ewelina masz komórkę z koolorowym wyświetlaczem :hmmmm:? Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ewelinabuck napisał(a):tak mam z kolorowym a co????? Zaraz ci wyślę jakąś tapetke :razz:. Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 hejos:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 ma ktos ochote na piers z kurczaka z ananasem i serkiem?? Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cześć :multi: Ewelinko :mad: Co Ty tutaj kurczaka pokazujesz zamiast Owcy albo Wilka?! A moze to nie kurczak tylko np. Chaps?! :o :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 to piers chapsika:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ewelinabuck napisał(a):to piers chapsika:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: <spadła z fotela> <leży i trzęsie sie ze śmiechu> :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 hahhhahhaahahahhahahahhahahahahahaahahahahahhahahahah:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Daisunia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ewelinabuck napisał(a):hahhhahhaahahahhahahahhahahahahahaahahahahahhahahahah:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: to nie jest śmieszne.... :cool3::evil_lol::roll::lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ewelinko,ja wiedziałam, ze to CHAPS! :shake: Wiesz co... Teraz już wiem dlaczego go ostatnio strzygłas... :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 oj dziewczyny ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) jedna Marta porzadna:loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no to teraz za to poprosze fotki Bucka i Chapsa (tylko takie najnowsze) najelpiej z data i godzina, na dowod ze masz psy jeszcze u siebie (zywe:evil_lol:) Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 ojej jutro porobie foteczki;) ;) ;) ;) ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ewelinko doszły tapetki w MMSie :razz: ? Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 nie nic nie doszzlo:placz: :placz: :placz: wyslij mi normalnie jako wiadomosc obrazzkowa Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='ewelinabuck']nie nic nie doszzlo:placz: :placz: :placz: wyslij mi normalnie jako wiadomosc obrazzkowa Ehh :shake: Wyślę kiedy indziej bo dziś już 20 zł z komórki zmarnowałam na SmSy :-o :evil_lol: U mnie to lekka obsesja :mad: Quote
Recommended Posts