ewelinabuck Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 arystokratka napisał(a):Jak tam żyją pieski ? :D:D pieski zyja ale wlascicielka umarla:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zyla zyla i zdechla...a to peszek Quote
Dozia_13 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Hej masz śliczne psiaki Wiolka dużo mi o nich opowiada:p teraz widze, że jest o czym:cool3: Quote
ewelinabuck Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Dozia_13 napisał(a):Hej masz śliczne psiaki Wiolka dużo mi o nich opowiada:p teraz widze, że jest o czym:cool3: o witam serdecznie,Wiola sie zakochala w Bucku nic wiec dziwnego ze ci tyle gada;) zapraszam czzesciej Quote
ewelinabuck Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 ooo witam goniowa i gdzie te strzaleczki w nocy co???:razz: Quote
haska_12 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ewelinabuck napisał(a):Wiola sie zakochala w Bucku Jak możesz mówić tak publicznie o mojej miłości? :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ahh ten Buck :loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ewelinabuck napisał(a):ooo witam goniowa i gdzie te strzaleczki w nocy co???:razz: Wszystko w swoim czasie :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Chapsik w kąpieli...suszenie... No, normalna wizyta u fryzjera! Pzdr. Quote
Guffi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cześć Kochana, słyszalam, że mnie zdradzasz:hmmmm::eviltong: Quote
ewelinabuck Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 dziendoberek wcesmiej nie mialam neta cos nawalilo ale juz jestem dzis rowniez nie bylam w szkolce:razz: :razz: zara foty chapsika:razz: tak guficzzkowa zdradzam:eviltong: Quote
Rinuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 hej ;* mialam juz wczesniej wpasc ale dogo sie zawiesilo i juz nie mialam sily czekac az cos sie ruszy... buziamy z Brutuskiem:*:*:* Quote
ewelinabuck Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 wiec tak II faza chapsiowa przed i po ostrzyzniu (dzis zzajelo nam to tylko 2 godzinki, ale lapki mnie bolaly bo chapsika troszke zapuscilam,a i rozpletlam mu jego dredzziki na ogonie) ) koniec Quote
Asiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Widze, że tułów mu golisz, a łapki zostawiasz... Jak dla mnie to trochę za duża różnica w długości włosa. Ale to moje zdanie. pzdr. Quote
haska_12 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Łaaał :cool3: Co za model :razz: Jutro jest film o 20:00 na polsacie :cool3: Bedzie pudelek :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 ja tulowia nie gole tylko obcinam nozyczkami;) ;) ;) to jest fryzurka no prawie federal;) Quote
haska_12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Witam, witam.. o zdrowie pytam i... o fotki :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 fotek narazie nie bedzie bo ciagle leje na dworze;) Quote
Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ewelinabuck napisał(a):fotek narazie nie bedzie bo ciagle leje na dworze;) to zrob jakies w domku:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
haska_12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='ewelinabuck']fotek narazie nie bedzie bo ciagle leje na dworze;) Jak możesz :mad: :mad: :mad: Fotki! Biegiem! :diabloti: Chociażby domowe. :loveu: Bucka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 hejos:multi: :multi: :multi: foteczki postaram sie jakies jutro porobic wytrzymajcie jeszcze troszke Quote
Recommended Posts