ewelinabuck Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 zaraz ide do twojej galerii:mad: :mad: Quote
Rinuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ewelinabuck napisał(a):zaraz ide do twojej galerii:mad: :mad: no nie powiem ale juz tak czekam:mad::mad::evil_lol::evil_lol:ja Ci tutaj ladnie podbijam caly czas strone a Ty co??:eviltong::eviltong::eviltong::mad::mad::mad: Quote
BooBC Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='ewelinabuck'] Super rameczki :p Skąd ja je znam :p Quote
ewelinabuck Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 z nikad wczesniej tez takie robilam przejzyj galerie!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
anka11 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 to milo :) myszoskoczi mimi :loveu::loveu: lubie je :p pozdro i spadam :D:D pa :* Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ewelinabuck napisał(a):no witam aniu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pewnie ze mozasz zagladac,(tak to myszoskoczek) a wy wstretne baby to co mi tak odwiedzajacych wyganiacie co??????????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ja tu wam walentynke dalam a wy mi takie numeryy wykrecacie:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ojjjj bedzie bicie,zzakladajcie poduchy na pupy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co co co?!?!?! Dlaczgo Ty mówisz w liczbie mnogiej:crazyeye: ?!?!?! To Chiquita ją wyganiała, a ja nakłaniałam, aby jej nie słuchała!!!! Już Cię nie lubię!:obrazic: Quote
anka11 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 kurde :D ale macie problemy :D:D wszyskie jestescie glupie :diabloti::diabloti: tylko ja jedna fajna :cool3::cool3: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 anka11 napisał(a):kurde :D ale macie problemy :D:D wszyskie jestescie glupie :diabloti::diabloti: tylko ja jedna fajna :cool3::cool3: Goopek, goopek:turn-l: Quote
haska_12 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Guffi napisał(a):Goopek, goopek:turn-l: Własnie, własnie :turn-l::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anka11 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :diabloti::diabloti: u mnie setka zapraszam :cool3::cool3: do goopka :D:D Quote
ewelinabuck Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 oniiieeee dziewuchy ropuchy spokoj!!!!!!!!!!!:diabloti: :diabloti: kati milo cie widziec ania jak mozesz my glupie nie daruje guffi ty mnie zawsze lubisz:cool3: :cool3: :cool3: haska do tablicy co to za wysmiewanie kolezanek co?? Quote
anka11 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ide spac :) pa gluupki:diabloti: [nie ma to jak przyjsc do nowej dla mnie galeri i juz mowi do Was glupki:evil_lol::evil_lol:] Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='ewelinabuck'] guffi ty mnie zawsze lubisz:cool3: :cool3: :cool3: Ale teraz już nie:obrazic: Quote
ewelinabuck Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 oj guficzkowa ty mnie lubisz ale o tym nie wiesz:lol: :lol: :lol: ja tez cie lubie bo wiem ze ty mnie lubisz bo wiem ze mnie wszyscy lubicie,lubicie moje psy ,psy moje was lubia,wy siebie lubicie,lubicie samyvh was itd.....:evil_lol: Quote
Usia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 "To ja poprosze to na e-maila a do niego zadzwon" ;) Ewelina ja tylko chciałam podziekowac za wczorajsze wsparcie wieczorne :modla: :modla:dzieki dzieki a to dla Ciebie :Rose: :Rose: :Rose: buziaczek Quote
ewelinabuck Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 NIE MUSISZ DZIEKOWAC :razz: :razz: :razz: :razz: DZIS NOWE FOTULCE BEDA SLICZNE POPROSTU CZEKAJCIE CIERPLIWIE;) Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ewelinabuck napisał(a):oj guficzkowa ty mnie lubisz ale o tym nie wiesz:lol: :lol: :lol: ja tez cie lubie bo wiem ze ty mnie lubisz bo wiem ze mnie wszyscy lubicie,lubicie moje psy ,psy moje was lubia,wy siebie lubicie,lubicie samyvh was itd.....:evil_lol: Nie rozmieszysz mnie! Jestem obrażona:obrazic: Nigdy się nie obrażam, ale dla Ciebie zrobię wyjątek! Quote
haska_12 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Guffi napisał(a): Jestem obrażona:obrazic: Nigdy się nie obrażam, ale dla Ciebie zrobię wyjątek! Ja nie będę się mieszac w wasze konflikty dziewczynki :lilangel: Poczekam spokojnie na fotki :megagrin: Quote
ewelinabuck Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 foteczki sie przegrywaja za godz beda na galerii:multi: Quote
ewelinabuck Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 najpierw bylam z buckiem i budrysem ,a pozniej Chapsiem piekna pogoda u nas to porobilam fotki Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Foteczki słodziuteńkie:loveu: ALE Ciebie NIE LUBIE:obrazic: Quote
Usia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 beautiful troche jak mój tylko twój mamutek jest potezniejszy i bardziej puchaty :loveu: Quote
Recommended Posts