Olynda Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dzien dobry wszsytkiem przedstawiam wszsytkiem olynde (znaną pod pseudonimem jako Olcia&Tasha) surowa, msciwa oraz towarzyska i zakrecona czasem arogancka ale ujdzie tak wiec na tym zdjeciu jestem z bakusiem piknym ALASKANEM MALAMUTEM i uprawiamy razem obedience :crazyeye::eviltong: hihhh ewelinka pierwsza fota wymiata dosłownie RLZ... :cool3: Quote
ewelinabuck Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 o witam witam:razz: :razz: :razz: :razz: zaraz zmykam z bakusiem pocwiczyc taniec zz psem a pozniej spacer z budrysem:multi: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ewelinabuck napisał(a):o witam witam:razz: :razz: :razz: :razz: zaraz zmykam z bakusiem pocwiczyc taniec zz psem a pozniej spacer z budrysem:multi: Ejj co będziesz męczyć biednego Bucka, lepiej posiedź na forum:eviltong:. Quote
ewelinabuck Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 posiedze jeszcze troszke bo na spacerek i nauka o 16:razz: budrysek bedzie rowniez obecny przy cwiczeniach jako warunek rozpraszajacy:evil_lol: :evil_lol: Quote
anka11 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dzien doberek ;) nigdy tu nie bylam :p ale postanowilam w koncu zawiatac u Was :) mam nadzieje ze moge :p pieski sliczne:loveu::loveu::loveu: fotki tyz :D:D a no i gryzoniek mimimimi :loveu::loveu: (myszoskoczek??) pozdrawiamy i wymizianka dla zwierzaczkow :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Anka nie mozesz... wypad :x hehehehe Czeeść :buzi: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 anka11 napisał(a):dzien doberek ;) nigdy tu nie bylam :p ale postanowilam w koncu zawiatac u Was :) mam nadzieje ze moge :p pieski sliczne:loveu::loveu::loveu: fotki tyz :D:D a no i gryzoniek mimimimi :loveu::loveu: (myszoskoczek??) pozdrawiamy i wymizianka dla zwierzaczkow :D Tutaj jest bardzo fajnie, oczywiście, ze możesz... bo ja Ci pozwalam:evil_lol:. :buzi: A ChiQuiTy nie słuchaj:diabloti:. Quote
anka11 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 kurde xD ale mam teraz problem :P czekam na wlascicielke galeri :p Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 anka11 napisał(a):kurde xD ale mam teraz problem :P czekam na wlascicielke galeri :p Ona jest naprawdę bardzo fajna, tylko karmi psy redbullem:evil_lol:. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Guffi napisał(a): A ChiQuiTy nie słuchaj:diabloti:. jaaa Ci dam nie słuchaj :x mnie trzeba słuchać :eviltong::eviltong: Quote
anka11 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 starsza (przynajmniej ode mnie ^^) ciotka wiec tzreba sluchac :razz::evil_lol::evil_lol: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Starsi to są właśnie jedyne osoby, których ja NIGDY nie słucham. I też NIGDY na tym źle nie wyszłam;). Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 anka11 napisał(a):starsza (przynajmniej ode mnie ^^) ciotka wiec tzreba sluchac :razz::evil_lol::evil_lol: nooo w koncu zaczynasz mądrze mówić :D:D:D Guffi napisał(a):Starsi to są właśnie jedyne osoby, których ja NIGDY nie słucham. I też NIGDY na tym źle nie wyszłam;-). Noo zasady są po to zeby je łamać (Anka nie czytaj tego ^^) Ja tam kiedyś nie słuchałam i ŹLE wyszłam ale mniejsza o większość Quote
anka11 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Edytka spokojnie nie przeczytalamTwojego postu zebym nie czytala :diabloti: Quote
anka11 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 nie moglam bym tego przeczytac bo jezeli piesze sie ze nie moge tego przeczytac :diabloti: [skumajcie to :lol::lol:] jestem grzeczna dziwczynka :lol:[dziewczynka :D:D] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 no wiem że grzeczna w końcu dobrze Cie wychowałam:D Quote
ewelinabuck Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 no witam aniu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pewnie ze mozasz zagladac,(tak to myszoskoczek) a wy wstretne baby to co mi tak odwiedzajacych wyganiacie co??????????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ja tu wam walentynke dalam a wy mi takie numeryy wykrecacie:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ojjjj bedzie bicie,zzakladajcie poduchy na pupy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jak bedziecie wszystkie grzeczne to na jutro zapoiwiadam cooooooooo???.........(fotencje) Quote
Rinuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 hihi tak wystraszyly ze ja juz ine wpadne:p:p Quote
ewelinabuck Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ewelinabuck napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: naprawde:razz::razz::razz: Quote
ewelinabuck Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 oj ja tylko zartuje;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Quote
Rinuś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ewelinabuck napisał(a):oj ja tylko zartuje;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) w sumie to ja tez:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts