Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzien dobry wszsytkiem przedstawiam wszsytkiem olynde (znaną pod pseudonimem jako Olcia&Tasha) surowa, msciwa oraz towarzyska i zakrecona czasem arogancka ale ujdzie
tak wiec na tym zdjeciu jestem z bakusiem piknym ALASKANEM MALAMUTEM i uprawiamy razem obedience :crazyeye::eviltong: hihhh

ewelinka pierwsza fota wymiata dosłownie RLZ... :cool3:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
o witam witam:razz: :razz: :razz: :razz:

zaraz zmykam z bakusiem pocwiczyc taniec zz psem a pozniej spacer z budrysem:multi:

Ejj co będziesz męczyć biednego Bucka, lepiej posiedź na forum:eviltong:.

Posted

dzien doberek ;)
nigdy tu nie bylam :p ale postanowilam w koncu zawiatac u Was :) mam nadzieje ze moge :p
pieski sliczne:loveu::loveu::loveu: fotki tyz :D:D a no i gryzoniek mimimimi :loveu::loveu: (myszoskoczek??)
pozdrawiamy i wymizianka dla zwierzaczkow :D

Posted

anka11 napisał(a):
dzien doberek ;)
nigdy tu nie bylam :p ale postanowilam w koncu zawiatac u Was :) mam nadzieje ze moge :p
pieski sliczne:loveu::loveu::loveu: fotki tyz :D:D a no i gryzoniek mimimimi :loveu::loveu: (myszoskoczek??)
pozdrawiamy i wymizianka dla zwierzaczkow :D

Tutaj jest bardzo fajnie, oczywiście, ze możesz... bo ja Ci pozwalam:evil_lol:.
:buzi:
A ChiQuiTy nie słuchaj:diabloti:.

Posted

anka11 napisał(a):
starsza (przynajmniej ode mnie ^^) ciotka wiec tzreba sluchac :razz::evil_lol::evil_lol:

nooo w koncu zaczynasz mądrze mówić :D:D:D

Guffi napisał(a):
Starsi to są właśnie jedyne osoby, których ja NIGDY nie słucham.
I też NIGDY na tym źle nie wyszłam;-).

Noo zasady są po to zeby je łamać (Anka nie czytaj tego ^^)
Ja tam kiedyś nie słuchałam i ŹLE wyszłam ale mniejsza o większość

Posted

nie moglam bym tego przeczytac bo jezeli piesze sie ze nie moge tego przeczytac :diabloti: [skumajcie to :lol::lol:] jestem grzeczna dziwczynka :lol:[dziewczynka :D:D]

Posted

no witam aniu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pewnie ze mozasz zagladac,(tak to myszoskoczek)

a wy wstretne baby to co mi tak odwiedzajacych wyganiacie co??????????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ja tu wam walentynke dalam a wy mi takie numeryy wykrecacie:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ojjjj bedzie bicie,zzakladajcie poduchy na pupy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a jak bedziecie wszystkie grzeczne to na jutro zapoiwiadam cooooooooo???.........(fotencje)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

naprawde:razz::razz::razz: