ewelinabuck Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 moze dlatego ze pudelki nie zostawiaja wlosa na ziemi i nie sa za duze :lol: nie wiem ,ale w kazdym badz razie wyjatki dla pudli Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No to pięknie... hehe mają ludzie ładnie na bani.... a moja Tina za to by sie w plecaku zmieściła i też by weszła O! :P Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 to jak bedziesz w miedzyzdrojach to wej ja pod pache moze ci pozwola wejsc:cool3: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ewelinabuck napisał(a):moze dlatego ze pudelki nie zostawiaja wlosa na ziemi i nie sa za duze :lol: nie wiem ,ale w kazdym badz razie wyjatki dla pudli moze dlatego ze nie ma sezonu i jest malo ludzi w muzeum:lol: Quote
KaRa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Jak ślicznie pozuje:loveu: te rozwiane uszka:loveu: Tez bylam w tym muzeum figur woskowych:evil_lol: Quote
haska_12 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 KaRa_TC napisał(a): Tez bylam w tym muzeum figur woskowych:evil_lol: Tak? :roll: i jak tam jest? Ja nie byłam :oops: Quote
ewelinabuck Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 haska w muzeum jest bardzo fajnie idzie sie posmiac przy robieniu fotek mozna sie ustawiac jak te figury i takie tam:lol: :lol: Quote
limoncia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :cool3: Fajnie?? Super :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nawet był człowiek -Pies:cool3: Quote
ewelinabuck Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 hejka ludziska:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: a u nas znowu wielki snieg takie duze platki leca ze hoho;) Quote
limoncia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ewelinabuck napisał(a):hejka ludziska:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: a u nas znowu wielki snieg takie duze platki leca ze hoho;) A jeszcze wczoraj tak ladnie swieciło slonko;) A dzisiaj...Śnieg:evil_lol: Quote
Daisunia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='ewelinabuck']hejka ludziska:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: a u nas znowu wielki snieg takie duze platki leca ze hoho;) u nas tez jest wielki śnieg i rownie wielka ślizgawica ! na spacerze wywinelam dwa razy orła w tym samym miejscu :evil_lol: :roll::lol:[SIZE=2] Quote
BooBC Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Gdzie ty Ewelina widzisz śnieg :lol: Daisunia ja jutro jadę do ZK, możemy gdzieś się spotkać jak chcesz ;) Pomogłabyś mi trafić do ZK, bo ja tylko raz byłam z Martą samochodem i nie wiem gdzie to :lol: Quote
Daisunia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='palma']Gdzie ty Ewelina widzisz śnieg :lol: Daisunia ja jutro jadę do ZK, możemy gdzieś się spotkać jak chcesz ;) Pomogłabyś mi trafić do ZK, bo ja tylko raz byłam z Martą samochodem i nie wiem gdzie to :lol: oj przykro mi bardzo ale jutro nie bedzie mnie w szczecinie ale napewno trafisz ;) skoro ja tam trafilam to ty też trafisz :lol: Quote
BooBC Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Uuuu :lol: :lol: :lol: Ale pech :lol: :placz: :lol: Quote
ewelinabuck Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 karolina ja nie wiem czy ty slepa czy co ale snieg jest i to sporo Quote
BooBC Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jest, ale wcale nie sporo .... nie nazwałabym tego śniegiem, raczej chlapą :roll: Chyba że Ewelina śniegu nie widziała na oczy :p :eviltong: :p Quote
ewelinabuck Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 hihih tyle ze ja mieszkam na zadupiu :lol: :lol: :lol: zapraszam do mnie na lepienie balwana;) Quote
BooBC Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 My miastowi chlape se zrobili :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 no widzisz jakie ty zmarnowane dziecie jestes sniegu nie ma tylko chlapa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a u mnie bialusko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A w tym muzeum figur woskowych, to niektórych postaci nie byłam w stanie rozpoznac... Pzdr. Quote
haska_12 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A u nas pełno śniegu :( łeee.. :placz: Dobra, juz nie bede narzekac :D Przywitam się w koncu: Dzien dobry malamutki! :multi: :evil_lol: :multi: Quote
ewelinabuck Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 dobry wieczorek:lol: u nas tez go pelno i jeszce pada:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dobry wiczor :) a u nas śniegu nie ma.... pada śnieg potem desz, potem ciapa, wysycha. Jest 1 dzień ładnie a potem od nowa.... ;/ Quote
Recommended Posts