ewelinabuck Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 z bakusiem troszke lepiej ale dlugie spacerki odpadaja no i w szkoleniu zadnych hopkow przez jakis czas Quote
ewelinabuck Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 przeklejam z galerii limonci "No to na dzisiaj mam foteczki Bucka Ewelinybuck i owczarka niemieckiego - Budryska (sąsiadki):p :p :p Te zdjatka byly robione pare dni temu. Jeszcze padał śnieg.:p :p :p Ślady na śnieżyku...;-) " Quote
haska_12 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dwa wilki :loveu: :loveu: :loveu: On chce na rączki :loveu: ;) Ps.Moj Oskarek kiedys miał taką smycz ( i do tego szelki :p ) Quote
Guffi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Jak Futróś:loveu: ... Tylko nie wiem, czy on to robi z własnej woli, czy na polecenie...? Bo Futra nigdy sam nie skoczy, trzeba mu powiedzieć "skok!":cool3: . Quote
ewelinabuck Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 skacze na komende "hop" a sam nigdy nie chyba zeeee.......bardzo pokocha jakas osobe to wtedy nie mozna sie od niego odpedzic ale te osoby juz sie przyzwyczaily:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ale świetna galeria!!! Super fotki, super psiaki:) Pozdrowionka!! Quote
ewelinabuck Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 dziekuje za odwiedzinki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='ewelinabuck'] " To moje ulubione z tej fotorelacji... Pzdr.:loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 ciesze sie ze wpadacie:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: przepraszam ,przychodzicie:evil_lol: Quote
BooBC Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ewelinabuck napisał(a):ciesze sie ze wpadacie:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: przepraszam ,przychodzicie:evil_lol: :evil_lol: :lol: :diabloti: :evil_lol: :lol: :diabloti: :evil_lol: :lol: :diabloti: :evil_lol: :lol: :diabloti: Śmiałam się przez 5 minut (ale to dlatego że na gg gadałyśmy) Sweet fotki :) :loveu: :) Możemy iść 4 lutego :) Bo jutro idę z Zazu ;) MAM APARAT :lol: :cool3: :lol: Quote
ewelinabuck Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 jasne ze ide:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale nie wpadam:eviltong: Quote
BooBC Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No nie mogę :lol: :evil_lol: :lol: Wpadaj, chodź, idź róbta co chceta :lol: :evil_lol: :lol: Quote
ewelinabuck Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 wolnoc Tomku w swoim domku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobra wpadne, przyjde i bede chodzila:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
ewelinabuck Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 patrzcie i podziwiajcie ,smiech dozwolony a nawet bardzo potrzebny:cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A miało już nie być latających psów:mad: :loveu: . Quote
ewelinabuck Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 takie ladne zdjatka a nikt nie wchodzi:oops: :-( Quote
ewelinabuck Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 upppppsssssss prawie w tym samym czasie wyslane beda latajace psy zawsze i wszedzie mam duzo redbulla w zapasie:cool3: :p Quote
Guffi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ewelinabuck napisał(a):upppppsssssss prawie w tym samym czasie wyslane beda latajace psy zawsze i wszedzie mam duzo redbulla w zapasie:cool3: :p A ja nie ma w ogóle:mad: . Quote
ewelinabuck Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 przesle ci priorytetem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ile skrzyneczek??????? Quote
Asiaczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='ewelinabuck']patrzcie i podziwiajcie Super!!! Kto jest autorem?! [quote name='ewelinabuck'] Cudne!!! [quote name='ewelinabuck']takie ladne zdjatka a nikt nie wchodzi:oops: :-( Jak to nikt nie wchodzi?!?!?!? A ja?!?!?!? I na dodatek chwalę zdjęcia i autora! Pzdr. Quote
Recommended Posts