Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chaps ciagle za mna chodzi -obszukal podworko ale bucka nie znalazl :(on czul bo dwa dni przed smiercia- chapek siedzial w kuchni przy drzwiach do ogrodu i ciagle ;piszczal a jak go wypuszczalismy to siedzial przy bucku i piszczal- staram sie jakos trzymac - Buck dal mi rok czasu i miesiac na przygotowanie sie do pozegnania
[*]

Posted

Choćby się człowiek przygotowywał nie wiem jak długo, to strata przyjaciela boli :(

Wiem, że nie minęło zbyt dużo czasu, ale może warto pomyśleć o towarzyszu dla Chaps'a ;)
Moja mama po odejściu Tiamat, nie chciała słyszeć o kolejnym psie, nie chciała znowu tego przeżywać z kolejnym czworonogiem :shake: 2 dni po odejściu Tiamat, poszła oglądać suczkę pitbulla do oddania :evil_lol: My jej tego psa odradziliśmy, ze względu na rasę ;) Ale nie o to w tym chodzi. Ja wiem, że to świeża rana i boli. I jeszcze długo będzie boleć :( Żaden pies nie zastąpi Bucka, ale może Ci pomóc złagodzić cierpienie ;)

Posted

Buck ? :-( strasznie mi przykro, dopiero co wstawiałaś fotki jak biega z roześmianym pyskiem i wcale po nim wieku nie widać....
Będę go długo pamiętać, dużo się naoglądałam jego i Chapsa zdjęć podczas wszystkich tych lat na dogomanii i zawsze miałam do niego sentyment....

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

przedstawiam wam nowego domownika jeszcze nie ma imienia ma 8 tyg i jest to prezent od krystka.sunia jest bez rodowodu tyle co wiem .krystian wzial ja od znajomego.wiec chapek ma kolezanke

Posted

pierw troche warczal ,bo mala odwazna jest i sie go nie boi, a ze to stateczny starszy pan ......ale po godzinie juz sie z nia bawil.chapek nie jednego szczeniaka wychowal wiec przyzwyczajony.moze w koncu nie bedzie piszczal jak wychodzimy z domu .bo tak zawsze byl z Buckiem-byli nierozlaczni:(