Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje Alicjo:):):):):):):):

no dzis mi 22 latka stuknelo!!!!!!!!!!!!!!

a tak wogole to jestem wkurw...................przewiezlismy rzeczy jutro juz bedziemy tam spac , dzis byl facet od internetu i co sie okazalo? nie mozemy przeniesc tego neta co mamy bo oni nie maja tam jeszcze swojej skrzynki i muszqa sie dogadac z firma ktora ma tam telefony , zerwalismy ta umowe i podpisalismy druga nie ponoszac zadnych kosztow bo to nie z naszej winy i na neta bedziemy czekac okolo 3 tygodni masakra. Najwyzej pojdziemy do sasiadow zapytac sie czy mozemy sie podpiac do nich pod wi fi i czesc im zaplacic za internet , bo tu bez neta jak bez reki !ale to dobre ze jutro juz tam bedziemy sobie spac :)

Posted

[quote name='ewelinabuck']dziekuje Alicjo:):):):):):):):

no dzis mi 22 latka stuknelo!!!!!!!!!!!!!!

to tak jak Kubie :)

a tak wogole to jestem wkurw...................przewiezlismy rzeczy jutro juz bedziemy tam spac , dzis byl facet od internetu i co sie okazalo? nie mozemy przeniesc tego neta co mamy bo oni nie maja tam jeszcze swojej skrzynki i muszqa sie dogadac z firma ktora ma tam telefony , zerwalismy ta umowe i podpisalismy druga nie ponoszac zadnych kosztow bo to nie z naszej winy i na neta bedziemy czekac okolo 3 tygodni masakra. Najwyzej pojdziemy do sasiadow zapytac sie czy mozemy sie podpiac do nich pod wi fi i czesc im zaplacic za internet , bo tu bez neta jak bez reki !ale to dobre ze jutro juz tam bedziemy sobie spac :)

Pamiętaj 1szy sen na nowym miejscu ;)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
zyjemy jestem u mamy na internecie bo u nas bedzie internet za 2 tyg dopiero:)

Dacie rade bez netu...
Ale za to jak juz będzie w domku, to poprosze duuuuuuzo foteczek:)

Pzdr.

Posted

u mamy jestem now bo robie przelewy foteczek juz troche mam , jestesmy w fazie remontu agencja wymieniala nam plytki na tarasie bedzie malowanie , wycinanie , zrywanie , ukladanie i do tego codziennie praca nasza , brak sil:P:P:PP:P:P:P i czekam z utesknieniem na neta.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ewelinabuck']melduje ze na stale wrocilam do swiata zywych!!!!!!!!!!!!!!!!! po wielkiej walce o neta w koncu od 20 min go mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

witaj w domu :) :multi:

Posted

a bardzo fajnie co najwazniejsze mieszkam w okolicy gdzie ludzie sa pozytywnie nastawieni na psy a nie spieprzaja na druga strone ulicy jak bylo wczesniej bo wczesniej mieszkalam gdzie wiekszosc stanowili ciapaki , muzulmanie turcy itd ogolnie w islamie pies to brudne zwierze nie zebym miala cos do tych ludzi ale nadzywczajniej w swiecie tak jakos dzialaja zle na wyobraznie. teraz mieszkam wsrod bialaskow i kilku murzynow mam sasiada za sciana bardzo sympatycznego zreszta murzyna ktory kocha psiaki ...... aby caly czas byla praca to bedzie superr nasza landlordka widziala psy wogole to chinka :P:P

Posted

[quote name='ewelinabuck']a bardzo fajnie co najwazniejsze mieszkam w okolicy gdzie ludzie sa pozytywnie nastawieni na psy a nie spieprzaja na druga strone ulicy jak bylo wczesniej bo wczesniej mieszkalam gdzie wiekszosc stanowili ciapaki , muzulmanie turcy itd ogolnie w islamie pies to brudne zwierze nie zebym miala cos do tych ludzi ale nadzywczajniej w swiecie tak jakos dzialaja zle na wyobraznie. teraz mieszkam wsrod bialaskow i kilku murzynow mam sasiada za sciana bardzo sympatycznego zreszta murzyna ktory kocha psiaki ...... aby caly czas byla praca to bedzie superr nasza landlordka widziala psy wogole to chinka :P:P[/QUOTE]

no to dobrze że jednak zmieniliście mieszkanko :cool2:
za pracę trzymam :kciuki: