Sally (od Koanka) Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 ona robi takie postępy... W górę maleńka! Quote
Sally (od Koanka) Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Bardzo proszę was jeszcze o ogłoszenia :oops: W związku z krytyczną sytuacją schroniska założyłam specjalny wątek, patrolujacy akcję ogłaszania CKpsów, jeśli ktoś może się włączyć, mam nadzieję, że ten wątek mu to ułatwi [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sytuacja-krytyczna-grozi-nam-likwidacja-pilnie-ogloszenia-147159/#post13022004[/URL] Quote
agata.g Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [B]głosujcie na CK[/B] [SIZE=1]Tarnowskie Góry - ul. Wiśniowa 35[/SIZE] [URL="http://tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php"][COLOR=#000000]Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.[/COLOR][/URL] Quote
Sally (od Koanka) Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Nadzieja o rozbrajającym uśmiechu przypomina się wszystkim... Mnie ten wątek zawsze jakoś dobija, w końcu Nadziejce kibicuje tyle dobrych serc, tyle ogłoszeń ma, allegra nawet miała dwa, no full wypas po prostu... A tu nic. Wiem, że niektóre czekają dłużej, ale dobija mnie to umieranie wątku, że już nie wiadomo właściwie, co powiedzieć, napisać. No bo sama nie lubię, jak na wątku trzeba przedzierać się przez tyle "do góry!" "Na pierwszą!"... Zamaist tak marudzić powinnam się wziąć za ogłoszenia... I za jakiś banerek sensowny z okazji, no wiadomo jakiej... :shake: Quote
Sally (od Koanka) Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Jak ze zdjęciami Szachrajko? Quote
Isadora7 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 A przyszłam zobaczyć co u Nadziejki słychać. Nowe fotki do dyplomu by się przydały. Quote
Sally (od Koanka) Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Isadora7']A przyszłam zobaczyć co u Nadziejki słychać. Nowe fotki do dyplomu by się przydały. Nowe fotki wrzuciła ostatnio Ihabe, jeszcze nowsze, spacerkowe ma Szachrajka, miała ostatnio wrzucić, ale chyba jej coś wypadło. Jak ją "dorwę" to jej przypomnę. Quote
haliza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Jakie piękne - sunia wygląda na bardzo zadowoloną:p Quote
Sally (od Koanka) Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 To czekamy na razie na fotki od Szachrajki... Byłam dzisiaj u Nadziejki i wzięłam ją znowu na krótki spacerek. Dzielna była bardzo. Zwłaszcza w drodze powrotnej :diabloti: Czym bardziej się oddalaliśmy od schroniska tym częściej robiła sobie przerwy, pod koniec nie udawało jej się przejść nawet kilku kroków. Myślałam, że po prostu tak ją to zmęczyło... Ale zmieniłam zdanie, jak zaczęliśmy wracać. Leciała tak szybko (bo ona nie chodzi tylko tak podskakuje), że musiałam za nią biec :evil_lol: Robi postępy, ale teraz bardzo potrzebny byłby jej ktoś, kto by ją pokierował, kto by z nią ćwiczył, bo nadal bywa to dla niej dość bolesne. Z tego, co wiem nadal jeździ pływać (dobrze mówię?), więc rehabilitacja trwa... Ona bardzo potrzebuje człowieka, ubóstwia głaskanka - nawet sobie troszkę tak postękuje :loveu: Bardzo chciałabym, by znalazła dom zanim straci siły i nadzieję... Quote
Macho Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Nadziejka ostatni raz pływała w środę, później była już zimna woda, więc nie chcemy jej przeziębić ;) Ona cudownie się cieszy jak widzi człowieka, ostatnio jak biegały psy to zastanawiałyśmy się który to tak szczeka ;) zgadnijcie który ;) No i ostatnio wskoczyła przednimi łapkami na zamrażarkę, żeby lepiej widzieć co się dzieje na zewnątrz ;) Quote
Ana_Zbyska Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Nadziulka codziennie już chętnie opuszcza schroniskową kuchnię, tylną łapę ładnie obciąża, przednia łapka jest trochę sztywna.. Nadziunia ma piękny uśmiech, codzinnei się cieszy, gdy ją witamY! Quote
sanel Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 I TO JAK SIĘ CIESZY !!! :multi::multi::multi: MRUCZY, MRUCZY, MRUCZY... CZY DOBRZE DOCZYTAŁAM ??? :-o:-o:-o NADZIEJKA UMIE SZCZEKAĆ ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Freya73 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Dziewczyny, a czy Nadzieja ma zrobione Allegro? Jesli tak, to ile kosztuje wyroznienie z innymi dodatkami jak cieniowanie, tlo itd.? Prosze o informacje to zaplace za wyroznienie ogloszenia. Niestety tylko tyle moge ofiarowac. Quote
San_(jagodowa:) Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nadzieja na allegro wyróżnione dzięki ihabe:loveu: Quote
Freya73 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 To wspaniale, Ciotka Ihabe :loveu: Pzdr, Freya Quote
Sally (od Koanka) Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Freya73 napisał(a):To wspaniale, Ciotka Ihabe :loveu: Pzdr, Freya Dziękujemy w każdym razie za przybycie i dobre chęci :loveu: Quote
Sally (od Koanka) Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 sanel napisał(a):I TO JAK SIĘ CIESZY !!! :multi::multi::multi: MRUCZY, MRUCZY, MRUCZY... CZY DOBRZE DOCZYTAŁAM ??? :-o:-o:-o NADZIEJKA UMIE SZCZEKAĆ ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: O właśnie!? :crazyeye: Quote
Ana_Zbyska Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 umie, umie i to jak:razz: Coraz głośniej i intensywniej:evil_lol: Link do petycji : proszę podpisujcie i rozsyłajcie do znajomych : ::::::www.petycje.pl::::::Petycja o wyznaczenie nowego terenu dla azylu "Cichy Kąt" Osoby, które już podpisały petycję odręczną nie mogą podpisywać drugi raz internetowo. Quote
sanel Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 W GÓRĘ DZIEWCZYNA !!! JESZCZE TYLKO DZIEŃ I POSŁUCHAM TWOJEGO SZCZEKANIA :razz: JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ... :eviltong: Quote
Macho Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Ja muszę wytrzymać do poniedziałku ;) I posłucham jej szczekania, piszczenia i zobaczę ten cudny uśmiech :) Quote
Freya73 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Czyli dziewczyna spaceruje jak ma humor :cool1:. Nadziejo, tylko jeszcze cieply i "na zawsze" dom by sie przydal. Quote
ihabe Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Super nasza dziewczynko, zdjęcia pierwszoklaśne:loveu::loveu: Ale gdzie ten ludź co ma Cie zabrac do swego domku i zakochać się po uszy?:-( Pokazuj się ludziu:loveu::loveu::cool3: Na llageo jest jedna osoba obserwujaca, mam nadziję, że to nikt z dogo;-) Quote
Recommended Posts