Juustii Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Słodziutki :loveu: ahh te yoreczki :lol: pozdrawiamy :loveu: Quote
***Paulina*** Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy:multi: Kenzo śliczny:loveu: Buziaczki dla was Quote
Nati28 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy malego diabelka :evil_lol::loveu: Quote
moniczkaa86 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy :sweetCyb:, pozdrawiamy :loveu:... i uciekamy ;) Quote
eve86 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy uroczego kenzo w ten piątkowy wieczór :loveu: Quote
JOYka Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Hejka wszystkim:loveu: Pozwiedzalismy Wasze galerie i w końcu dotarliśmy do naszej:lol: Bylśmy w czwartek na ostatnim szczepieniu p. wściekliźnie i ufff następne kłucie Kenzo dopiero za rok:multi: Ale za to te nasze ucholki nie za bardzo chcą dojść do siebie:-(, tego świerzbowca już nie ma ale dlatego ,że w ogóle był to w ucholach jakiś mały stan zapalny jest:shake: dostaliśmy kropelki i 2 razy dziennie je wpuszczamy i masujemy:shake: na szczęście Kenzo to nie boli, ale wygląda za to jak zmokły kurczak :loveu: bo ta zawiesina strasznie tłusta jest. Za 2 tygodnie mamy iść do kontroli i mam nadzieję ,że już wszystko będzie ok:mad: Dziś mój zmokły kurczak będzie miał kąpanko i może tym razem uda nam się pstryknąć szczurkowo kurczakowa fotkę:lol: Buziaki dla wszystkich naszych gości:loveu: Quote
Doti1986 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 JOYka napisał(a):Hejka wszystkim:loveu: Pozwiedzalismy Wasze galerie i w końcu dotarliśmy do naszej:lol: Bylśmy w czwartek na ostatnim szczepieniu p. wściekliźnie i ufff następne kłucie Kenzo dopiero za rok:multi: Ale za to te nasze ucholki nie za bardzo chcą dojść do siebie:-(, tego świerzbowca już nie ma ale dlatego ,że w ogóle był to w ucholach jakiś mały stan zapalny jest:shake: dostaliśmy kropelki i 2 razy dziennie je wpuszczamy i masujemy:shake: na szczęście Kenzo to nie boli, ale wygląda za to jak zmokły kurczak :loveu: bo ta zawiesina strasznie tłusta jest. Za 2 tygodnie mamy iść do kontroli i mam nadzieję ,że już wszystko będzie ok:mad: Dziś mój zmokły kurczak będzie miał kąpanko i może tym razem uda nam się pstryknąć szczurkowo kurczakowa fotkę:lol: Buziaki dla wszystkich naszych gości:loveu: No to czekamy na fotki z kąpieli :) Wgląda na to że sobota na dogo jest dniem kąpieli ja też dziś Pixi wykąpałam:loveu: Quote
Nati28 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Witamy :loveu: Liczymy na to ze uszka Kenzo szybko dojda do siebie :roll: Quote
tofikyork Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Witamy was serdecznie:loveu::loveu: Jezus twój Kenzo jest PRZE CUDNY!!!!!!!!!!!!! Po prostu się w nim zakochałam Quote
JOYka Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Nati28 napisał(a):Witamy :loveu: Liczymy na to ze uszka Kenzo szybko dojda do siebie :roll: My tez na to liczymy :loveu:dziękujemy tofikyork napisał(a):Witamy was serdecznie:loveu::loveu: Jezus twój Kenzo jestPRZE CUDNY!!!!!!!!!!!!! Po prostu się w nim zakochałam :loveu::loveu::loveu: karkakarka napisał(a):WITAM w sobotę c o tam u was??? Zaraz zmykamy się właśnie kąpać;) Quote
moniczkaa86 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 JOYka napisał(a): Zaraz zmykamy się właśnie kąpać;) Ja też miałam zamiar dziś wykąpać Fibkę, ale ona usnęła i szkoda mi ją budzić :roll: :shake: Czekamy na fotki pokąpielowe :loveu: Quote
Doti1986 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witamy niedzielnie z rana:loveu::loveu: Quote
Marzena* Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witamy w pochmurną niedzielę :loveu: Quote
JOYka Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Cześć wszystkim Mamy w końcu szczurkowe fotki, chociaż łatwo nie było:evil_lol: "Zastanów się kobieto co chcesz zrobić...:angryy:" "Dobra ja już mogę wychodzić:cool1:" "Zobacz jak wyglądam! Zadowolona jesteś?:angryy:" "Dobra wyciągaj mnie bo zacznę płakać:-(" A teraz chwila spokoju...:loveu: Quote
Doti1986 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 fotki śliczne uwielbiam te małe "ryjki" po kąpieli:loveu::loveu::loveu: Quote
iwa63 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witam niedzielnie pięknego Kenzunia:loveu: Fotki z kąpieli super Quote
FREDZIU Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witamy Kenzo i jego Panią, maluszek jest śliczny, życzymy mu zdrówka i mniej kłopotów z ucholkami:multi::lol: Dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy do nas:lol::lol:częściej Quote
Marzena* Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Bardzo żałuję, że nie moge ich zobaczyć:placz:u mnie wyświetlają się białe kwadraciki z czerwonym "x":shake::shake::shake: Quote
Marzena* Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 O już widzę :multi:. Kenzo jest zabójczy z mokrymi włoskami :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dzień dobry :) Co słychać u naszego rówieśnika? ;) Gdzie jakieś nowe fotki? :lol: Quote
Recommended Posts