Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A pewnie, że pokażę, sprawdze tylko czy juz go nie ma, bo nasze dziewczynki dobrze działają:lol: A na BS został zgłoszony? Jeżeli nie to tez damy!

Posted

Kurczę, juz myslałam, ze to ten, który zaginął w Tyńcu koło Wrocławia, ale nie:shake: A miałam nadzieję na szczęśliwe zakonczenie... No nic bedziemy go ogłaszać

Posted

Kuna napisał(a):
Kurczę, juz myslałam, ze to ten, który zaginął w Tyńcu koło Wrocławia, ale nie:shake: A miałam nadzieję na szczęśliwe zakonczenie... No nic bedziemy go ogłaszać

Nieeee:shake:tago mam na oku,fotka wisi nad biurkiem:crazyeye:

Posted

Kuna napisał(a):
A zdjęcia jakies są? Puszczę go na forum zaprzegowym, ale bez zdjęć, to sama wiesz...

W sobotę go zabrano z ulicy więc nie miałam jak zdobyć zdjęcie, ale się postaram w tygodniu mieć zdjęcia.

Posted

OK. w takim razie czekamy. Na forum zaprzęgowym przy okazji ogłaszania Haśka, wzmiankę o nim zrobiłam, ale dopóki nie będzie zdjęć i innych informacji... nic to nie da. I proszę o zdjęcia z poziomu psa i najlepiej bokiem, tak aby ocenić jego budowę i ewentualną przydatność do biegania:razz:

Posted

Soema napisał(a):
I jak te domki,..?

Hm... Kobieta mnie wkurzyła, bo jak w umówionym dniu czyt. dzisiaj, w końcu o godz. 15:03 dodzwoniłam sie do Niej, to mi oznajmiła, że sie rozmyśliła:angryy:, ot tak po prostu... i nawet nie raczyła mnie o tym fakcie powiadomić...
No więc zadzwoniłam do faceta, a On i owszem.. Pojechaliśmy z Nadirem razem, na zasadzie, że jak bedzie ok, to go zostawię... no i został.
Marcin, bo tak ma na imię, to młody chłopak. W pierwszej chwili ręce mi opadły, bo typ kolesia z siłowni.... zresztą ma takową w domu... od razu stanęły mi walki psów przed oczami:-o, ale rozmowa, abyła długa, uspokoiła mnie. Szczerze mówiąc trochę się boję czy Nadir Go nie zdominuje... O psach wie dość sporo, myślę, że bedzie dobrze.
Oczywiście spisalismy umowę adopcyjną, uprzedziłam Go o wizycie poadopcyjnej i fakcie, że jeżeli cos sie mi nie spodoba, to zabieram psa. Generalnie oznajmiłam Mu, że jestem dość upierdliwa i musi w związku z tym uważać:cool3:.
Trzymajcie kcuki, aby wszystko było dobrze!!

Zdjęcie z nowym panem wstawię jutro, bo dopiero wróciłam i lecę na pysk:roll:

Posted

Kuna napisał(a):
Hm... Kobieta mnie wkurzyła, bo jak w umówionym dniu czyt. dzisiaj, w końcu o godz. 15:03 dodzwoniłam sie do Niej, to mi oznajmiła, że sie rozmyśliła:angryy:, ot tak po prostu... i nawet nie raczyła mnie o tym fakcie powiadomić...
No więc zadzwoniłam do faceta, a On i owszem.. Pojechaliśmy z Nadirem razem, na zasadzie, że jak bedzie ok, to go zostawię... no i został.
Marcin, bo tak ma na imię, to młody chłopak. W pierwszej chwili ręce mi opadły, bo typ kolesia z siłowni.... zresztą ma takową w domu... od razu stanęły mi walki psów przed oczami:-o, ale rozmowa, abyła długa, uspokoiła mnie. Szczerze mówiąc trochę się boję czy Nadir Go nie zdominuje... O psach wie dość sporo, myślę, że bedzie dobrze.
Oczywiście spisalismy umowę adopcyjną, uprzedziłam Go o wizycie poadopcyjnej i fakcie, że jeżeli cos sie mi nie spodoba, to zabieram psa. Generalnie oznajmiłam Mu, że jestem dość upierdliwa i musi w związku z tym uważać:cool3:.
Trzymajcie kcuki, aby wszystko było dobrze!!

Zdjęcie z nowym panem wstawię jutro, bo dopiero wróciłam i lecę na pysk:roll:

Ot upierdliwa kobietka
suuuper,jak jego Nadir zdominuje to sie bedzie działo.....:evil_lol:
Trzymam kciuki i mam nadzieje ze bedzie dobrze,bo jak nie kochac takiego pysia slicznego:eviltong:

Posted

Ma 22 lata, jest żonaty, uwielbia pakować się na siłowni, ale jest ciepły (co chyba widac na zdjęciach) i niech Go ręka boska broni jeżeli źle Go oceniałam:mad:

Nadir Go zaakceptował, wiec mam nadzieję, że będzie dobrze:lol:

Posted

Pozwalam sobie na skopiowanie maila, który otrzymałam od nowych włascicieli Nadira

Witamy,
Nadir już się chyba zdążył oswoić i zadomowić. Ze szczeniakiem dogadują
się świetnie, fajnie wychodzi im wspólna zabawa, czasami tylko mały
ucieka jak Nadir niechcący przygniecie go łapą w zabawie. Dzisiaj jak
Marcin zostawił ich w domu, małego w pokoju a Nadira na korytarzu, to
Nadir przeskoczył przez dziurę w drzwiach i jak przyszliśmy obaj byli w
pokoju, ale przynajmniej wiemy że mogą razem zostawać sam na sam. Nadir
ma już nową zabawkę do gryzienia, więc sądzę, że dobrze mu będzie z nami.
Zgodnie z Pani prośbą od czasu do czasu prześlemy zdjęcia :)
Dziękujemy i pozdrawiamy.

Martyna i Marcin

Gdyby kogoś interesowało o co chodzi ze szczeniakiem, to informuję:eviltong:, ze jest to psiak brata Marcina, który aktualnie u Nich przebywa i troche obawiali się jak się relacje Nadira z maluchem ułożą:lol:

Posted

karina1002 napisał(a):
Kuna, trochę nie w "tomacie" :):

Dziś do schroniska w Białymstoku został przywieziony znaleziony husky. Nie widziałam, nie wiem jak wygląda, ale ponoć 1,5 roczny, z jednym okiem brązowym, drugim niebieskim.

Kuna napisał(a):
A zdjęcia jakies są? Puszczę go na forum zaprzegowym, ale bez zdjęć, to sama wiesz...

Psa odebrał właściciel ze schroniska.

• 8 months later...
Posted

Bardzo prosze wszystkich o pomoc!! Nadir zaginął. Wczoraj wieczorem dostałam maila od jego właścicieli, że szukają go już 2 tygodnie!! Nadir mieszkał w miejscowości Łapy Łynki, niedaleko Białegostoku, gdyby ktoś widział żółtego boksera proszony jest o kontakt pod numerem 511067351 lub 669102288